hiç ekmk yemıyorumm. doıyette ekmk olmasıı benı düşündruyorr. yardmcı olun lutfen. bu yasta simnolmak çok kötü...
canım ben geldimmm =)) diyete yarın başlıyorum liste yaptım ve aralara bir 10 30da birde 4 gbi bir tane meyve ekledim oda elma ve armut diğerleri aynı arada bazen öğlenleri değiştrdm 1 tavuk budu yada bir çorba olarka oda haftada 2 kere en fazla nasıl olur sence =/ birde sen kaçda uyuyup kaçta uyanıdoun diyet yaparken?
mrb kızlar bnde kilo vermek istiyorum tam 8 kilo fazlam var ve umarım bu diyet işe yarr bu arada en sürekli durağan bir iş yapıyorum hareket yok ofisteyim sadece akşam ve sabah işe gelirken yürüyorum yarım saat kadar sürüyo şuda var arkadaşlar hızlı kilo veririseniz bıraktığınızdada hızla grei alırsınız yani diyet diye bişey olmamalı kafanızda diyet denizlen şey sizin yaşam felsefeniz olmalı yani herzamn ölçülü olmak tabi bunu başaranlarda var bende onlardan olmak istiyorum bu diyetle beraber öpüldünüz
Canım umarım 8 kilo fazlanı sağlıklı bi şekilde verebilirsin :))Seni anlıyorum bende ofis ortamında çalışıyorum 2 sene öncesine kadar bende çok hareketsizdim.Ofis ortamında diyet yapmakta ayrıca bir zorluk taşıyor bilirim.Ama başarıcağına inanıyorumm:))Bu diyette hızlı kilo vermen mümkün değil ilk etapta zaten verdiğin kilolarının çoğu vücudunda biriken sulardan ibaret oluyor biliyorsundur daha sonrasında yavaslıyor zaten kilo verimi.Buda 1 ay sonra falan oluyor.Şuan 47 kiloyum 45 hedefim boyum kısa olduğundan 45 kilo için cok uğrastım:))
Çok doğru söylemişsin diyet yapmak diye birşey yok aslında yaşam standartlarını değiştirmek var.Bundan sonra sağlıklı yaşıcam diyip hepte öyle devam edersek emin olun çok daha sağlıklı kilo verebiliriz:)) Başlarda zor oluyor bunu kabullenmek kızlar ama sonrasında o kadar zorlamıyor sizi
hadi bakalım öyleyse kolay gelsin diyelim ve başlayalım sonuçları paylaşıcam arkadaşım ayrıca tşkr ederim öpüldün
Vallahi tebrikler :)
Bende 8 kilo vermeliyim, yarın başlıyorum bu diyete.
Sadece öğle yemeğine çorba ekleyeceğim..
Öğle akşam arasınada bir tane elma ekleyeceğim.
Hadi bakalım kolay gelsin bize
Hiç ekmek yememekle kilo veremezsin canım bi kere onu aklından cıkarmalısın.Bu listedeki ekmekte kepek ekmeği artı çok az miktarda.Başka listelerde daha çok ekmek yemenizi öneren diyetler var
peki diyeti bıraktığında nasıl beslenmeyi düşünüyorsun?
yani hep böyle mi sürüp gidecek?
Evet aslında spora gerek kalmıyor işim sayesinde fazla enerji harcıyorum e üstüne bide kaloriden kısınca şakır şakır gidiyo kilolar,gitsin artık ya yıllardır depresyona girdim oram çıkıyo buram çıkıyo diye diye istediğim hiç bişeyi giyemedim valla
İçeceklerden bahsetmemişsin arkadaşım ?
anladım canımm merak ettm bende yokusn uzun süredir başlamştm bi haftada 2 kilo vermştm hastalandım grip felan bıraktım bir hafta 4 gündede geri aldım şmdi tekrar başladımCanım selam :)) bende ancak girebildim.Başladın mı diyete nasıl gidiyor?Merakla bekliyorum :)) İlave ettiğin ara öğünler gayet güzel,ben sabah 7 de kalkıp akşam 11 gibi yatıyorum oda çalıştığım için ama hafta sonları sabah 4-5te yattığımda oluyor
Gece 12den sonra mümkün olduğunca uyumaya calısmalısın kilo vermen için bunun gerekli olduğunu okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?