LaReina it's just me, myself and I Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2016 395 417 53 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi LaReina #41 zekzek89 .!.: Nasıl kabul etmedi zaten.. eşin mi vazgeçti? Bak işte niyeti kötü olmasa niye başbaşa diye tuttursun? Genişletmek için tıkla... ben de şüphelenmedim değil. ısrarla dışarda yalnız olabileceğimiz sakin bi yerde diyo.
zekzek89 .!.: Nasıl kabul etmedi zaten.. eşin mi vazgeçti? Bak işte niyeti kötü olmasa niye başbaşa diye tuttursun? Genişletmek için tıkla... ben de şüphelenmedim değil. ısrarla dışarda yalnız olabileceğimiz sakin bi yerde diyo.
LaReina it's just me, myself and I Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2016 395 417 53 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi LaReina #42 samantha .!.: Seven erkek her türlü gelir, birlikte olmak icin her şeyi yapar. Ağzıyla herkes seviyirum der önemli olan icraatleri; fedakarlıklari, vazgecebildikleri, düzelme çabası. Genişletmek için tıkla... kesinlikle. ben de bunların hiçbirini HALA göremediğim için bu süreci bana kolaylaştırıyo. kararımdaki haklılığımı doğruluyo
samantha .!.: Seven erkek her türlü gelir, birlikte olmak icin her şeyi yapar. Ağzıyla herkes seviyirum der önemli olan icraatleri; fedakarlıklari, vazgecebildikleri, düzelme çabası. Genişletmek için tıkla... kesinlikle. ben de bunların hiçbirini HALA göremediğim için bu süreci bana kolaylaştırıyo. kararımdaki haklılığımı doğruluyo
LaReina it's just me, myself and I Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2016 395 417 53 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi LaReina #43 _cisem_ .!.: boşanmaya kararlıysa görüşme. ama düzelebiliriz diyorsan görüş derim. Genişletmek için tıkla... boşanmaya kararlıyım. ama ilerde ben çabaladım o bişey yapmadı diye laga luga duymak istemediğim için görüşebiliriz dedim. ama yalnız olmaz
_cisem_ .!.: boşanmaya kararlıysa görüşme. ama düzelebiliriz diyorsan görüş derim. Genişletmek için tıkla... boşanmaya kararlıyım. ama ilerde ben çabaladım o bişey yapmadı diye laga luga duymak istemediğim için görüşebiliriz dedim. ama yalnız olmaz
LaReina it's just me, myself and I Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2016 395 417 53 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi LaReina #44 ema1 .!.: İthal damat mı eşiniz yoksa yurtdışında mı büyüdü? Genişletmek için tıkla... üni den sonra gitmiş
ema1 .!.: İthal damat mı eşiniz yoksa yurtdışında mı büyüdü? Genişletmek için tıkla... üni den sonra gitmiş
_cisem_ sakallarına hapsetmek istediğim şiirler var.. Kayıtlı Üye 16 Şubat 2011 5.286 2.585 248 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi LaReina #45 LaReina .!.: boşanmaya kararlıyım. ama ilerde ben çabaladım o bişey yapmadı diye laga luga duymak istemediğim için görüşebiliriz dedim. ama yalnız olmaz Genişletmek için tıkla... başkasının ne düşüneceği yada vazgeçtiğin adamın neler söyleyeceğini umursama..
LaReina .!.: boşanmaya kararlıyım. ama ilerde ben çabaladım o bişey yapmadı diye laga luga duymak istemediğim için görüşebiliriz dedim. ama yalnız olmaz Genişletmek için tıkla... başkasının ne düşüneceği yada vazgeçtiğin adamın neler söyleyeceğini umursama..