1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

selam canım verdiğin kilolar için senı tebrik ederim

bir şey sorucam menun gerçekten doyurcu görünüyor ama dikkatımı çeken meyve olmayışı bu diyet boyunca meyve tüketmedin mi

selam canım verdiğin kilolar için senı tebrik ederim

bir şey sorucam menun gerçekten doyurcu görünüyor ama dikkatımı çeken meyve olmayışı bu diyet boyunca meyve tüketmedin mi

ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz. Demiş zaten . Bende bu diyeti 15 gündür yapıyorum 2 ara öğünde 1 elma 1 mandalina falan yiyorum . Ve 4 kilo verdim . Belki ilk günler acıkıyosun ama sonradan çok alışıyosun ve acıkmıyosun midende küçülüyor bence dene bi

bugün diyette 2. günüm ben biraz daha degiştirdim..

sabah 2 etimek,peynir,domates,salatalık
öglen yogurt ve etimek
ara 1 meyve
aksam yarım kase yogurt yagsız salata ve sebze yemegi
ara dogadan karışık bitki çayı

yani kısacası öglen olan ekmegi etimek yaptım aksam hiç ekmek yemedim..bitki çayı zaten kalorisi 0 diye biliyorum (dogru biliyorum inşallah) 1 meyve ekledim

Son düzenleme:

Bende bu diyeti yapıyorum 16 gündür . Fırsat buldukça yazarsan diyet arkadaşı olabiliriz ben sürekli giriyorum . Güzel olmuş bence değişikliklerin . Ayrıca çaya şeker koymadığın sürece istediğin kadar içebilirsin . Bende içiyorum 5 li çay iştahımı kesiyo , metabolizmamı hızlandırıyo kesinlikle bitki çayları çok büyük yardımcı zayıflamada .

Sen ne kadar verdin 16 günde canım..bu arada ben tartılmadım baskül arıyorum ama düzgün ve uygun bir baskül bulamadım..dijital baskül mü daha iyidir normal mi..dün akşam bir iki yerde baktım..denemek için çalışan kız tartıldı rakamlar hep farklı çıktı..bende almadım ben zaten yıllardır çayı şekersiz içerim canım şekerli içemiyorum senin listen nasıl arkadaşın yazıdgının aynısımı

Bendeki de dijital hangisi daha iyi bilmiyorum . 16 günde 4 buçuk kilo verdim . Ben arkadaşın yazdığını aynen yapıyorum sadece farklı olarak o aralarda ceviz ve kuru incir yemiş ben 1 tane elma gibi 1 porsiyon meyve yiyorum . Umarım ikimizde incecik oluruz . Yaza kadar olmam lazım kafaya taktım :)

oluruz tabi ohhh ne elbiseler alacagım kendime
benimde almam gerek bir tartı markası ne canım senin tartının ve memnunmusun yani dogru tartıyor mu :44:

oluruz tabi ohhh ne elbiseler alacagım kendime
benimde almam gerek bir tartı markası ne canım senin tartının ve memnunmusun yani dogru tartıyor mu :44:

Benimki king canım doğru tartıyor diye biliyorum . Çünkü alışveriş merkezlerinde net olarak boy kilo yağ oranı falan ölçen alette ölçülmüştüm sonra gelip tartımda ölçülmüştüm aynı kiloydu . Ama baya hassas bi tartı illa düz bi yerde tartılcan sen gene bak tartılara daha iyileri var

Doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yilveremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim ve 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddedinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , sahibide cok ilgili ve kibar bir insan.

Kızlar günaydın bende denicem bu diyei ama bu kadar sıkı diil.Bakalım nasıl olacak.Sonuçları ben yazarım haftalık olarak

bakıyım hala bakmadım canım ama çok pahalı olmasın :44:

Benimki 30 tlydi canım ama alalı 1 yıl olmuştur düşmüş olabilir fiyatı. Ve bence indirimi yakala öyle al iyi bi tane .

evet takip ediyim biraz..tabi o arada tartılamaycagım ama olsun nasılsa farkedebiliyor insan inşallah gider kilolarımız

evet takip ediyim biraz..tabi o arada tartılamaycagım ama olsun nasılsa farkedebiliyor insan inşallah gider kilolarımız

İnşallah inşallah şu ana kadar hiç bu kadar uzun süre diyet yapamamıştım bu sefer gerçekten inanıyorum . Sen kaç kilosun ve boyun kaç canım ?

İnşallah inşallah şu ana kadar hiç bu kadar uzun süre diyet yapamamıştım bu sefer gerçekten inanıyorum . Sen kaç kilosun ve boyun kaç canım ?

boyum 1.70 ama kilomu tartıyı hala almadıgım için bilmiyorum canım ben yıllardır diyet yapıyorum daha önce 10 ayda 37 kilo vermiştim canım..sonra bir alıp bir verdim hep diyetisyenime gittim son 4 aya kadar kilo veriyordum ama 4 aydır uygulamada çok kötüye gittim..bu arada iştende çıktıgım için boşuna her ay para vermesem daha iyi diyerek bıraktım şimdi kendim yapıcam daha iyiyim ama azimliyim senin boy kilo nedir

Aynen bende 2 ayrı diyetisyen denedim parası neyse vermeye razıydım ama olmadı hep 2 3 kilo veriyodum bırakıyodum sonra gene alıyodum verdiklerimi de. En iyisi ben kendim istediğim diyeti yapıyım dedim araştırdım araştırdım bu diyeti beğendim . Seni çok çok tebrik ediyorum 37 kilo az buz değil . Benim boyum 156 kilom 64 tü şu an 60. Boyum kısa olduğu için 45 olmam lazım o yüzden hedefe daha çok var . Senin hedefe az vardır diye korktum çünkü güzel oluyor diyet arkadaşlığı .

hep diyet yaparız canım bitse bile..zaten ölçülü yesek diyet yapmak zorunda kalmayacagız :26: bende o kadar yıldır diyet yaparım ilk defa kalori hesabı yapıyorum..bunun yerine şunu yerim buna dokunamam gibi daha güzelmiş

mrhaba arkadaşlar benim de vermem gereken 4 kilom var ama bir türlü vermeyi beceremedim.Azmimi de kaybetmiştim zaten.Bi de takıntı yaptım 36 beden olmadan kıyafet almıcam diye.Kıyafet de alamıyorum.Etrafımdakiler de kilon iyi deyip duruyor.Biraz da ondan gevşek davranıyorum herhalde.Ama bugün bu diyete başladım daha önce 3 gün yapıp 700 g vermiştim.Sonra araya bayram girmişti ipin ucunu bi kaçırdım sonra da toparlayamadın işte.Bugün başladım ama benim diyetim şöyle oluyor diyeti aynen uyguluyorum ama misafir gelirse ya da bir yere gidersem istediğim gibi yiyorum:))şöyle düşünüyorum nasılsa obez değilim acelem yok.Bu yüzden mi acaba bi türlü başaramadım.Bakalım 1 ay dayanamam da tartılmadan haftaya cuma günü bildiririm inşallah.Herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…