vaarrrrrrrrArkadaşlar 1 ayda tam 9 kilo verip 90 kilodan 80e dustum. Daha yolum uzun benimle devam etmek isteyen varmi
Anladigim kadariyla ekmegi kesmissiniz benim baktigim bir diyette de sadece yogurt var oglende yagsiz tost veriyo bilemedim.yumurta falan yok.isin sirri ne acabaSabah kahvaltıdan önce yarım litre alkali suyumu ictim. 1 yumurta, 8 zeytin ve avuç içi kadar peynir ve yesilcayimi içtim :) saat 10 da spora gitcem ohh. Erişim yağlar :))
Şimdiye kadar yedikten ne oldu :)
merhaba tebrik ederim,bende haziran ayında ameliyat olucam meme küçültme ve karın germe ama doktorum kilo verseniz çok iyi olur dedi ve haklıda ben 110 kilodan suan yeniden başladıgım sıkı diyetimle 94 kiloya düştüm ama diyatime 97 kilo ile 2 hafta önce başladım.size güzel bir yag yakıcı içeçek önericem ben yaptım ama midem de sıkıntı oldu ondan devam edemedim sizin mide probleminiz yoksa tavsiye ederim: 1 adet limom 1 adet yeşil elma 1 cubuk tarcı 5-6 tane karabiber, 4-5 tane karanfil .limon ve elmayı kabukları ile güzlce yıkayıp küp küp kesin 1 veya 1bucuk lt suya hepsini koyup kaynasın ama elmalar cok az yumşasın kapatın altını süzüp için bunu,cok işe yarıyor 1 gün içtim ve bol su 1400gr kilo verdim:)Arkadaşlar 1 ayda tam 9 kilo verip 90 kilodan 80e dustum. Daha yolum uzun benimle devam etmek isteyen varmi
Bende yiyerek kilo verildiğine inanmıyorum canım aynı fikirdeyim kahvaltıyı guzel yapıyorum yumurta falan yiyorum ama ekmek bi dilim tuketiyorum sen napıyosun iki ayda 14 kilo super ozel yaptığın bişey var mı bide nasıl sabrediyosun çok sabırsızlanıyorum kilo vermek için
merhaba tebrik ederim,bende haziran ayında ameliyat olucam meme küçültme ve karın germe ama doktorum kilo verseniz çok iyi olur dedi ve haklıda ben 110 kilodan suan yeniden başladıgım sıkı diyetimle 94 kiloya düştüm ama diyatime 97 kilo ile 2 hafta önce başladım.size güzel bir yag yakıcı içeçek önericem ben yaptım ama midem de sıkıntı oldu ondan devam edemedim sizin mide probleminiz yoksa tavsiye ederim: 1 adet limom 1 adet yeşil elma 1 cubuk tarcı 5-6 tane karabiber, 4-5 tane karanfil .limon ve elmayı kabukları ile güzlce yıkayıp küp küp kesin 1 veya 1bucuk lt suya hepsini koyup kaynasın ama elmalar cok az yumşasın kapatın altını süzüp için bunu,cok işe yarıyor 1 gün içtim ve bol su 1400gr kilo verdim:)
merhaba tebrik ederim,bende haziran ayında ameliyat olucam meme küçültme ve karın germe ama doktorum kilo verseniz çok iyi olur dedi ve haklıda ben 110 kilodan suan yeniden başladıgım sıkı diyetimle 94 kiloya düştüm ama diyatime 97 kilo ile 2 hafta önce başladım.size güzel bir yag yakıcı içeçek önericem ben yaptım ama midem de sıkıntı oldu ondan devam edemedim sizin mide probleminiz yoksa tavsiye ederim: 1 adet limom 1 adet yeşil elma 1 cubuk tarcı 5-6 tane karabiber, 4-5 tane karanfil .limon ve elmayı kabukları ile güzlce yıkayıp küp küp kesin 1 veya 1bucuk lt suya hepsini koyup kaynasın ama elmalar cok az yumşasın kapatın altını süzüp için bunu,cok işe yarıyor 1 gün içtim ve bol su 1400gr kilo verdim:)
evet diyete devam ama bol suyun etkisi çok büyük.canım bide bunu içtiğimiz günlerde normal diyetimize devam mı etcez.
sormayın aynen bide ameliyat korku ve heycanı herşeyi deniyorum ne kadar kilo verirsem o kadar iyi olucak .inşl.hepimiz vericez bu fazlalıklarıcanım çok teşekkür ederim hemen deneyim bende. zayıflamamı daha da hızlandırmak istiyorum. kilo probleminden çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?