1 ay sonra mesaj attım.Aferin bana.

yani bana dedi ki . senden çok hoşlandım bu duygu bende çok zor oluyor . Sende buldum dedi.

ay palaveralara bakkk
bnde ay seçilmiş özel insanım diye gözlerimi devirerek yaşıyordum . Aptal mıyım neyim yaaaaa
Aptal degilsiniz o fenaymis.Zaten agzi iyi laf yapandan korkucaksin.Oyle iki hoslandim seni seviyorumlara gecerse is olmaz.Ya da delikanli olucak harbi olucak adam gibi dediginin arkasinda duracak ki he uydurmuyor dicen.Ama bu adamlari anlamak zor bir de kadinlari derler yok ya erkeklerin beyni taktikleri hep ayni biliyorlar kadinlarin duygusal oldugunu ordan vuruyorlar..O yuzden bak yaninda olmak isterse arar sorar yolunu bulur.Valla bu zamanda pesinde gezecek adam bulmak zor bulirsan onu kacirma.Boyle kariyi ayagina beklryen adamlardan nefret ediyorum.Bekle ve gor.Bir mesaj atyin diye de bisey olmaz sonrasi gelmesin birak zamana .Seven ister.

ya öyle mantıklı konuştu ki baştan ona kandım.

senden hoşlanıyorum. Seninle konuşmak, seni dinlemek , seni gülerken görmek içimi ısıtıyor . Uzun zamandır hissetmediğim duygular dedi. Ciddi bir ilişkisinden aldatılarak ayrılmış . ( ortak arkadaslardan biliyorum. Doğru söylüyor.)
her şey çok yeni seni sıktığımı düşünme. ileride olur mu olmaz mı bilmiyorum. İşim çok yoğun ( yeni dükkan açtı .) sana istediğin zamanı ayırabilir miyim , yetebilir miyim bilmiyorum. Zamanla yasayıp göreceğiz dedi.

vayyy dedim adam gibi adamm
bende herşeyin çok yeni olduğunu. İşlerinin yoğun olduğunu bu durumda ona destek olacağımı böyle şeyleri sorun etmeyeceğimi bunlara takılmamasını söyledim. Zamanla olur mu olmaz mı bilemem ama herşeyden önce iki iyi arkadaş oluruz dedim.
devamında da kendi aile yaşantımdan . Belirli saatlerden sonra çıkamayacağımı kendisinin de bunu dert edip etmeyeceğini sordum . Uzun uzun konuştuk . Hiçbir sorunumuz yoktu. Hatta buluştugumuzda hep aa 9 olmuş saat sen zor durumda kalma der bırakırdı beni eve.

ne olursa ayrılınca oluyordu. Ayrıldıktan sonra başlıyordu . Hep böyle mi olcak vs vs.
artık elimde olmayan sebeplerden sürekli tavır yapmasından bunalmıştım. Çünkü ciddi ciddi tavır yapıyordu. Kırk saat açıklıyodum zaten biraz alıngan bir tip.
tek cocuk poh pohlamışlar bunu

bende patladım yani sonunda. sonra da yazık mı ettim acaba dedim . Ama dönüp size anlatırken baktım da zaten olmayacak gibiymiş . Ama niye üzgünüm bilmiyorum.

Ne çok yazdım. Hakkınızı helal edin.
konuşasım varmış

genç bir kadın gece çıkamıyorum diyorsa çıkamıyordur ötesi mi var? Birde benim arkadaşımında vardı kuaför flörtü hiç tekin olmuyorlar benden söylemesi.

genç bir kadın gece çıkamıyorum diyorsa çıkamıyordur ötesi mi var? Birde benim arkadaşımında vardı kuaför flörtü hiç tekin olmuyorlar benden söylemesi.
ya anlamak çok mu zor dimi .

görüşüyoruz gece de cıkmayalım ne var yani. Erkekleri anlamak zor.

evet tekin olmuyorlar hemen bulmuş bile birini belliki.

Ayni ortamda degilsen gorme ihtimalin cok az ise erken gecer merak etme Canim sagolsun de gec

Dert etmeyin olur böyle şeyler. Herkesin hayatında aptallık olarak nitelendirdiği böyle birtakım anıları olmuştur. Herkes istemediği durumun içinde buluveriyor bazen kendini. Daha da yazmayın olur biter.

Dert etmeyin olur böyle şeyler. Herkesin hayatında aptallık olarak nitelendirdiği böyle birtakım anıları olmuştur. Herkes istemediği durumun içinde buluveriyor bazen kendini. Daha da yazmayın olur biter.
yok yok daha yazmam. İlk çok kötü hissetmiştim kendimi.
Hala da aklıma geldikçe aptal kafam diyorum.

O mesaj yazdıgım dakikaları yokmuş gibi sayıyorum

yok yok daha yazmam. İlk çok kötü hissetmiştim kendimi.
Hala da aklıma geldikçe aptal kafam diyorum.

O mesaj yazdıgım dakikaları yokmuş gibi sayıyorum
Çok hoşsun ya, mesajlarını gülümseyerek okudum

yaptığından hiç pişman olma. yapmasaydın çok daha fazla pişman olurdun emin ol! hep kafanı meşgul ederdi keşke yazsaydım diye. için rahat olsun bence

yaptığından hiç pişman olma. yapmasaydın çok daha fazla pişman olurdun emin ol! hep kafanı meşgul ederdi keşke yazsaydım diye. için rahat olsun bence
evet mesala artık beklentim kalmadı. Sayfasını açıp açıp bir şey paylaşmış mı diye bakmıyorum.Biliyorum kı bitti.

evet mesala artık beklentim kalmadı. Sayfasını açıp açıp bir şey paylaşmış mı diye bakmıyorum.Biliyorum kı bitti.
tecrübeyle sabit..hiç geriye dönüp bakma.pişman olma. merak da edip bakabilirsin çok insani duygular bunlar..beni aldatan hayatımda tanıdıgım en adi insanı uzun yıllar merak etmişliğim var.

tecrübeyle sabit..hiç geriye dönüp bakma.pişman olma. merak da edip bakabilirsin çok insani duygular bunlar..beni aldatan hayatımda tanıdıgım en adi insanı uzun yıllar merak etmişliğim var.
bakınca üzülüyorum nedense. Çok kısa zaman geçti ama baya hoşlanmıştım . Şimdi bir de tınlamayınca iyice değerli oldu :)

o en adi insana yazıklar olsun. Karaktersizmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…