anladım canımm merak ettm bende yokusn uzun süredir başlamştm bi haftada 2 kilo vermştm hastalandım grip felan bıraktım bir hafta 4 gündede geri aldım şmdi tekrar başladımCanım selam :)) bende ancak girebildim.Başladın mı diyete nasıl gidiyor?Merakla bekliyorum :)) İlave ettiğin ara öğünler gayet güzel,ben sabah 7 de kalkıp akşam 11 gibi yatıyorum oda çalıştığım için ama hafta sonları sabah 4-5te yattığımda oluyor
Gece 12den sonra mümkün olduğunca uyumaya calısmalısın kilo vermen için bunun gerekli olduğunu okumuştum
canm bende merak ettm seni grmeynce 1 hafta uyguladım 2 kilo gtti sporsuz ama hasta oldum bıraktm 4 gndede geri aldım şimdi iyileştm tekrar başladımCanım selam :)) bende ancak girebildim.Başladın mı diyete nasıl gidiyor?Merakla bekliyorum :)) İlave ettiğin ara öğünler gayet güzel,ben sabah 7 de kalkıp akşam 11 gibi yatıyorum oda çalıştığım için ama hafta sonları sabah 4-5te yattığımda oluyor
Gece 12den sonra mümkün olduğunca uyumaya calısmalısın kilo vermen için bunun gerekli olduğunu okumuştum
merhaba canada hanım adım derya bende 9 gün önce diyete başladım benimde günlük 8 dilimekmeğim var ama yiyemiorum diyetisyenim çok kızımor ama 6 günde 3 kilo verdim 76.7 yle başladım şu an 73.900 üm boyum 155 sizin diyette takıllı kaldımmemnunmusunuz acaba ben tok olsam bile hep abur cubur yemek isteyen biriyimama şu an çok azim ettim
merhaba canada hanım adım derya bende 9 gün önce diyete başladım benimde günlük 8 dilimekmeğim var ama yiyemiorum diyetisyenim çok kızımor ama 6 günde 3 kilo verdim 76.7 yle başladım şu an 73.900 üm boyum 155 sizin diyette takıllı kaldımmemnunmusunuz acaba ben tok olsam bile hep abur cubur yemek isteyen biriyimama şu an çok azim ettim
mrb , bu diyeti yapmaya karar verdım aslında gecelerı cok acıkıyorum gec yatan bırı oldugum ıcın ama gene de denıcem 1 ay . ancak öğrencıyım ve sebze yemegı bulamıyorum yapamıyorumda . aksam ne yıyebılırım 64 kılo cıvarındayım. bır de sabahları neden etımek yenılıyor merak ettım ..:44::44:
banada güzel geldi bu diyet yapılabilir acaba başlasam mı diye düşünüyorum ama yarın başlayabilirim bugun adetimin 1. günü karnım çok ağrıyor üstelik koca dilim pasta yedim yuh bana
merhaba arkadaşlar.bende hayatı boyunca fazla kilolarıyla başı dertte olan kadınlardanım.yıllarca birçok zayıflama çayları diyet listeleri uyguladım ama en sonuncusuna kadar ya hiç başarılı olamadım yada verdiğim bikaç kiloyu hızla geri aldım.ben böyle ölçülü kısıtlı diyetleri yapamıyorum.o yüzden duyduğum bir diyeti biraz hafifletip kendime uyarladım.şimdi sizinle paylaşacağım.benim diyetimde önemli olan 3 şey var:ekmek çok çok az,bol su ve yulaf kepeği.yulaf kepeğini aktarlardan veya zayıflama ürünleri satan yerlerden kolaylıkla bulabilirsiniz.
günde sadece 1 öğün ve 1,5 yemek kaşığı yiyoruz.yumurtanın beyazıyla karıştırıp krep yapabilir yada 1 kase yoğurda karıştırabilirsiniz.ama benim tavsiyem yoğurtla daha kolay.bunu 1 aydan fazla yemiyoruz.çnkü bağırsaklarda sorun oluşturuyor uzun süre kullanılırsa.bunun dışında gün içinde en az 2 litre su içiyoruz.ben bu miktarın dışında yemeğe oturmadan 1-2 dk önce büyük bir bardak su içip yemeğe öyle başladım.yemekle beraber de sürekli su içtim.son olarak da sofraya oturduğunuzda küçük bir parça ekmek alıp bununla doyacağınıza kendinizi ikna edin.gün içinde acıkırsanız meyve yiyebilirsiniz.hatta tatlı,cips gibi şeyler bile yiyebilirsiniz ama abartmadan.bir de aynı gün 2 abur cubur yok.ben bu yöntemle kısa sürede epey kilo verdim.üstelik 3 aydır hiçbir diyet yapmayıp her şeyi yememe rağmen verdiğim kiloların yarısını bile almadım henüz.
Bende bu diyete başladım biraz aç kalıyorum ama alışıcam artık bugün 4. günüm bitti yarın 5. olucak :)
1 hafta bittikten sonra tartılıp kiloma bakıcam ona göre devam edicem :)
Merhaba ben aranıza yeni katıldım . Dün bi macun ve 5 li yeşil çay aldım aktardan . İştahımı kessin diye . Ve bu siteden diyet aramaya başladım . Bu diyeti yapmaya karar verdim ve bugün başladım . Umarım bozmam. Şu an 64 kiloyum hedefim 45 senin gibi canada. Kilo verdikçe yazıcam . Ayrıca sana çok teşekkür ederim bizi de düşünüp yaptığın diyeti buraya yazdığın için . Öyle insanlar var ki kilo verip nasıl verdiğini söylemeyip bir de dalga geçiyorlar . En yakın arkadaşımın yaptığı gibi . Ayrıca sorularım olursa yazıcam cevaplarsan çok sevinirim. Diyetin yararını görürsem sana çok dua edicem . Tekrardan teşekkür ederim diyet için.
Umuyorum ki başarılı olursun canım birilerinin dalga geçmesini iyi bilirim aynı şey benimde başıma geldi anlıyabiliyorum.Ancak sen kendine güvendikten sonra hiç bi şey sana engel olamaz ben asla başaramam diyorken başardım dilerim sende başarırsın kendimde nasıl sevindiysem bu diyetle kilo veren arkadaşlarım içinde öye sevinirim.Ne zaman istersen soru sorabilirsin,seve seve cevaplarım durumdan haberdar etmeyi ihmal etme :)
Tabii ki bildiririm . Çok sağol ya nası teşekkür edebilirim bilmiyorum eğer sabah ki kilo insanın doğru kilosu ise 2 kilo verdim bugün 6. günümdü . Sabahla akşamki kilom değişiyor sabahki kilom doğrudur değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?