Kendini öldürme isteğin geçtiyse ben de bu soruya cevap verebilirimşuan ego tavandır . Ay asla tövbe yani bunu bile ondan da bir adım gelir düşüncesiyle yapmıştım. Ama içten içe gülüyodur bana dimi
konuşalım mı dedim ?Yaa böyle kötü hissetmeyin :/
umrunda değilim ve bu çok koydu bana[/QUOTE
Aa zamansız lütfen ama. Umrunda olmadığın birini umursayıp kafana takma. O gecelere akabileceği birini istiyo belli ki. Sana göre değilmiş yani . Kendine uygun birini bulursun takılmaumrunda değilim ve bu çok koydu bana
Kız sen çok fenasın heevet aile yapım garip geliyor herkese ama seçemiyoruz maalesef :)
şimdi yorumunuz çok hoşuma gitti :)
doğru ben saldırdım adama
empati yapıyorum biri bana bu şekilde yanlış kişiyim sana falan dese aaa direkt bana yol veriyor der ağır bir tribe girerdim.
ertesi gün doğum günüm olsa kutlamasa vayyy hem yol verdi hem kutlamıyor bitirdi derdim.
sonra teeeee 1 ay sonra yazsa egom tavan olur yazmak için can atıyor olsamda. O gelmiş der havalara girer aynı şekilde cevap verirdim. Peşime düşsün diye beklerdim . Düşmeyince de tühh keşke oyle yazmasaydım derdim .
ay bu çok iyi oldu şuan :))
ama içten içe bakkk beni unutamamış diye havaya girerdim
bence dedi kiii..Ah ah yaşamayan bilemez :))
Kıyamam:))
Yok yok o şimdi rahatladı biraz mesaj alınca ama, siz de diyeceğinizi demiş içinizi rahatlatmışsınız gerisi onda hayırlısı olsun :)
çok akıllıca. Birini nasıl öldürürsün adlı çalışma.Bence umursamaz gorunmeye çalışıyor bende olsam onun verdiği cevapları verirdim akilli çocukmuş
Ben buna u dönüşü yapmak diyorum.o da çok çelişmez mi ?
belli ki yazdım birşeyler düzelsin istiyorum. Sonra böyle yol versem komik duruma düşerim diye düşündüm
yok kesinlikle hayır. Bende zaten ailem yüzünden böyleyim bana kalsa tabiki çıkarım bunu diğer mesajlarda da söyledim.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum.
Adam ömür boyu sizi mi bekleyecekti?
Ayrıca her gece çıkan rahat insan mı oluyor anlamadım? Rahat rahat takılan her insan yanlış kişi midir bunu da anlmadım.
yaptım valla Allah biliyor çokta istedim devam etmek. Ama kısmet değilmişBen buna u dönüşü yapmak diyorum.
Ama dürüst olmak gerekirse senin yaptığın daha doğru sen elinden geleni yapmışsın
yok yok tövbe . Mesajı sabah atmıştım . Sorun yok yazınca bıraktım. Daha da yazamam buna bile bin pişmanımDaha bisey yazma düşündüğüm gibiyse o sana yazacak
ay niye öyle dediniz :)) fenayım .. Fena rezil oluyorum meselaKız sen çok fenasın he
Aynen ama net birşekilde bitir ki,ola ki 3,5 ay sonra dönmeye kalkıp kafanı karıştırmasınyaptım valla Allah biliyor çokta istedim devam etmek. Ama kısmet değilmiş
aslında bende böyle düşünüyorum. Ailemi kesinlikle üzemem böyle bir konuda. kendisi henüz sevgilim bile değildi üstelik.Size önerebileceğim tek şey prensiplerinizi ve aile kültürünüzü biri için ezip geçmemeniz. Aynı ilişkinizde olduğu gibi devam etmeniz.
Akşam 11 de çıkarsınız, bu sefer başka bir şey söyler. 11 de çıkarsın, 1 ister. 1 de çıkarsın yoksa aile kızı değil mi der. Der de der yani, sonu yok.
Zaten ailesiyle yaşıyan birinin saat 11 de dışarı çıkması anormal. Bende hava karardımı dışarı çıkamazdım, böyle olduğu için bir yerim eksilmedi. Şuan gayet özgürlükçü biriyim bu arada ama ailenizin kültürü buysa yapacak bir şey yok.
Demem oki.. özürlenecek bir şey yok.
valla şuan yazsa kafam karışır evet v. Ama 3 ay sonra asla. Onun suan bana yaptıgını yaparım . UmursamamAynen ama net birşekilde bitir ki,ola ki 3,5 ay sonra dönmeye kalkıp kafanı karıştırmasın
Yani bence yolun açık olsun yazmakta fayda var
heh o süsü verdim aynen. Aslında barışmak istiyodum ama direkt söyleyemem diye bu tarz bir süs verdim.Bence üzülmeyin, tartışarak bitirmek içinize sinmemiş güzel bitirmek istemişsiniz gibi olmuş. Hatta sorun değil dediğinde böyle diyebilirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?