1 ayda 9 kilo.. Daha yolum uzun gelin birlikte zayiflayalim

teşekkürler canım bunu da araştırayım. bende duymuştum kan grubuna göre diyeti ama araştırmamıştım. arkadaşın çok güzel kilo vermiş. kiloları veriyorum ama hala şişmanım ne zaman kendimi zayıf hissedicem bilmiyorum

valla ben 94 düştüm ama sanki manken oldum :) inşl çok güel vericez sonra ben ameliyata inşl oda güzelgeçer dualarınızı istiyorum sizden çünkü karın germe ve meme küçültme kombin olucam sanırım zor bir dönem bekliyor beni

canım inşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan atlatırsın ameliyatlarını. estetik amaçlı mı bu ameliyatlar? acelesi yoksa bence istediğin kiloya geldikten sonra yaptırman daha güzel olur..

canım inşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan atlatırsın ameliyatlarını. estetik amaçlı mı bu ameliyatlar? acelesi yoksa bence istediğin kiloya geldikten sonra yaptırman daha güzel olur..
iananın suan bende hayret ediyorum istediğime cok kötü bir tecrübe yasadım ama çok kötü bir durumda sağlık sorunlarım var ve suan boyun fıtıgım sırt ağrılarım cok büyük gögüslerim aslında sadece meme küçültmeydı sonra arastırınca karın germe kombin daha iyi oldugunu ögrendim cunki bacaklarım zayıf ama karın ve meme büyük kısaca estetikten ziyade artık kilodan kurtulmak istiyorum inşl.

telefonum .... watsaptan görüşelim mi ?

bu arada ben birde hergün düzenli yürüyüs yapıyorum ve düzenli nivea Q10 sıkılastırıcı kullanıyorum baya işe yaradı bacaklarımda görülür bir incelme var sıkılaşma da :)

Arkadaşlar 1 ayda tam 9 kilo verip 90 kilodan 80e dustum. Daha yolum uzun benimle devam etmek isteyen varmi

Harikasın canım maşallah 1 ayda 9 kilo vermek için neler vermezdim.
Pilatesten başka bir spor yapmadan mı verdin?
Yani normalde hareketli bir hayatın varsa o da etkili bu kadar kısa sürede vermende.

Ailemm numarani sil ozeldenmi yolladaydin keşke

Harikasın canım maşallah 1 ayda 9 kilo vermek için neler vermezdim.
Pilatesten başka bir spor yapmadan mı verdin?
Yani normalde hareketli bir hayatın varsa o da etkili bu kadar kısa sürede vermende.

Teşekkürler tatlım haftanın 3 günü pilates 1 gün 1 saat zumba yapıyorum. Ama gün içinde en az yarım saat yuruyus de var. Pazar hariç o gün genelde tembellik günüm oluyo :) daha az yemeye çalışıyorum bu gun

kızlar yarın güncel kilomu bildiricem çok merak ediyorum :)

Merhabalar yöntemi ve güçlü iradeniz ilgimi çekti bende bir türlü motivé olamıyorum ama yazın kardeşimin düğünü var bu kiloyla ne yapacam bilmiyorum bende sizinle beraber bu yola devam etmek isterim umarım benide aranıza alırsınız yarın güncel kilomu yazarım yarın ilk günüm olsun

teşekkürler canım hoşgeldin :) bu sabah tartıldım ve tartıda 72.9 rakamını gördüm:) 1 haftada 1800 verdim:)

inşallah bayramda istediğim kıyafetleri giyerek dostlarımı şaşırtıp, düşmanlarımı çatlatıcam :))))))))))))

bir 17 kilo daha vermek istiyorum yani yolu yarıladım:)

Supersiniz size diyecek birsey bulamiyorum.sizi tebrik ediyorum..konu basligini gordum az once ve oturup bastan sona tek tek okdudum
Bugune kadar yedikde ne oldu dedigini gibi.sonunda hos olmayan bir goruntuye sahip olduk..ben 55 ile evledim 5 yilda 78 kg ye ulastim.dogumdan oncede 72 idim iki yilda 5 kg daha almisim.guncel kilom 78 ve bir kac aydir surekli baslayip ilk haftanin sonun yada ikinci haftanin sonunda birakiyorum iradeli olamiyorum belkide motive olamiyorum..siz 90 ile basladiniz ve suanda benden zayifsiniz ve ben bu kiloda geriye degil yukariya cikiyorum bende yapabilirim benim sorunum devam edememek birakmak..benim hedefim 65 duan icin ki 70 bile olsam super olacak..
Ayrica diyet seklinizide cok begendim.tamamen ac kalmak yok.kahvalti gayet guzel.oglen yogurt yada tarcinli sut dediginiz gibi olabilir aksamda corba ve salata yada yogurt olur.yalniz ben boyle diyetler yaparken bas agrisindan oluyorum kafami yerden kaldiramiyorum sizdede oyle oluyormu?

Benide watsap grubuna ekleyin ozeldenmi yaziyoruz.

Süpersin ya azmine hayran kaldım
Ben bugün kötü bir başlangıç yaptım ama yavaş yavaş toparlayacak
Normalde 82 kilo idim bugün tartıda 84 olmustum

teşekkürler cnm. benim kesinlikle baş ağrım olmuyo. hatta yaşadığım bütün sağlık sorunları bile bitti diyebilirim. numaranı sakın burda yazma özelden at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…