1 ayda bıktım

yahu sırf çocuk yapmak için neden yapılır ?
sanki herkesin çocuğu olmak zorunda.
yazık değil mi bu çocuklara
babanın anneye tokat attığı bi evlilikte çocuk büyütmeye ne hakkınız var
ne kadar bencil insanlarsınız..
sonra toplumda böyle şiddete meyilli, içine kapanık, özgüvensiz çocuklar oluyor.
doğru düzgün bakamıcaksınız yapmayın.

yaa size çok kolay herhalde. müstehak falan bomboş şeyler. vurup kapıyı çıkmadım kapıları kitledi anahtarlarımı aldı.
ne diyim millete ay kavga ettik gelmeyin mi diyim. biraz gerçek hayatı düşünüp yorum yapın.
ben böbrek nakilliyim, doktor bir an önce bebek yapmalısın sonra yapamayabilirsin dedi de evlenme kararı aldık.
şurda dert paylaşıyoruz bilip bilmeden nasıl bir kadın diğer bir kadına nasıl müstehak der. şurda dert paylaşmışız biraz anlayın
Döven adamdan çocuk yap mı dedi doktor?
İyi bari doğurduktan sonra da babasız çocuk büyümez diye dayak yiye yiye evliliğe devam edersin.

Uyumlanma sürecisindesiniz. Tokat atılması olayına karşı olduğunuzu net olarak belli edin. 1 ay daha çok yeni. Birbirinize karşı saçmalamanız doğal. Bir de ikiniz de daha çok küçüksünüz. Olgun düşünememe durumu var maalesef.

hangi bebek meselesini silmişim arkadaşım hepsi duruyor
ayy ilginçsiniz gerçekten! şuraya dert paylaşmaya geldik bi dövmediğiniz kaldı!
Tatlım aile ve sosyal politika baknlgi ücretsiz aile danışmanları var mutlaka önce siz gidin sonra eşinizle beraber gidin.
Ama bir şey nasıl başlarda öyle gider bu sözü sakin unutma.
Abla tavsiyesi olarak eğer bu esin annesi yüzünden sana vurduysa evi dagittysa 2 seçeneğin var
1) mecburen 1 ömür boyu annesine kul köle olacaksn ve yine de şikayet edeck bisey bulacak kaynana senden
2) ilk hatasında anneni arayıp istişare edip anne evine gidecksn. Esin ailene sana söz vermeden asla donmycksn evine yoksa en fazla 1 sene sürer evllgn yada 1 ömür dayakla.
En güzel şey evlilkte evlat bak şuan yanımda melek gibi uyuyor istemende haklsn ama
Iyi baba olacgna emin olmadan nakilli olsanda doktor erken yapın dedi diye bişey yok bir süru yöntem var ki yasin da çok küçük merak etme.
Seni döverken düşünmüyor da bebek için hiç düşünmez nakil olayını( bu arada geçmiş olsun engel oranına göre devlet memuru olablyrsnz habernz vardır bu konuda)
Yani bir abla olarak sana tavsiyem o sakin taviz verme erkek senin tavrına göre şekil alır tabi karakterde önemli ama şiddete meyilli bir erkek malsf seninki merhamet de yok anladgm kadariyla. Rabbim yardimcin olsun.
O kadar küçüksun ki 😓😓

Bir odunla evlenip, salon beyefendisi tavırları beklemek de büyük hayalperestlik değil mi sizce de? Adamın mayasının bozuk olduğu sevgiliyken de belliydi herhalde. Peki nesi tatlı geldi de evlendiniz? Cidden soruyorum. Adam 1 ayda tersine evrim geçirmedi herhalde. Peki kadınlarımız böyle molozlarla bile isteye nasıl evleniyor? Aklımın almayacağı işler. Çocuk yapma lafı etmişsiniz bir de, ciddi misiniz gerçekten? Ailesi ayrı sorunlu, bu adam ayrı ruh hastası, üstelik psikolojik ve fiziksel şiddet de uyguluyor. Tam çocukluk evlilik gerçekten. Yaşınız da gençmiş, onun toyluğu mu saflığı mı bilemiyorum ama olgun düşünmeniz gerekiyor. Şuan dünyaya getireceğiniz çocuk bu evliliğin kurbanı olur ancak.

