Aptal degilsiniz o fenaymis.Zaten agzi iyi laf yapandan korkucaksin.Oyle iki hoslandim seni seviyorumlara gecerse is olmaz.Ya da delikanli olucak harbi olucak adam gibi dediginin arkasinda duracak ki he uydurmuyor dicen.Ama bu adamlari anlamak zor bir de kadinlari derler yok ya erkeklerin beyni taktikleri hep ayni biliyorlar kadinlarin duygusal oldugunu ordan vuruyorlar..O yuzden bak yaninda olmak isterse arar sorar yolunu bulur.Valla bu zamanda pesinde gezecek adam bulmak zor bulirsan onu kacirma.Boyle kariyi ayagina beklryen adamlardan nefret ediyorum.Bekle ve gor.Bir mesaj atyin diye de bisey olmaz sonrasi gelmesin birak zamana .Seven ister.yani bana dedi ki . senden çok hoşlandım bu duygu bende çok zor oluyor . Sende buldum dedi.
ay palaveralara bakkk
bnde ay seçilmiş özel insanım diye gözlerimi devirerek yaşıyordum . Aptal mıyım neyim yaaaaa
ya öyle mantıklı konuştu ki baştan ona kandım.Aptal degilsiniz o fenaymis.Zaten agzi iyi laf yapandan korkucaksin.Oyle iki hoslandim seni seviyorumlara gecerse is olmaz.Ya da delikanli olucak harbi olucak adam gibi dediginin arkasinda duracak ki he uydurmuyor dicen.Ama bu adamlari anlamak zor bir de kadinlari derler yok ya erkeklerin beyni taktikleri hep ayni biliyorlar kadinlarin duygusal oldugunu ordan vuruyorlar..O yuzden bak yaninda olmak isterse arar sorar yolunu bulur.Valla bu zamanda pesinde gezecek adam bulmak zor bulirsan onu kacirma.Boyle kariyi ayagina beklryen adamlardan nefret ediyorum.Bekle ve gor.Bir mesaj atyin diye de bisey olmaz sonrasi gelmesin birak zamana .Seven ister.
ya anlamak çok mu zor dimi .genç bir kadın gece çıkamıyorum diyorsa çıkamıyordur ötesi mi var? Birde benim arkadaşımında vardı kuaför flörtü hiç tekin olmuyorlar benden söylemesi.
Ayni ortamda degilsen gorme ihtimalin cok az ise erken gecer merak etmetahmini kaç güne geçiyor
ben beklentide değilim zaten. Öyle bir yazdı ki asla dönüşü yok farkettim. Kapattım yani o defteri mecburen.
Belirsizlik kalktı ortadan bir yandan iyi oldu.
Ama rezil oldum düşüncesi bir yandan zorluyor
genç bir kadın gece çıkamıyorum diyorsa çıkamıyordur ötesi mi var? Birde benim arkadaşımında vardı kuaför flörtü hiç tekin olmuyorlar benden söylemesi.
Oyleymis valla bizzat tecrube edindim.evet yüzde fazlası çok fena bu kuaförlerin
Yok yok gorme ihtimalim sifir :)Ayni ortamda degilsen gorme ihtimalin cok az ise erken gecer merak etmeCanim sagolsun de gec
yok yok daha yazmam. İlk çok kötü hissetmiştim kendimi.Dert etmeyin olur böyle şeyler. Herkesin hayatında aptallık olarak nitelendirdiği böyle birtakım anıları olmuştur. Herkes istemediği durumun içinde buluveriyor bazen kendini. Daha da yazmayın olur biter.
Çok hoşsun ya, mesajlarını gülümseyerek okudumyok yok daha yazmam. İlk çok kötü hissetmiştim kendimi.
Hala da aklıma geldikçe aptal kafam diyorum.
O mesaj yazdıgım dakikaları yokmuş gibi sayıyorum
ay teşekkür ederim. Çok tatlısınızÇok hoşsun ya, mesajlarını gülümseyerek okudum
evet mesala artık beklentim kalmadı. Sayfasını açıp açıp bir şey paylaşmış mı diye bakmıyorum.Biliyorum kı bitti.yaptığından hiç pişman olma. yapmasaydın çok daha fazla pişman olurdun emin ol! hep kafanı meşgul ederdi keşke yazsaydım diye. için rahat olsun bence
tecrübeyle sabit..hiç geriye dönüp bakma.pişman olma. merak da edip bakabilirsin çok insani duygular bunlar..beni aldatan hayatımda tanıdıgım en adi insanı uzun yıllar merak etmişliğim var.evet mesala artık beklentim kalmadı. Sayfasını açıp açıp bir şey paylaşmış mı diye bakmıyorum.Biliyorum kı bitti.
bakınca üzülüyorum nedense. Çok kısa zaman geçti ama baya hoşlanmıştım . Şimdi bir de tınlamayınca iyice değerli oldu :)tecrübeyle sabit..hiç geriye dönüp bakma.pişman olma. merak da edip bakabilirsin çok insani duygular bunlar..beni aldatan hayatımda tanıdıgım en adi insanı uzun yıllar merak etmişliğim var.
Lütfen son gelişmeler hakkında bilgi verin :-DDukkan acti yeni 30 yasinda adam. Tek derdim isim bilmem ne falan kandirdi beni insafsiz:)
İyi bir insandi taaaa ki bugun beni bicaklayana kadar :)
mesaj atmadı hain. Yanı hiçbir gelişme yokLütfen son gelişmeler hakkında bilgi verin :-D
Ciddi misinn ??????kızlarrrrrrr... koşun koşun storylerime bakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?