1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

Hiç ekmek yememekle kilo veremezsin canım bi kere onu aklından cıkarmalısın.Bu listedeki ekmekte kepek ekmeği artı çok az miktarda.Başka listelerde daha çok ekmek yemenizi öneren diyetler var

hiç ekmk yemıyorumm. doıyette ekmk olmasıı benı düşündruyorr. yardmcı olun lutfen. bu yasta simnolmak çok kötü...

Canım selam :)) bende ancak girebildim.Başladın mı diyete nasıl gidiyor?Merakla bekliyorum :)) İlave ettiğin ara öğünler gayet güzel,ben sabah 7 de kalkıp akşam 11 gibi yatıyorum oda çalıştığım için ama hafta sonları sabah 4-5te yattığımda oluyor
Gece 12den sonra mümkün olduğunca uyumaya calısmalısın kilo vermen için bunun gerekli olduğunu okumuştum

Bu listeyi deneyenler bana durumu bildirebilirler mi?Nasıl gidiyor?Zorlanıyor musunuz :))
Umarım hepimiz çıtı pıtı hatunlar oluruz

mrb kızlar bnde kilo vermek istiyorum tam 8 kilo fazlam var ve umarım bu diyet işe yarr bu arada en sürekli durağan bir iş yapıyorum hareket yok ofisteyim sadece akşam ve sabah işe gelirken yürüyorum yarım saat kadar sürüyo şuda var arkadaşlar hızlı kilo veririseniz bıraktığınızdada hızla grei alırsınız yani diyet diye bişey olmamalı kafanızda diyet denizlen şey sizin yaşam felsefeniz olmalı yani herzamn ölçülü olmak tabi bunu başaranlarda var bende onlardan olmak istiyorum bu diyetle beraber öpüldünüz

Canım umarım 8 kilo fazlanı sağlıklı bi şekilde verebilirsin :))Seni anlıyorum bende ofis ortamında çalışıyorum 2 sene öncesine kadar bende çok hareketsizdim.Ofis ortamında diyet yapmakta ayrıca bir zorluk taşıyor bilirim.Ama başarıcağına inanıyorumm:))Bu diyette hızlı kilo vermen mümkün değil ilk etapta zaten verdiğin kilolarının çoğu vücudunda biriken sulardan ibaret oluyor biliyorsundur daha sonrasında yavaslıyor zaten kilo verimi.Buda 1 ay sonra falan oluyor.Şuan 47 kiloyum 45 hedefim boyum kısa olduğundan 45 kilo için cok uğrastım:))
Çok doğru söylemişsin diyet yapmak diye birşey yok aslında yaşam standartlarını değiştirmek var.Bundan sonra sağlıklı yaşıcam diyip hepte öyle devam edersek emin olun çok daha sağlıklı kilo verebiliriz:)) Başlarda zor oluyor bunu kabullenmek kızlar ama sonrasında o kadar zorlamıyor sizi

hadi bakalım öyleyse kolay gelsin diyelim ve başlayalım sonuçları paylaşıcam arkadaşım ayrıca tşkr ederim öpüldün

Vallahi tebrikler :)
Bende 8 kilo vermeliyim, yarın başlıyorum bu diyete.
Sadece öğle yemeğine çorba ekleyeceğim..

Öğle akşam arasınada bir tane elma ekleyeceğim.

Hadi bakalım kolay gelsin bize

Hiç ekmek yememekle kilo veremezsin canım bi kere onu aklından cıkarmalısın.Bu listedeki ekmekte kepek ekmeği artı çok az miktarda.Başka listelerde daha çok ekmek yemenizi öneren diyetler var

y benım isee 30 kılo fazlam var... gözüm korkuyo. sızın sayılarıgörnce kendımden bı kere daha iğrendimm. 85 civarıyım. aslında karataya uymaya calısıorm ama hep kacamak yapıyorum... daha cok özen ıstıo vs. bu daha klay gıbı geldı. bnm metabolızmam yawas zaten oyuzden ılk önce hızlı veren bişi yapıp kendıme verebıldıgıme ınandırmak istiyorum.. pes etmemek için... galıba buna baslayacagım bende... destege cok ıhtıyacım var... yanı 65 olsam bile razıyım.. 2okilo garanti vermem lazım

peki diyeti bıraktığında nasıl beslenmeyi düşünüyorsun?
yani hep böyle mi sürüp gidecek?

Daha önceki yorumları okumanı tavsiye ediyorum.Ben bunu diyet olarak görmüyorum aslına bakarsan benim beslenme düzenim bundan sonra böyle sürekli aynı seyleri yiyeceksin diye bir kural yok bunlara eş değer seylerle de gayet güzel devam edebilirsin.Tatil haricinde bu beslenme düzenini koruyorum.Zorda olmuyor cünkü ben baslarken diyet olarak değil yeni beslenme planı olarak bunları düsündüm

peki diyeti bıraktığında nasıl beslenmeyi düşünüyorsun?
yani hep böyle mi sürüp gidecek?

merhaba arkadaşlar.bende hayatı boyunca fazla kilolarıyla başı dertte olan kadınlardanım.yıllarca birçok zayıflama çayları diyet listeleri uyguladım ama en sonuncusuna kadar ya hiç başarılı olamadım yada verdiğim bikaç kiloyu hızla geri aldım.ben böyle ölçülü kısıtlı diyetleri yapamıyorum.o yüzden duyduğum bir diyeti biraz hafifletip kendime uyarladım.şimdi sizinle paylaşacağım.benim diyetimde önemli olan 3 şey var:ekmek çok çok az,bol su ve yulaf kepeği.yulaf kepeğini aktarlardan veya zayıflama ürünleri satan yerlerden kolaylıkla bulabilirsiniz.
günde sadece 1 öğün ve 1,5 yemek kaşığı yiyoruz.yumurtanın beyazıyla karıştırıp krep yapabilir yada 1 kase yoğurda karıştırabilirsiniz.ama benim tavsiyem yoğurtla daha kolay.bunu 1 aydan fazla yemiyoruz.çnkü bağırsaklarda sorun oluşturuyor uzun süre kullanılırsa.bunun dışında gün içinde en az 2 litre su içiyoruz.ben bu miktarın dışında yemeğe oturmadan 1-2 dk önce büyük bir bardak su içip yemeğe öyle başladım.yemekle beraber de sürekli su içtim.son olarak da sofraya oturduğunuzda küçük bir parça ekmek alıp bununla doyacağınıza kendinizi ikna edin.gün içinde acıkırsanız meyve yiyebilirsiniz.hatta tatlı,cips gibi şeyler bile yiyebilirsiniz ama abartmadan.bir de aynı gün 2 abur cubur yok.ben bu yöntemle kısa sürede epey kilo verdim.üstelik 3 aydır hiçbir diyet yapmayıp her şeyi yememe rağmen verdiğim kiloların yarısını bile almadım henüz.

bende((((((((((((((((((

anladım canımm merak ettm bende yokusn uzun süredir başlamştm bi haftada 2 kilo vermştm hastalandım grip felan bıraktım bir hafta 4 gündede geri aldım şmdi tekrar başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…