1 ayda 9 kilo.. Daha yolum uzun gelin birlikte zayiflayalim

Bayanlar günaydın. görmeyeli baya arkadaş gelmiş aramıza hoşgeldiniz. :) burda kaçamak yapmak yasak başta onu söyleyim :) çünkü burası hayatı boyunca kaçamak yapanların yeri :) yemicez artık ve zayıflayıp incecik olcaz. tatlı krizleri için bende kesinlikle tarçınlı sütü öneririm çok işe yarıyo. hatta eti lifalifin meyvelisini yiyebilirsiniz öğlen ben bazende öyle yapıyorum çok işe yarıyor :) 2 ayım bitti çok şükür daha tatlı krizi yaşamadım belki bu söylediklerimi yaptığım içindir.

ilk başta 89.9 yani 90 kilo geliyodum. dün tartıldım ve 74.7 yi gördüm tartıda. tabi durmak yok daha yola devam ama nasıl bir mutluluk anlatamam. bütün kıyafetlerim bol geliyor ama alışveriş yapmıcam :) çok değil 2 ay önce eşimin karşısına geçip ağlıyodum kendimden nefret ediyorum diye :)

Arkadaşlar aynı şekilde devam ediyoruz. biraz karatay teyzeyi dinliyoruz :) tabi kendimize göre uyarlayarak

her çarşamba ttartılma günümüz kızlar..

her sabah mükemmel ama ekmeksiz bir kahvaltı yapıyorum kahvaltım hiç değişmiyor.
2 yumurta
avuç içi kadar peynir
6 zeytin
domates
biber vs ne varsa:)

öğlen hiçbir şey yemiyorum. ama oldu ki çok açıktım. o zamna
şekersiz nescafe veya
şekersiz türk kahvesi veya
ayran ya süt içiyorum

akşam çok hafif yemeye çalışıyorum. evde ne varsa onu yiyorum aslında.
sebze yemeği (4kaşık) yanında yoğurt yada
çorba veya et ama yağsız yada az yağlı yanında salata..

günde mutlaka 3 litre su ve 2-3 bardak yeşilçay içiyorum

şimdiye kadar herşey yolunda gidiyor.. gitmek zorunda zaten :) ARTIK YEMEK YEMEK DEĞİL, GÜZEL GİYİNMEK İSTİYORUM :)))

Sabah kahvaltıdan önce yarım litre alkali suyumu ictim. 1 yumurta, 8 zeytin ve avuç içi kadar peynir ve yesilcayimi içtim :) saat 10 da spora gitcem ohh. Erişim yağlar :))

Şimdiye kadar yedikten ne oldu :)
Anladigim kadariyla ekmegi kesmissiniz benim baktigim bir diyette de sadece yogurt var oglende yagsiz tost veriyo bilemedim.yumurta falan yok.isin sirri ne acaba

selam hanumlar bende diyet yapmaya ve kilo vermeye karar verdim.bana da destek olur musunuz?

Kızlar merhaba ben doğum yapalı 7 ay oluyor 10 kilomu verdim fakat 15 kilo kaldı ustumde bir haftadır diyetteyim boyum 160 kilom başlangıçta 64tu şuan 60.8 bir haftada 3 kilo gitmiş ancak eltimle yapıyoruz biraz daha desteğe ihtiyacım var aranıza katılabilir miyim eşim çok sinir ediyor bu aralar şişmansın diyor hep evlenmeden once 50 kiloydum buarada

Hoşgeldiniz kızlar.. İnşallah hep beraber birbirimize destek olarak vericez bu kilolari..
Ben yiyerek kilo verileceğine inanmıyorum. O yüzden yememeyi tercih ediyorum.

Bazen gerçekten dayanamayacagimi dusunuyorum. O kadar alismisimki surekli yemek yemeye bazen unutup mutfağa gittiğim bile oluyor :)) yiyerek daha mutsuz olduğumu ve etraftaki insanların bana karşı düşüncelerini dusunup kendimi motive ediyorum

Bide beni en çok motive eden şey bayramda incecik olup herkesi şaşırtma isteği :)) bu çok gaza getiriyor. 85 kilo veren bayan bile var hatta bundan fazla kilo veren insanlar var
Biz acizmiyiz neden yapmayalim.. Olmeyiz bu kadarcik aç kalmaktan.

Bende yiyerek kilo verildiğine inanmıyorum canım aynı fikirdeyim kahvaltıyı guzel yapıyorum yumurta falan yiyorum ama ekmek bi dilim tuketiyorum sen napıyosun iki ayda 14 kilo super ozel yaptığın bişey var mı bide nasıl sabrediyosun çok sabırsızlanıyorum kilo vermek için

Arkadaşlar 1 ayda tam 9 kilo verip 90 kilodan 80e dustum. Daha yolum uzun benimle devam etmek isteyen varmi
merhaba tebrik ederim,bende haziran ayında ameliyat olucam meme küçültme ve karın germe ama doktorum kilo verseniz çok iyi olur dedi ve haklıda ben 110 kilodan suan yeniden başladıgım sıkı diyetimle 94 kiloya düştüm ama diyatime 97 kilo ile 2 hafta önce başladım.size güzel bir yag yakıcı içeçek önericem ben yaptım ama midem de sıkıntı oldu ondan devam edemedim sizin mide probleminiz yoksa tavsiye ederim: 1 adet limom 1 adet yeşil elma 1 cubuk tarcı 5-6 tane karabiber, 4-5 tane karanfil .limon ve elmayı kabukları ile güzlce yıkayıp küp küp kesin 1 veya 1bucuk lt suya hepsini koyup kaynasın ama elmalar cok az yumşasın kapatın altını süzüp için bunu,cok işe yarıyor 1 gün içtim ve bol su 1400gr kilo verdim:)

canım bende çok sabırsızım kilo verme konusunda :) hatta sürekli her yerde bundan bahsediyorum herkese gına geldi :) eşim bile artık yeter bahsetme kilodan diyo :) Bi an önce bütün kilolar gitsin istiyorum

canım çok teşekkür ederim hemen deneyim bende. zayıflamamı daha da hızlandırmak istiyorum. kilo probleminden çok sıkıldım

canım bide bunu içtiğimiz günlerde normal diyetimize devam mı etcez.

canım çok teşekkür ederim hemen deneyim bende. zayıflamamı daha da hızlandırmak istiyorum. kilo probleminden çok sıkıldım
sormayın aynen bide ameliyat korku ve heycanı herşeyi deniyorum ne kadar kilo verirsem o kadar iyi olucak .inşl.hepimiz vericez bu fazlalıkları

bütün gün masa başında oturuyorum.akşam da evde çocuk ev işleri derken spor yapamıyorum ama bir yerden başlamam lazım.spor yaparken yediklerime daha çok dikkat ederdim sanki. evde leslie ile yürüyüşe başlasam iyi olacak

merhaba
ben yıllar önce kan grubuna göre bir diyet uyguladım cok işe yaradı :) bence sizde bir arastırın 1 arkadaşim 2 ay 1 haftada tam 20 kilo vermış dün gördüm şok oldum ,aklıma geldi şimdi yeme programımı on agöre uygulıycam sizde internetten girin kan grubunuza ne yararlı zararlı bakın bence faydası cok inanın,ben arh pozitif mesela kırmızılar yasak domates kırmızı et yasak gibi :)
haydı güzel haberlerinizi bekliyorum
ben bugun kötü hissediyorum cünkü 2-3 dilim kek yedim ama ödül olsun dedim kendime haydı 80 olana kadar sıkı sıkı yapıyoruz bol bol su operim sizler..iyi akşamlar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…