1 ay sonra nişanlanmış :(

canım benim her yoruma takılıp da kendini üzme. oku geç. acını anlıyorum ve paylaşıyorum. alkol konusunda benim de katı çizgilerim var mesela. ama dini inançla ilgili değil. sadece istemediğim için.yakın akraba çevremde alkol yüzündne biten evliliklere şahit oldum ve öyle zor ki. o bir bira iki biralar zamanla beni sinirlendirdin içtim, çok mutluyum içtim, canım sıkkın içtime dönüşüyor ve bu bağımlılık korkunç bir şey.. neyse bu adamın zaten alkolden ziyade kişilik sorunu varmış. karakterli biri olsaydı sana çıkıp da derdi ki devam edemiyorum çünkü duygularım bitti. bunu demeye yürek ister. ama o yürek yokmuş onda. muhtemelen sen orda neden böyle soğudu bana diye kıvranırken o başkasıyla görüşüyodu. allaha havale et. acısı çıkar bir gün.

Boşuna kendini yıpratıyorsun , yani herif şuan kendi dalgasinda. Senin üzüldüğünün farkinda bile değil. Sense kendini paraliyorsun. Işte dünya hali hep böyle kazik atanlar mutlu oluyor....

Aynen oyle bana söyleseydi acı çekme sürecim uzamazdı çok teşekkür ederim çok çok sağolun ahım çıkar inşallah bir bir

Boşuna kendini yıpratıyorsun , yani herif şuan kendi dalgasinda. Senin üzüldüğünün farkinda bile değil. Sense kendini paraliyorsun. Işte dünya hali hep böyle kazik atanlar mutlu oluyor....
Adam mutluluktan ucuyordur su anda,ben yorgan altı

Beni kandirmadiysa iliskimiz süresince çok iyi ideal bir adamdı mutlu eder eşini her şekilde,22 oldum. Umarım yoksa kafayi yiyeceğim 2 yılı göremeden

benim icin hayirsizdi diyosun sonra iliski suresince iyi diyosun karar ver gulum sende
hem iliskide iyi olupda evlilikde iyi olacak diye bisey yokki
sen suan hem aci cektiginden hemde seviyosun oyuzden kabullenemiyosun
zamana ve NAMAZA birak herseyi

Canım bu bir aylık mevzu değildir emin ol buna. Muhtemelen seninle beraberken onunla da görüşüyordu. Sen her şeyi yeni öğrendiğin için olayın şokundasın ve haliyle canın yanıyor. Şimdi ağla ağla tüm sinirini, öfkeni tüket; emin ol ki geçecek ve ona dair içinde hiçbir şey kalmayacak. Hatta öyle bir noktaya geleceksin ki ona karşı öfke bile hissetmeyeceksin, o kadar yabancı biri olacak senin için.

Bir de canım neden, niçin diye sorgulama. İnan kader kısmet böyle şeyler ve her şerde hayır vardır unutma. İnan o kişi sana uygun biri değildi ki Allah seni korumak için onu hayatından çıkardı, bunu zamanla anlayacaksın zaten.

tatlım o gözyaşları kurtulduğun için olmalı, seninleyken başkasına gönlü kayanın, nişanlı hatta evliyken de kayacaktır.Senin verilmiş sadakan varmış bence, erken görmüşsün bazı şeyleri.

kız senin sevgilinmiş benim eski nişanlım nişanı attım 50 gün sonra nişanlandı boşversene

sert yazmıyorum. gercekci yaklaşıyorum.
alkol alma dedin adam içmeye devam etti. sen başkasına bakmadın ama o baktı.
yani evliyken bile insanlar bir anda karşılarına cıkan birini aşık olup sevip eşinden ayrılabiliyor (bunun dogru oldugunu savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama bunları görüp duyuyoruz ).
bunları kabul etmek, hayatın bu tarafını da bilmek lazım.

benim icin hayirsizdi diyosun sonra iliski suresince iyi diyosun karar ver gulum sende
hem iliskide iyi olupda evlilikde iyi olacak diye bisey yokki
sen suan hem aci cektiginden hemde seviyosun oyuzden kabullenemiyosun
zamana ve NAMAZA birak herseyi
Haklisiniz ben su an mantıklı düşünüp kabullenemiyorum allahim burnundan fitil fitil çıkarsın inşallah perişan olur kimseden hayır görmesin

Evet ben ona tamamen kendi benligimle yaklaştım oda başkasına yaklaştı haklisiniz
kız senin sevgilinmiş benim eski nişanlım nişanı attım 50 gün sonra nişanlandı boşversene
Erkek milleti allah böylelerini kahretsin

Evet öyle,kaderim boyle sanırım yapacak birsey yok ağlamaktan başka

herkesin acı eşiği farklıdır, içini soğutur mu bilmem de benim 6 yıllık ilişkim bittiğinde, çok kısa bir süre sonra yani şöyle anlatayım bu haftanın perşembe günü beni istemeye gelecekti kendileri 3 gün sonrası pazartesi günü şimdiki eşini istemeye gittiler :) bizim beraberken oturup telefondan gelişigüzel bir takvim açıp şu tarihte yapalım dediğimiz tarihte yaptı düğününü :) hepsi geçiyor canım benim, acısı sonsuza dek sürmüyor.

Sende kıskançlık olmuş . Başka bir sebepten olsa bu kadar uzulmezdin. Yapacak birsey yok. Dua et de sana da öyle güzel bakan bir sevdiğin olsun.( İçkici adam sana güzel baksa ne olacak bu arada. Gözünü de morartinca sende ona güzel güzel bakardın sonra. Yada o sana bakardı artık. Ne güzel morarttim diye. )

Kiskanclik var evet ama ben onunlayken onun bir baskasiyla görüşmüş olması beni mahvetti,ozguvenim herşey yerle bir oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…