- Konu Sahibi beyinerror
-
Bu kadar sert konuşup acıma aci ekleyince mutluluk mu duyuyorsunuz? Onunda bana net çizgileri oldu ama ben onunlayken gidip bir başkasına ilgi duymadım. Plan değildi ben ona alkol alma kola iç diyordum. Alkolün zararlarını da görmüş oldum neyseki
Boşuna kendini yıpratıyorsun , yani herif şuan kendi dalgasinda. Senin üzüldüğünün farkinda bile değil. Sense kendini paraliyorsun. Işte dünya hali hep böyle kazik atanlar mutlu oluyor....Dediklerinizi yapıyorum,hayirsizdi bi kaç ay sonra uzak mesafe iliskisine baslama ihtimalimiz vardı o zaman yapardı iyi oldu kurtuldun diye kendimi deli divane telkin ediyorum. Birşey var anlamlandiramadigim, Yani ciğerim sökülüyor gibi böğrüme tas oturmuş canımı yakıyor sanki sadece ağlayabiliyorum ha bide istifra ediyorum sinir stres yuzunden
Aynen oyle bana söyleseydi acı çekme sürecim uzamazdı çok teşekkür ederim çok çok sağolun ahım çıkar inşallah bir bircanım benim her yoruma takılıp da kendini üzme. oku geç. acını anlıyorum ve paylaşıyorum. alkol konusunda benim de katı çizgilerim var mesela. ama dini inançla ilgili değil. sadece istemediğim için.yakın akraba çevremde alkol yüzündne biten evliliklere şahit oldum ve öyle zor ki. o bir bira iki biralar zamanla beni sinirlendirdin içtim, çok mutluyum içtim, canım sıkkın içtime dönüşüyor ve bu bağımlılık korkunç bir şey.. neyse bu adamın zaten alkolden ziyade kişilik sorunu varmış. karakterli biri olsaydı sana çıkıp da derdi ki devam edemiyorum çünkü duygularım bitti. bunu demeye yürek ister. ama o yürek yokmuş onda. muhtemelen sen orda neden böyle soğudu bana diye kıvranırken o başkasıyla görüşüyodu. allaha havale et. acısı çıkar bir gün.
Adam mutluluktan ucuyordur su anda,ben yorgan altıBoşuna kendini yıpratıyorsun , yani herif şuan kendi dalgasinda. Senin üzüldüğünün farkinda bile değil. Sense kendini paraliyorsun. Işte dünya hali hep böyle kazik atanlar mutlu oluyor....
Bizim o sebepten ayrılık aşamasına gelmemiz imkansız gibi birşeydi. Yani daha 3 gün öncesinde bana bizim tartışmalarımız çok ufak olur biz herşeyi atlatırız asigiz demişti. O aksam alkol almaya gitti ben gitme dedim hissetmisim demekki o geceden sonra benim sevgilim gitti başkası geldi. Ertesi gün bulusacaktik hic yazmadı tekrar alkol almaya gitti,sonraki günde. Ve bulusmadik mesajlarima cevap dahi vermiyordu o sıralar tanışmış kızla onu anladım su an. Bende salak gibi görüşelim ufacik mesele seni seviyorum deyip duruyordum allahim ne kadar aptalım
Basit düşünüyorum o p...k için değmezmiş diyorum. Ama sanırım atlatamicam basaramicam. Ayrıldıktan sonra üzüntüden migren oldu bende,antidepresan falan da kullanıyorum. Onlar bile etki etmiyor
O adam benim için hayırsizdi ben en başından beri biliyordum ama hislerimin peşinden gittim. Çok güvendim sirtimi yasladım,beni hala seviyordur diye bile dusundum o kadar büyük bir güven. Bunları hazmedemiyorum beraberken bir başkasından etkilenmesi beni mahvetti
Beni kandirmadiysa iliskimiz süresince çok iyi ideal bir adamdı mutlu eder eşini her şekilde,22 oldum. Umarım yoksa kafayi yiyeceğim 2 yılı göremeden
Adam mutluluktan ucuyordur su anda,ben yorgan altı
Bosuna yorgan alti, çikip gez dolaş arkadaslarinla bir şeyler yap kafani dağit.
Resımlerıne bakma onun.bır kaç gun ıstıharet ve çivi çiviyi söker unutmaÇok şükür sağlıklıyım 3 gündür tutan migrenim dışındahemen geçsin bu acı dayanamıyorum
sert yazmıyorum. gercekci yaklaşıyorum.Bu kadar sert konuşup acıma aci ekleyince mutluluk mu duyuyorsunuz? Onunda bana net çizgileri oldu ama ben onunlayken gidip bir başkasına ilgi duymadım. Plan değildi ben ona alkol alma kola iç diyordum. Alkolün zararlarını da görmüş oldum neyseki
Haklisiniz ben su an mantıklı düşünüp kabullenemiyorum allahim burnundan fitil fitil çıkarsın inşallah perişan olur kimseden hayır görmesinbenim icin hayirsizdi diyosun sonra iliski suresince iyi diyosun karar ver gulum sende
hem iliskide iyi olupda evlilikde iyi olacak diye bisey yokki
sen suan hem aci cektiginden hemde seviyosun oyuzden kabullenemiyosun
zamana ve NAMAZA birak herseyi
Yeni bir çiviye güvenebileceğimi sanmıyorum bi kaç yıl kafa dinlemem lazımResımlerıne bakma onun.bır kaç gun ıstıharet ve çivi çiviyi söker unutma
Beddua etme :)Haklisiniz ben su an mantıklı düşünüp kabullenemiyorum allahim burnundan fitil fitil çıkarsın inşallah perişan olur kimseden hayır görmesin
Evet ben ona tamamen kendi benligimle yaklaştım oda başkasına yaklaştı haklisiniztatlım o gözyaşları kurtulduğun için olmalı, seninleyken başkasına gönlü kayanın, nişanlı hatta evliyken de kayacaktır.Senin verilmiş sadakan varmış bence, erken görmüşsün bazı şeyleri.
Erkek milleti allah böylelerini kahretsinkız senin sevgilinmiş benim eski nişanlım nişanı attım 50 gün sonra nişanlandı boşversene
İçim soğur belki diye,haklisiniz allah herseyi bilirBeddua etme :)
beddua doner gelir sahibini bulur
Allaha havale et
Evet öyle,kaderim boyle sanırım yapacak birsey yok ağlamaktan başkasert yazmıyorum. gercekci yaklaşıyorum.
alkol alma dedin adam içmeye devam etti. sen başkasına bakmadın ama o baktı.
yani evliyken bile insanlar bir anda karşılarına cıkan birini aşık olup sevip eşinden ayrılabiliyor (bunun dogru oldugunu savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama bunları görüp duyuyoruz ).
bunları kabul etmek, hayatın bu tarafını da bilmek lazım.
Kiskanclik var evet ama ben onunlayken onun bir baskasiyla görüşmüş olması beni mahvetti,ozguvenim herşey yerle bir olduSende kıskançlık olmuş . Başka bir sebepten olsa bu kadar uzulmezdin. Yapacak birsey yok. Dua et de sana da öyle güzel bakan bir sevdiğin olsun.( İçkici adam sana güzel baksa ne olacak bu arada. Gözünü de morartinca sende ona güzel güzel bakardın sonra. Yada o sana bakardı artık. Ne güzel morarttim diye. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?