kızlar selam aranıza yeni katıldım.son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 62 kiloyken başladım bu diyete şimdi 48 kiloyum 2 ayı geçti neredeyse çokta zorlanmıyorum.şimdi sizinle de paylaşayım :)
sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık
öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt
akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.
Inanın az gözüksede beni hiç aç bırakmadı bu diyet.ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz.ben kola delisiydim,günde 1 su bardağıda kola içmeye devam ediyorum.
Ara ara yeter artık desemde,tartıya çıkıp kilo verdiğimi gördükce ve etraftan aldığım tepkiler çoğaldıkça vazgeçemiyorum. :)
selam canım verdiğin kilolar için senı tebrik ederim
bir şey sorucam menun gerçekten doyurcu görünüyor ama dikkatımı çeken meyve olmayışı bu diyet boyunca meyve tüketmedin mi
bugün diyette 2. günüm ben biraz daha degiştirdim..
sabah 2 etimek,peynir,domates,salatalık
öglen yogurt ve etimek
ara 1 meyve
aksam yarım kase yogurt yagsız salata ve sebze yemegi
ara dogadan karışık bitki çayı
yani kısacası öglen olan ekmegi etimek yaptım aksam hiç ekmek yemedim..bitki çayı zaten kalorisi 0 diye biliyorum (dogru biliyorum inşallah) 1 meyve ekledim
Bende bu diyeti yapıyorum 16 gündür . Fırsat buldukça yazarsan diyet arkadaşı olabiliriz ben sürekli giriyorum . Güzel olmuş bence değişikliklerin . Ayrıca çaya şeker koymadığın sürece istediğin kadar içebilirsin . Bende içiyorum 5 li çay iştahımı kesiyo , metabolizmamı hızlandırıyo kesinlikle bitki çayları çok büyük yardımcı zayıflamada .
Sen ne kadar verdin 16 günde canım..bu arada ben tartılmadımbaskül arıyorum ama düzgün ve uygun bir baskül bulamadım..dijital baskül mü daha iyidir normal mi..dün akşam bir iki yerde baktım..denemek için çalışan kız tartıldı rakamlar hep farklı çıktı..bende almadım ben zaten yıllardır çayı şekersiz içerim canım şekerli içemiyorum senin listen nasıl arkadaşın yazıdgının aynısımı
Bendeki de dijital hangisi daha iyi bilmiyorum . 16 günde 4 buçuk kilo verdim . Ben arkadaşın yazdığını aynen yapıyorum sadece farklı olarak o aralarda ceviz ve kuru incir yemiş ben 1 tane elma gibi 1 porsiyon meyve yiyorum . Umarım ikimizde incecik oluruz . Yaza kadar olmam lazım kafaya taktım :)
oluruz tabi ohhh ne elbiseler alacagım kendime
benimde almam gerek bir tartı markası ne canım senin tartının ve memnunmusun yani dogru tartıyor mu :44:
Kızlar günaydın bende denicem bu diyei ama bu kadar sıkı diil.Bakalım nasıl olacak.Sonuçları ben yazarım haftalık olarak
Benimki king canım doğru tartıyor diye biliyorum . Çünkü alışveriş merkezlerinde net olarak boy kilo yağ oranı falan ölçen alette ölçülmüştüm sonra gelip tartımda ölçülmüştüm aynı kiloydu . Ama baya hassas bi tartı illa düz bi yerde tartılcan sen gene bak tartılara daha iyileri var
bakıyım hala bakmadım canım ama çok pahalı olmasın :44:
Benimki 30 tlydi canım ama alalı 1 yıl olmuştur düşmüş olabilir fiyatı. Ve bence indirimi yakala öyle al iyi bi tane .
evettakip ediyim biraz..tabi o arada tartılamaycagım ama olsun nasılsa farkedebiliyor insan inşallah gider kilolarımız
İnşallah inşallah şu ana kadar hiç bu kadar uzun süre diyet yapamamıştım bu sefer gerçekten inanıyorum . Sen kaç kilosun ve boyun kaç canım ?
boyum 1.70 ama kilomu tartıyı hala almadıgım için bilmiyorum canımben yıllardır diyet yapıyorum daha önce 10 ayda 37 kilo vermiştim canım..sonra bir alıp bir verdim hep diyetisyenime gittim son 4 aya kadar kilo veriyordum ama 4 aydır uygulamada çok kötüye gittim..bu arada iştende çıktıgım için boşuna her ay para vermesem daha iyi diyerek bıraktım şimdi kendim yapıcam daha iyiyim ama azimliyim senin boy kilo nedir
Aynen bende 2 ayrı diyetisyen denedim parası neyse vermeye razıydım ama olmadı hep 2 3 kilo veriyodum bırakıyodum sonra gene alıyodum verdiklerimi de. En iyisi ben kendim istediğim diyeti yapıyım dedim araştırdım araştırdım bu diyeti beğendim . Seni çok çok tebrik ediyorum 37 kilo az buz değil . Benim boyum 156 kilom 64 tü şu an 60. Boyum kısa olduğu için 45 olmam lazım o yüzden hedefe daha çok var . Senin hedefe az vardır diye korktum çünkü güzel oluyor diyet arkadaşlığı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?