çok yeni evlisiniz ve evliliğin ilk yılı hele de sizin gibi 3 ayda evlenmiş biri için cok zor olur ki bu da normal. güçlü ve sabırlı olmalısınız. ama ben bu evliliğin bitmesini pek istemiyorum.bir şeyler yapılabilir gibime geliyor.1 ay sonra eşim TRye geldi. görüşmek istiyor. facetime üzeirnden son kez yüzyüze konuştuğumuzda konuşmayı "sadede gel ne istiyosan ayrılcaksan ayrılırız işim gücüm var" diyip kapatmıştı. şimdi yüzüme söyle diyo. anlamıyorum ben bu adamı daha ne yapmaya çalışıyo. bi de şu saate şurdayım gel dedi. kesinlikle ayağına gitmicem zaten. görüşmek istiyosa da terapistimin yanında görüşelim dicem. siz ne diyosunuz?
annesinin oğluna tapınmasınaEşiniz bu kabalığını neye borçlu?
ben de öyle düşünüyorum. o yüzden terapistim olmadan görüşmicemi söyledim. şu an çalışıyorum zaten çıkamam hiçbir yere dedimkonunuzu bilmiyorum ama anlattiginiz hic hos degil
eger icinizde kalan, yüzüne vurmak istediginiz biseyler varsa o gelsin yaniniza, dökün icinizi
aksi taktirde görüsmeyin. bence
sonrasinda büyük ihtimal allak bullak olacaksiniz, rahatlayacaginiz yerde
Yok onu yapamaz. Terapist olacak yanımızdaasla erkeksiz gitme görüşme ..daha yeni pisligin teki annesinin gözü önünde karisini bıçakladı. .aman diyim
gelicem dediğinde ilk zahmet etme 1 ay oldu tren kalktı demiştim zaten ama inat etti geldi. güya sevgisini kanıtlıyo. aşkının peşinden koşmuş mazlum çocuk olcak bende kabul etmeyen vicdansız kadın. kv nin planları işleyemicek bu sefer. terapistin yanında istiyorum ki uzman görüşü olarak mahkemede de sunabileyimDaha ne yüzüne sölicen ki? Görüşme.
1 ay sonra eşim TRye geldi. görüşmek istiyor. facetime üzeirnden son kez yüzyüze konuştuğumuzda konuşmayı "sadede gel ne istiyosan ayrılcaksan ayrılırız işim gücüm var" diyip kapatmıştı. şimdi yüzüme söyle diyo. anlamıyorum ben bu adamı daha ne yapmaya çalışıyo. bi de şu saate şurdayım gel dedi. kesinlikle ayağına gitmicem zaten. görüşmek istiyosa da terapistimin yanında görüşelim dicem. siz ne diyosunuz?
babam da danışmanlık merkezinde olcak ama karışmicak. sen napacağını bilirsin zaten dediyakın çevrenizde biri olsun mutlaka ama madem yeni evlisiniz bir görüşün madem..
1 ay da az bir süre değil.
ne oldu peki?babam da danışmanlık merkezinde olcak ama karışmicak. sen napacağını bilirsin zaten dedi
Persembe geldi ogun bi de cuma mesajlar atti sadece ikimiz gorusucez dye. Sonra ses yok. Nalet gitsin. Bitti kafamda btmisti gonlumde de bitiyo. Bei her gecen gun kararimda hakli cikariyo. Kolaylastiriyone oldu peki?
Gtmem ayagina. Sartlarim bunlr dedim gorusmek istersen. Kabul etmiyo. Sesi de cikmiyo kac gundur. Caba falan hak getire.Ben senin yerinde olsam onu ayağıma getirtirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?