1 aylık erkek arkadaşın ailesinin evinde kalınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya ben haftasonlari ayni evde sevgilime sinir oluyorum koltukta benim canimin oturmak istedigi yerde oturuyorsun kalk diye sinirleniyorum bazen :KK70: evde ilk kez tanistigin biriyle 3 gun aklim almadi insan yeri geliyor en yakinina tahammul edemiyor yani. benim de yuregim hic genis degilse demek 🤷🏻‍♀️

Aynı şeyler. Ben de “Bu evin prezidınt prezidıntınım” diye dolaşıyorum karantinada. Sonumuz hayır olsun.

Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz
Hafif ağır ahlak meselesi değil bence ama kalma ne gerek var 1 2 saat geçirip dönmek daha mantıklı

Ailesi kacmiyor ya, ne gerek var bu kadar aceleye?
Ben olsam gitmem, ne güzel kendi evimde rahat rahat oturmak istedigimi yapmak varken neden tanimadigim bir ailenin yaninda haftasonumu gecireyim ki?

Zamani gelince tanisirsiniz zaten. Ama önce bir kahveyle veya yemekle baslayin 😅

Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz

1 ayda maydanoz yetişmiyor, millet evlenmeye karar vermiş de ailesiyle tanıştırmaya göturuyor, heyt be.

Bunun rahatlıkla ya da muhafazakarlıkla ilgisi yok ki. Ben sevgilimin evinde kalırım ama ailesinin evinde kalmam. Hele 1 aylıkla asla kalmam. Ne gerek var yüzgöz olmaya. Değerini düşürmek bana göre.

Sokağa çıkma yasağı sizin gibi insanlar gittikleri yerlerde kalsınlar diye uygulanmıyor biliyorsunuz değil mi,? Şaka gibi gerçekten.

1 aylık sevgiliyi aileyle tanıştırmak, sonra onun ailesiyle tanışmaya gitmek, kalmayı düşünmek çok çok saçma.
Sevgilinizi ne kadar tanıdınız da, ailesine koşuyorsunuz hemen?

Son düzenleme:
Aile yapisi nasil arkandan konusmayacak ayiplayamacak kisilerse kalinir ama sonradan sorun olacaksa kalma bence.bana kalsa ben kalmazdim esimin ailesi geri kafali.sizinki nasilsa ona gore hareket edin.simdiden boyle samimi olmak iyi degil.

Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin..benim oğlum böyle yatılı bir kız arkadaşını getirse hakkında hiç iyi düşünmem. O kızın ailesini de onaylamam.
Üstelik orada sizi nelerin beklediğini bilemezsiniz..
Ailenizin bakış açısına anlam veremedim
Asla gitmemelisiniz

Aylar sonra onun ailesinin ısrarı üzerine gidip kaldım. İleriki zamanlarda bir tartışma çıkarsa yüzüne vuruyorlar sen ne biçim bir kızsın diye. Emin ol böyle oluyor. Sonunda da aldatıldım. Neyse. Anneler hep haklıdır. Anneni dinle. Şimdi gitsen çok iyi olacaklar belki hoşlarına gidecek ama işlerine gelmedigi zaman da sana laf atacaklar. Sen her cagirana gidiyor musun diye ! Tecrübe ettim kendimden biliyorum

1 ayda sevgilini ne kadar tanıdın ki ailesiyle tanışıp kalacaksın? hemen bu aileye girme merakı nedir anlamadım, aklınız varsa işler tamamen ciddiye binmeden aileyle tanışmayın zaten

2 saatlik yolmuş sabahtan çıkın yola akşam dönün derim.

Ailen haklı. Evli değilsen kalmak uygun değil bence

ben eşimle evlenmeden önce 5 sene sevgililik dönemi geçirdim. o benim annemle tanışmıştı çünkü kiminle birlikte olduğumu özellikle güvenlik açısından bilmesi gerekiyordu, ama ben eşimin ailesiyle evlenmeden 1 yıl önce felan tanıştım, zaten akabinde söz nişan düğün vs.
hevesliliğe gerek yok. ne kadar mesafe o kadar kaliteli bi ilişkiniz olur..
Ben de 5 yıllık sevgilimin annesiyle daha bu yıl görüntülü konuşarak tanıştım :deli:. Daha bir ayda ne bu böyle ailelerle tanışmalar, kalmalar...Konu sahibi, daha siz sevgilinizle birbirinizi tanımıyorsunuz ki!

Kalınmaz
Normalde de kalınmaz
Kalanda gelin diye alınmaz genelde
Benim görüşüm değil bu toplumumuzu anlatıyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X