1 ay sonra mesaj attım.Aferin bana.

Kız sen çok fenasın he

Size önerebileceğim tek şey prensiplerinizi ve aile kültürünüzü biri için ezip geçmemeniz. Aynı ilişkinizde olduğu gibi devam etmeniz.
Akşam 11 de çıkarsınız, bu sefer başka bir şey söyler. 11 de çıkarsın, 1 ister. 1 de çıkarsın yoksa aile kızı değil mi der. Der de der yani, sonu yok.

Zaten ailesiyle yaşıyan birinin saat 11 de dışarı çıkması anormal. Bende hava karardımı dışarı çıkamazdım, böyle olduğu için bir yerim eksilmedi. Şuan gayet özgürlükçü biriyim bu arada ama ailenizin kültürü buysa yapacak bir şey yok.

Demem oki.. özürlenecek bir şey yok.

Bence umursamaz gorunmeye çalışıyor bende olsam onun verdiği cevapları verirdim akilli çocukmuş

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum.
Adam ömür boyu sizi mi bekleyecekti?
Ayrıca her gece çıkan rahat insan mı oluyor anlamadım? Rahat rahat takılan her insan yanlış kişi midir bunu da anlmadım.

Ah ah yaşamayan bilemez :))

Kıyamam:))

Yok yok o şimdi rahatladı biraz mesaj alınca ama, siz de diyeceğinizi demiş içinizi rahatlatmışsınız gerisi onda hayırlısı olsun :)
bence dedi kiii..

Nolduuuu tavır yapıp gittin . Köpek gibi geldin dedi. Allahımmmm

o da çok çelişmez mi ?

belli ki yazdım birşeyler düzelsin istiyorum. Sonra böyle yol versem komik duruma düşerim diye düşündüm
Ben buna u dönüşü yapmak diyorum.
Ama dürüst olmak gerekirse senin yaptığın daha doğru sen elinden geleni yapmışsın

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum.
Adam ömür boyu sizi mi bekleyecekti?
Ayrıca her gece çıkan rahat insan mı oluyor anlamadım? Rahat rahat takılan her insan yanlış kişi midir bunu da anlmadım.
yok kesinlikle hayır. Bende zaten ailem yüzünden böyleyim bana kalsa tabiki çıkarım bunu diğer mesajlarda da söyledim.

Ama ailem bu şekilde maalesef. Yoksa yanlış illa gece olmuyor . İnsan yapmak istese bir yolunu bulur. Ama bunu aileme anlatamıyorum

yaptım valla Allah biliyor çokta istedim devam etmek. Ama kısmet değilmiş
Aynen ama net birşekilde bitir ki,ola ki 3,5 ay sonra dönmeye kalkıp kafanı karıştırmasın
Yani bence yolun açık olsun yazmakta fayda var

Bence üzülmeyin, tartışarak bitirmek içinize sinmemiş güzel bitirmek istemişsiniz gibi olmuş. Hatta sorun değil dediğinde böyle diyebilirdiniz.

aslında bende böyle düşünüyorum. Ailemi kesinlikle üzemem böyle bir konuda. kendisi henüz sevgilim bile değildi üstelik.

Ben hani konuşurken bir anda sana göre değilim resti fazla mı oldu diye düşündüğümden yazdım.
kendime göre haklıyım ama fazla tepki vermiş olabilirim tarzı bişiler yazdım zaten.
ya çok düşkün gibiydi . Hani daha çok isteyen taraf oydu. Ne cabuk unutuyor erkekler

Aynen ama net birşekilde bitir ki,ola ki 3,5 ay sonra dönmeye kalkıp kafanı karıştırmasın
Yani bence yolun açık olsun yazmakta fayda var
valla şuan yazsa kafam karışır evet v. Ama 3 ay sonra asla. Onun suan bana yaptıgını yaparım . Umursamam

Bence üzülmeyin, tartışarak bitirmek içinize sinmemiş güzel bitirmek istemişsiniz gibi olmuş. Hatta sorun değil dediğinde böyle diyebilirdiniz.
heh o süsü verdim aynen. Aslında barışmak istiyodum ama direkt söyleyemem diye bu tarz bir süs verdim.
Dedim isterse o da zaten bişiler söyler barışırız.

sonuç : Dram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…