Misafir konusuna gelince, arayıp iptal edebileceğiniz bir davet değilse, basit üç beş bir şey yapın madem. Aslında o işin kolay kısmı. Peki kocanız olacak psikopatla ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bu tokadın devamı gelir, çok belli çünkü. Sineye çekmek en büyük hata olur.

yaa size çok kolay herhalde. müstehak falan bomboş şeyler. vurup kapıyı çıkmadım kapıları kitledi anahtarlarımı aldı.
ne diyim millete ay kavga ettik gelmeyin mi diyim. biraz gerçek hayatı düşünüp yorum yapın.
ben böbrek nakilliyim, doktor bir an önce bebek yapmalısın sonra yapamayabilirsin dedi de evlenme kararı aldık.
şurda dert paylaşıyoruz bilip bilmeden nasıl bir kadın diğer bir kadına nasıl müstehak der. şurda dert paylaşmışız biraz anlayın

Sen önce kendini bir yetiştir ondan sonra çocuk sahibi olmayı düşün.
Şiddetin, hakaretin olduğu evde çocuk mu büyütülür?
Gerçek hayatmış hele laflara bak..

Annesinin iki lafıyla eşine çatan, en ufak şeyi idare etmeyen beceriksiz heriften aile babası olur mu?

Saksıda çiçek mi büyüteceğinizi sanıyorsunuz ikinizde? Çoluk çocuk oyuncağı mı bu?

Gerçek hayat falan değil, ama senin anladığın hayata göre tavsiye vereyim o zaman; Sus sesini çıkarma. Kv ne diyorsa yap eşin de vurmasın.

Oldu mu?

yahu sırf çocuk yapmak için neden yapılır ?
sanki herkesin çocuğu olmak zorunda.
yazık değil mi bu çocuklara
babanın anneye tokat attığı bi evlilikte çocuk büyütmeye ne hakkınız var
ne kadar bencil insanlarsınız..
sonra toplumda böyle şiddete meyilli, içine kapanık, özgüvensiz çocuklar oluyor.
doğru düzgün bakamıcaksınız yapmayın.
Bazen hatta coğu zaman yorumlarına denk geliyorum ;hep aynı şeyleri düşünürken ve yazarken buluyorum ikimizi :D :D

Şu konu sahiplerini de anlamıyorum millet iyiliği için yaziyor, bana böyle akıl vermeyin diyor.
Bakın konu sahibi daha 1 aylık evlisiniz, genelde evlilikler nasıl başlarsa öyle devam eder. O bir tokat olur 2 tokat sonra dozu iyice artar.
Eğer saygınlık kazandirmazsanız ezilirsiniz bu evlilikte. Misafiri boşverin ve ailenizin evine gidin.
Bir de kayinvalide niye sizin altinlari alıyor ?

böbrek nakillisin ve dr biran önce çocuk yap diyemez.Ben esas bu kısma takıldım.Benim ablam da böbrek nakilli ve çocuk yapması yasak.Nereden baksan günde belki 10-15 ilaç içiyorsundur sen. Soğuk algınlığı dahil hasta olmaman lazım.Senin artık "kendini" düşünmen lazım. Çocuk elbette güzel şeydir (ben bekarım bilemem annelik nasıl birşey) ama sana bir ay içinde tokat adam bir adamdan çocuk yapmak istemek çok mantıklı değil.Çocuk demek senin hayatının bitip onunkinin başlaması demek. Evli olduğun adam sana gül gibi bakabilmeli ki çocuk yapmaya karar vermelisin. Hiç çevre vs deme. Ailenle konuş ve hayatın için ağırlığını koymalısın. Çocuk falan bunlar sonraki meseleler.

