1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

Elbette sabah ki kilon doğru :) 2 kilo vermişsin demek çok iyi, çok sevindim bak :) Açlık durumun ne alemde midenin küçüldüğünü hissediyor musun ?

Valla küçüldü sanki . Acıkıyorum ama ilk başlardaki gibi değil . Gene de tutuyorum boğazımı umarım bırakmamAya defalarca diyet yaptım bıraktım . Valla çok sağol ya acayip motivasyon verdin . Allah razı olsun . Bir şey sorucam . Evde her zaman sebze yemeği olmuyo bazen nohut,kuru fasulye gibi kuru baklagiller de oluyo sebze yemeği yerinde ondan yiyorum mecburen . Olur mu?

Çok iyi vermişsin ya boyun kaçtı arkadaşım ?

Dün annem 10 kilo versen iyi olur gibi dedi .Biliyorum kilo aldım ama yüzüme vurması canımı sıktı .

Olur olur yani bende yiyorum sebze yemeği bulamadığımda ama az yağlı yapılırsa yiyorum bide az yiyorum 15 günde bir kendine ödül ver istediğin bişeyi fazla kaçırmadan ye ki metobolizman şaşırsın biraz yoksa bi süreden sonra kilo vermen durur biliyosundur sende zaten canım :)

Teşekkür ederiiim :) Boyum 1.66 şuan kilom gayet iyi esasında ama balık etli hatun olmak zor ne kadar zayıflarsan zayıfla çıtı pıtı olamıyorsun.
Sen kaç kilosun boyun falan kaç? Benim annemde hafif kiloluydu onla beraber başladık bişey diyemedi o yüzden,yoksa benim annemde söylerdi eminim

Çok iyi vermişsin ya boyun kaçtı arkadaşım ?

Dün annem 10 kilo versen iyi olur gibi dedi .Biliyorum kilo aldım ama yüzüme vurması canımı sıktı .

Ayyyyy evet aynısını söylüyor annem önceden incecik ,zarif bir kızdın, şimdilerde şiştin iyice diyor .Hergün aynı konuyu konuşuyoruz ,moralim sıfır şu günlerde.
Seninle aynı boylardayım canım .Şu an kilom 56-57 civarı .Ne alabiliyorum ne de verebiliyorum

Ödül verince abartıyorum ben ya . Bu arada 1 kilo daha vermişim bugün 10.günüm yani 10 günde 3 kilo gitti . Gayet iyi bence . Kilo vermemin durduğu dönemi de atlatırsam zaten tamamdır. Bi de ben yoğurdun lightını yemiyorum normal yoğurt yiyorum sanırım light olsa daha iyiydi ama böyle de işe yarıyo kilo verdiğime göre.

yogurtla yapılan baska bi diyet duymstum
saglıklı mı bilmiyoum, öneri olarak da yazmıyorum,sorumluluk size ait

7 gün yapılıyormus, her ögün yagsız yogurda 1 er çay kaşıgı zencefil, zerdecal ve tarcın konuyormus

yogurttan baska çiğ sebze de olabilir kabız olmamak için ve bol su... baharat karısımı en sonda kalan birkac kasık yogurda eklenebilir

yani yogurdu oylece yersiniz, son kalan kısma baharat eklenir

bir de ıhlamurl bir bitki , murat topoglu mu yoksa ender sarac mı verdi hatırlamıyorum

iştahı kesiyordu, ıhlamur ve elma mıydı? çay olarak içilicek

hatırlayan var mı?

Canada epeydir girmiyosun ama girersin umarım çünkü çok mutluyum ve sana minnettarım. Bugün 14. günümdü ve 1 kilo daha vermişim yani 14 günde 4 kilo verdim toplamda . O kadar mutluyum ki anlatamam . Ama çok korkuyorum çünkü bu kiloları verirken çok hızlı veriyorum bırakınca da çok hızlı bi şekilde alıcam diye korkuyorum ister istemez . Gerçi sen almamışsın ama ne bilim gene de içimde korku var . Neyse daha 15 kilo var verilecek yolum uzun . Verdikten sonra kilo koruma hakkında araştırma yaparım . Sana çok çok çok minnettarım . Ve bu diyeti herkese öneriyorum .

