1 ayda 9 kilo.. Daha yolum uzun gelin birlikte zayiflayalim

Arkadaslar ben diyetteyken cok basim agrir.konu sahibi arkadasimiz benim agrimaz diyor.tabi herkeste ayni sey olmaz ama benim neden agriyor.acaba birden kestim diyemi herseyi

Arkadaslar ben diyetteyken cok basim agrir.konu sahibi arkadasimiz benim agrimaz diyor.tabi herkeste ayni sey olmaz ama benim neden agriyor.acaba birden kestim diyemi herseyi

cnm ben protein yağ ve karbonhidrattan yiyorum ama az ve dengeli sen bazı şeyleri kestiysen ondan ağrıyodur. diyete başlayalı 2.5 ay oldu ne baş ağrısı ne de bağırsak sorunu yaşamadım

cnm ben protein yağ ve karbonhidrattan yiyorum ama az ve dengeli sen bazı şeyleri kestiysen ondan ağrıyodur. diyete başlayalı 2.5 ay oldu ne baş ağrısı ne de bağırsak sorunu yaşamadım

Dogru haklisin senin yaptigin diyet degil zaten duzenli beslenme.herseyden var ama az.cok dogru..insallah istedigin kilona gelirsin.bende tlf yazicam ozelden.

Dogru haklisin senin yaptigin diyet degil zaten duzenli beslenme.herseyden var ama az.cok dogru..insallah istedigin kilona gelirsin.bende tlf yazicam ozelden.

tmm canım. inşallah herkes istediği kiloya gelir.

merhaba cnm baş ağrısı genellikle az su içiminden olur bence suyu artır diyetınde bir dene ama sürekli bir agrı olursa bence bir doktora görün derim.birde hayatımızda neyi negatif hissedersek o devamlı olur bence bir de kendini çok dinleme ve cok iyiyim ben cok sağlıklıyım ve bu kilolar beni terk edicek de

Evet ger ekten ilgisi olabilir cunku benim suyla hic aram yok zorla iciyorum.zaten su icsem cok iyi olacak gunde bir litre bile icemiyorum.3 4 bardak anca sevmiyorum au icmeyi.daha fazla icmem gerekiyor bunu biliyorum.

Evet ger ekten ilgisi olabilir cunku benim suyla hic aram yok zorla iciyorum.zaten su icsem cok iyi olacak gunde bir litre bile icemiyorum.3 4 bardak anca sevmiyorum au icmeyi.daha fazla icmem gerekiyor bunu biliyorum.
aaa 1 lt cok cok az cnm .bence su içmediğinden agrıyor kesin cnm .ben 1bucuk lt su alıyorum 1 kaç şişe bardakla içmek olmuyor anlamıyorum ve sevmiyorum ama bak sabah kalkınca yarım limonla basla sık onu iç uzerine şişe suyu dik kafana ama su soguk olmasın havalar sıcak ama sakın soguk sıvı alma yagları yakman zor olur ılık olsun iç yanından ayırma şişeni bol bol wc ihtiyacı oluyor ama mutlu ol cünkü yağlar gidiyor.haberlerini bekliyorum iyi akşamlar :)

Slm bende 1 ayda 8 kilo verdim ama suanda motivasyinum cok dustu.sizin yazilarinizi okudum hosuma gitti beni de araniza alirsaniz cok sevinirim.suan 83 kiloyun 3 haftadir falan ayniyim.kiloda verenedim almadimda .aslina bakarsaniz benim icin mukemmel kilo almamak bile.sizinle devamini getirecegimi dusunuyorum.

merhaba bence motıvasyon cok önemli.ilk önce kendinize ben cok guzelim ve incecık olucam dıyeceksınız cunku pozıtıf enerjı pozıtıf size döner bol su için ve yediklerinizi yazın kaçamak yapmayın ve rejimdey,m psikolojisinden kurtulun oyle dedikce kilo veremezsınız bence ben cok inceyim normal bir yemek düzeni ugulayın rejim kelimesini çıkarın aklınızdan sevgiler..güzel haberlerinizi bekliyorum

Ay canim cok tesekkur ederim soylediklerinde cok haklisin .ya ben sizleri cok sevdim cook samimi ve gercekcisiniz insallah birlikte basaracagiz tatlim.bastan sona iki kez okudum .su anda acayip istekliyim.galiba sizleru takio etmek iyi gelecek bana.tesekkur ederim

Bu arada ben elma sirjeli su iciyorum.onunda faydasi oldugunu dusunuyorum tavsiye ederim sizlerede