merhaba
kim okur kim okumaz bilmiyorum içimi dökmek için yazıcam.
ben 1 aydır evliyim. eşim tek erkek, bi tane ablası var, babasını lisede kaybetmiş. zaten bizim yaşlarımız da çok genç . 25 23.
sevgiliyken de çok kavga ederdik. ama dünnnn...
annesine gitti ben işteyken, o izinliydi. annesi demiş ki ayşe hiç gelmiyo tekken de gelebilir bilmem ne beni şikayet etmiş oğluna.
ne 1 senelik nişanlılık sürecinde ne de evlendiğimden beri bana bi kere bile kızım demedi. zaten benim bi haftasonum var 2 gün. o 2günde ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendi anneme mi gidiyim kaynanamla baş başa oturmaya mı gidiyim. evlendik altınları aldı, her gittiğimde bana laf sokuyo, oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyo.bana bi kere demedi kızım gel bana oturalım ali olmasa da gel gitmiş dün oğluna şikayet etmiş. onun yüzünden dün kavga ettik. ben de bir sürü kötü şey söyledim, o da. yesyeni evi kırdık geçirdik. bana tokat attı.
kendimi düzeltmem lazımmış. allah aşkına benim düzelteceğim neyim var. gözlerim davul gibi şişti iş yerindekilere rezil oldum. yarın eve misafir gelcek kolumu kaldıracak halim yok ben ev mi temizliyim hazırlık mı yapıyım onun o bakışlarının yanında. konuşuyorum anlamıyo, ağlıyorum yakınlık göstermiyo. kendisi ağlıyo anasına laf etmişim. bi tek onunkiler değerli. bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ablacım senden büyüğüm ben yapmak istediği tek şey, seni kabadayılık la kendi yoluna getirmek. Baş edemezsin, sakın kendine vurdurrma birdaha. Sakın o bebek işlerine falan girme. Ben de aynı durumdaydım, calsıyoruö zaten 2 gün iznim var, allahım aileyle ilgili ne istekler. Güzelce anlat derdini her zaman, ve birdaha o elini kaldırırsa gerekeni yap. Dua et

Şu konu sahiplerini de anlamıyorum millet iyiliği için yaziyor, bana böyle akıl vermeyin diyor.
Bakın konu sahibi daha 1 aylık evlisiniz, genelde evlilikler nasıl başlarsa öyle devam eder. O bir tokat olur 2 tokat sonra dozu iyice artar.
Eğer saygınlık kazandirmazsanız ezilirsiniz bu evlilikte. Misafiri boşverin ve ailenizin evine gidin.
her şeyi kendisi yapmış borçsuz evlenmişiz umreye gidecekmiş o yüzden. ayrıca yanlış anladınız sanırım ben bana böyle akıl vermeyin demedim. hakaret boyutuna getirmiş bazıları ben de çıkmazda olmasam küçüklüğümün farkında olmasam buraya yazmam. kimsenin haberi yok kime ne anlatayım dışardan bi göz görsün istedim

tokat yaa tokat kardeş tokat :sinirli: sana bir gerçek hayat hikayesi anlatayım mı eski eşim bana bir kere vurdu 7 aylık evliydik! Bak dikkat et eski eşim diyorum ;) Al sana gerçek hayat! Kendine gel ne çocuğundan bahsediyorsun sen?

Aynen öyle.
Sümsük, dengesiz herifler yüzünden biz azar işitiyoruz burada :işsiz:

Birazdan "özünde iyidir aslandır kaplandır" yazarsa hiç şaşmam..

Yapsın çocuğu da vursun ayağına prangayı bize ne ya aman..

"Hastayim, rahatsizlandim, kusura bakmayin, baska zaman sizi tekrar davet ederim". Kapilari kilitlemesi daha kötü. Cilingir çagir ve bavullarini topla evi terk et. Annenleri ara.

Daha 1 aylik evlilikte esine tokat atip, eve kitleyen adam o bebege ne yapar sence? Hiçmi o çoçuga acimiyorsun huzursuz ortamda büyüyecek diye? Sana tokat adam, çoçuguna niye atmasin? Ayrica böbrek nakli ile ne alaka? Ki benim bildigim tam tersi, saglik sorunun varsa, ilk önce onu atlatman lazim. Ki böbrek ile rahim arasinda pek bir baglanti bulamadim.