Merhabalar bende 59 kiloyum ve 7 kilo vermek istiyorum ilk etapta.Önce 52 yi görüp daha sonrada 50 kiloya düşmek istiyorum.Bugünden itibaren bu diyete başlıyorum inşallah bende veririm.

bende bugün başlıyorum bu diyete..ama aklıma takılan kayısı yerine bir meyve yiyemezmiyim :44:

Canım yoğunluktan ancak girebildim.Nasıl sevindim anlatamam gerçekten senin adına o kadar mutlu oldum ki,kiloları geri almayla alakalı şunu söyleyebilirim.Ben almadım ancak ben diyetten önceki hayatımda olduğu gibi beslenmiyorum.Yine bu diyetteki şeylerle besleniyorum.Kaçamak yaptığım oluyor ama genelleme yaparsak bu listeye uyuyorum.Çünkü zaten bu bi diyet listesi değil durup düşündüğümüzde zaten bu şekilde beslenmemiz gerekiyor sağlıklı olmak için.Umarım daha çok kilo verirsin,vereceğinede eminim.Öpüyorum çokçaa,durumdan haberdar etmeyi unutma. :)))

Elbette bu listedeki şeylere yakın kalorideki seyleri tüketebilirsiniz.Ancak kayısının bağırsakları çalıştırıcı etkisi olduğunu bildiğimden ben bu şekilde tercih ettim
bende bugün başlıyorum bu diyete..ama aklıma takılan kayısı yerine bir meyve yiyemezmiyim :44:

Selamlar umarım ki güzel güzel verebilirsin kilolarını haberdar edersende çok mutlu edersin :))

Merhabalar bende 59 kiloyum ve 7 kilo vermek istiyorum ilk etapta.Önce 52 yi görüp daha sonrada 50 kiloya düşmek istiyorum.Bugünden itibaren bu diyete başlıyorum inşallah bende veririm.

Elbette bu listedeki şeylere yakın kalorideki seyleri tüketebilirsiniz.Ancak kayısının bağırsakları çalıştırıcı etkisi olduğunu bildiğimden ben bu şekilde tercih ettim

bakalım neler olacak canım ben diyetisyene gidiyordum yıllardır hatta ilk diyetimde 37.5 kilo verdim sonra bir kısmını geri aldım sonra yine diyet falan derken şuan diyetisyene uyamıyorum..neden bilmiyorum ama artık hep dışına çıkıyorum..diyetisyeni bıraktım para verip duruyorum boş yere aylardır..kansız oldugum için doktor hap verdi 3 aydır kullanıyorum onunda etkisi varmı yavaşlamada bilemiyorum umarım bu diyet işe yarar..çok sagol canım

Çok teşekkür ederim cevapladığın için . Çok soru soruyorum ama napıyım kilo verdikçe çok heyecanlanıyorum . Ya kilo vermem durunca ne yapıcam asıl sorun o .

Canım umarım işe yarar kansız olduğun için verilen hapın etkisinin olduğu konusunda katılıyorum sana annemdede aynı şekilde olmuştu.Haberdar etmeyi unutma :)

Ben kilo vermem yavaşladığında bir hafta kadar aşırıya kaçmadan kaçamak yapıpı metobolizmamın şaşırmasını sağladım daha sonra başladığımda kilo vermem devam etti sende öyle yap canım.Bu arada dilediğin kadar soru sorabilirsin çekinmeden bildiğim kadarıyla yardımcı olurum :)
Çok teşekkür ederim cevapladığın için . Çok soru soruyorum ama napıyım kilo verdikçe çok heyecanlanıyorum . Ya kilo vermem durunca ne yapıcam asıl sorun o .

Çook sağol bütün cevapların için . Ben her hafta kilo verdikçe yazarım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…