Sizi baştan beri takip ediyorum azimli bayanlar benim de size benzer bir hikayem ve Senelerdir veremediğim kilolarım var Bir aydır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama sonuç yok bu da beni daha fazla yemeye itiyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum beş aylık bir bebeğim var emziriyorum bu sebeple sürekli kazınan bir midem var yeniden başlamaktan yoruldum ama başka çarem yok sizleri okudukça hırslanıyorum ve size Katılmak istiyorum watshap grubunuza da Katılmak istiyorum kime mesaj atmam gerekiyor

ay cnm bende cok memnun oldum bu site harika bencede ben bide haziranda ameliyat olucam meme küçültme ve karın germe çok kilo vermem gerek bu sabah 93 gördüm tartıda inşl bir 80 kilo olsam yeter diyorum ama vericez yılmak yok simdi taze fasulye yapıcam mis mis yogurt yanına kesinlikle ekmek yeme tatlı gr girmesin vucudun düşmanı şeker bayanlar için motivasyon cok önemli bir birimize destekle vericez kilolarımızı gidicekler misafirlikleri cok surdu yter artık dimi ama :)))

Bu arada ben elma sirjeli su iciyorum.onunda faydasi oldugunu dusunuyorum tavsiye ederim sizlerede
cnm elma sirkesi daha önce denedim evet işe yarıyor ama midene cok dikkat et bende sabhaları yarım limonu sıkıp içiyorum üzerine bol su :) ay gidiyor misafirlerimiz haydı inşl. ya insanlar 60 70 kilo veriyor bence bizde bu kadar azcık kiloyu haylihayli vericez bence ama kesinlikle şekerli 1 lokma bile almak yok tamam mı ben browni yaptım kızlara 1 minik parça aldım ay cok pişman oldum yazık vücudumuza yemesekte olur şimdi mis gibi kokla az yeter ahahah :)))

gumaydın cnm bebek emdiriyorum diye tatlı serbetli seyler yiyorsan kilo veremezsin 1 ikincisi emzirme dönemi aslında en güzel kilo verme zamanı ama malesef toplumumuzda bu dönemde annelere tatlı serbetli seyler veriliyor süt olsun diye ama cok yanlış.ben hamileyken incir kürü yaptım sütüm cok arttı ve bagırsaklarım düzene girdi sana şimdı yazıcam eger emdiriyorsan yap.1 vuc dolu kuru inciri güzelce yıka küpküp dogra 1 lt suya koy kaynat ama saatlerce degil 2 fokurdasın söndür altını onu süz posasınıda yiyebilirsin ama ben süzüp içiyordum bunu posasını ayrı yerdim :) bunu 1 hafta uygula sonra 1 hafta bırak bak gör ilkgünden sütün asıl artıcak maşallah.diyete gelince önce tatlıyı hayatından tamemiyle çıkar bol su ben 1bucuk lt şişeler aldım evin heryerinde sürekli kafama dikiyorum sende öyle yap bardakla çok içilmiyor sabahları yumurta peynir salatalık domates gibi güçlü bir kahvaltı yap 1 dilim esmer ekmekle aralarda yeşillik ye salatalık marul salatası ve limonu bol sık zeytinyağı ile aksamları hafifi ye 6 dan sonra birsey yeme yaz geldi meyve takviyesi yap ara öğünlerde yogurt mutlaka olsun öğlen ve akşam yatmadan önce cnm şimdilik bu kadar inşl yardımcı olmuşumdur:) yemek yapıcam kızım uyanmadan ama sabahları ilk pc acıyorum bu site bana cok iyi geldi bende ameliyat için kilo vermeye calışıyorum gidicekler inşl :) hiç kasma kendini giderler daha cok erken 5 ay olmuş doğum yapalı .öperim bu arada boyum 174 kilom 93 gördüm bu sabah (110dum)

Canım uzun uzun cevap yazmışsın çok teşekkürler bugün tekrar başladım tavsiyelerini dikkate alacağım tartılmadım en son kilom 96.4 tü.oradan devam edeceğim normalde azimli biriyim ama tartıya çıkıp kilonun değişmediğini gördüğüm an bitiyorum bir ay önce kilom 98.2 idi bir ay boyunca bu kadarcık mı dedim hele son iki hafta Koşu bandında çok yoruldum her neyse geçmişi düşünmeyeceğim kahvaltımı Yaptım üç litrelik suyumu hazırladım Öğlen yemeğim zeytinyağlı pırasa ve bir dilim ekmek hadi Hayırlısı sonuçta bu kiloları bir ayda almadımki bir ayda vereyim tam on yılda bu kiloya ulaştım bir zamanlar 58 olsam ay kilo almışım derdim o kiloları bir daha görebilirsem ağzımı bile açmayacağım kilo konusunda bu kilolar en kötüsü kendime güvenimi bitirdi kısaca benim misafirler on Yıldır benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…