Genç yasta evliligin sonucu bu iste. Olgun olmadan pembis çeyiz ve gelinligin pesine düsülürse, sonuç böyle olur. Gerçekten yazik.

Peki sen çocukla gerçek hayatı ne kadar biliyorsun? Evin içinde her şey toz pembe olmuyor.
Daha 1 ayda kaynanana tek gitmedin diye kocan sana tokat atabiliyor.
7/24 uykusuz, yarı tok gezip bir de evin işlerini, kocanın ve ailesinin isteklerini yapabilecek misin? Çünkü kocan yardımcı olacak düşünceli birine benzemiyor.
Çocuğun olunca o kaynana sana daha neler edecek haberin yok, gelip gitme konusu yanında nokta kalacak. Bebek de söz hakkın olmayacak belki de, emirler yağdıracak, belki sizden gitmez bile çünkü kocan buna müsaade edecek.
O zaman tek başına gitmek kadar kolay olmayacak baba evine gitmek, yanında biriyle ve kocaman masraflarla gideceksin baba evine. Ha bir de velayeti almadır, çocuğun bakım masrafıdır, bebekken kime bırakıp çalışacağım gibi bir sürü sorun birlikte geliyor hazır mısın peki bunlara?

Böbrek nakilli karısına vurdu yani 😳😳😳😳
(Yani böbrek nakilli olmasa da vuramaz da)
Senin özel durumunu göz ardı edip sana şiddet uygulayan birinden evlat sahibi olma.
O esna da yere sert bir şekilde düşüp böbreğini tamamen kaybetsen ömrü billah çocuk sahibi olamazdın.
Yaşın genç, anasıyla oğlunu baş başa bırak, sana cidden kocalık evladına babalık yapabilecek birini seç.

"Hastayim, rahatsizlandim, kusura bakmayin, baska zaman sizi tekrar davet ederim". Kapilari kilitlemesi daha kötü. Cilingir çagir ve bavullarini topla evi terk et. Annenleri ara.

Daha 1 aylik evlilikte esine tokat atip, eve kitleyen adam o bebege ne yapar sence? Hiçmi o çoçuga acimiyorsun huzursuz ortamda büyüyecek diye? Sana tokat adam, çoçuguna niye atmasin? Ayrica böbrek nakli ile ne alaka? Ki benim bildigim tam tersi, saglik sorunun varsa, ilk önce onu atlatman lazim. Ki böbrek ile rahim arasinda pek bir baglanti bulamadim.

Genç yasta evliligin sonucu bu iste. Olgun olmadan pembis çeyiz ve gelinligin pesine düsülürse, sonuç böyle olur. Gerçekten yazik.
1: BEN BUNLARA RAGMEN ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM DEMEDİM ŞU AN DAHA DÜN YAŞADIĞIM OLAYI YAZDIM BURAYA ÇOCUK ÖNCEKİ KONULARIN MESELESİ
2: NAKİLLERDE HER GÜN İLAÇ KULLANILIYOR,ESKİ BÖBREKLER ALINMIYOR,İ NAKİL BÖBREK KARIN BOŞLUĞUNA KOYULUYOR. BEBEK KARINDA BASKILADIĞI İÇİN ERKEN ÖNERİLİYOR. GOOGLA YAZIN.
3: KİM PEMBİŞ ÇEYİZ GELİNLİĞİN PEŞİNE DÜŞTÜ 23 YAŞINDAYIM OKUDUM İŞE GİRDİM ÇALIŞIYORUM SEVDİM EVLENDİM
DAHA DÜN BÖYLE BİŞEY YAŞADIM BURADA PAYLAŞTIM Kİ DIŞARIDAN BİR GÖZ GÖRSÜN DİYE ZATEN ÇOK ÜZGÜNÜM ALLAH AŞKINA BİRAZ BENİ DÜŞÜNÜP DE YAZIN HAKETTİN DER GİBİ MESAJLAR GÖRÜYORUM

Back
X