1 aylık erkek arkadaşın ailesinin evinde kalınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz
Ailen haklı.

Ne gerek var? Her seyi gectim orda seni neyin bekledigini bilmiyorsun. Bir sorun olsa disari cikamazsin yasakta.
Belki ev pis, belki yemek yeme sekilleri sana hic uymayacak, belki seviyesiz muhabbetler olacak...

Ben 3 sene once bi arkadasima oturmaya gittim. 2 saat falan oturup kalktim. Evde bir kufurlu konusuyorlar ki ayyy inanamazsin 🤐🤐🤐 tesetturlu kadinlar, 5 vakit namazinda... böyle pamuk gibiler gorunuste.
Kadin acilir kapanir masa getirdi, kizina diyor ki aç su a... k.... masasini. Hepsi gülüyor pesinden.
Zorla 2 bardak cay ictim nasil kactim bilmiyorum. Masaya o sifat yakistirilinca uzerinde yemek yiyemedim.

Daha 1 ay olmuş, sevgilinizi ne ara tanıyıp ailesi ile tanışma kararı aldınız?
Asla kalmam. Nasil bir aile bilemiyorum ama ilerde önümüze gelmek ihtimali var.
Herseyi geçtim sevgilinizi bile daha tanımıyorken nasil rahat edeceksiniz hic tanımadığınız insanlarin yanında. Ne kadar güvenilir insanlar? Yahu hicmi haber izlemiyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz

tanımadığınız insanlarla birlikte karantnaya mı girmeyi düşündünüz. Umarım gitmemişsinizdir. Hayır süre de çok uzun bir gece mecburiyetten belki kalınır ama siz bayağı 3 gece kalmış olacaksınız.

Tabi kalınmaz.

Kalınmaz
Normalde de kalınmaz
Kalanda gelin diye alınmaz genelde
Benim görüşüm değil bu toplumumuzu anlatıyorum :KK43:
Ben tanışmaya gittiğimde kalmıştım ama 13 saat uzakta bir şehirde oturuyorlardı. Daha önce telefonda görüntülü konuşmuştuk. Ancak 1 ay çok az bir süre, bir de iki saatlik yolmuş, rahatlıkla sabah gidilir akşam dönülür. Ayrıca bu pandemi döneminde gidip gelmeler, kalmalar ne kadar sağlıklı o da tartışılır. Biz 5 dakika ötemizdeki arkadaşlarımızla görüşemiyoruz.

ben eşimle evlenmeden önce 5 sene sevgililik dönemi geçirdim. o benim annemle tanışmıştı çünkü kiminle birlikte olduğumu özellikle güvenlik açısından bilmesi gerekiyordu, ama ben eşimin ailesiyle evlenmeden 1 yıl önce felan tanıştım, zaten akabinde söz nişan düğün vs.
hevesliliğe gerek yok. ne kadar mesafe o kadar kaliteli bi ilişkiniz olur..
Mesafe iyidir. Asla kalma hatta keşke tanışmasaydın da. Mesafe koy bacım

1 aylik iliskide ki adama nasil guveniyorsunuz?
gittiginiz de annesinin babasinin evde olacagina eminmisiniz?
yok illa tanisacagim diyorsaniz otelde kalin daha uygun ve guvenli.
kim olduguni bile bilmediginiz sevgilinizin de ailesinin de evinde kalmayin bana kalirsa tanismaya bile gitmeyin ne gerek var yani

Pardon siz neden tanışmaya onların ayağına gidiyorsunuz? Asıl erkek tarafı sizi görmeye gelsin. Bir kız arkadaşımla tanışmaya Bursa'dan Konya'ya gelmişlerdi. Kız kendi değerini bildirdi valla helal olsun. Değil evde kalmak sakın ayaklarına gitmeyin.

Pardon siz neden tanışmaya onların ayağına gidiyorsunuz? Asıl erkek tarafı sizi görmeye gelsin. Bir kız arkadaşımla tanışmaya Bursa'dan Konya'ya gelmişlerdi. Kız kendi değerini bildirdi valla helal olsun. Değil evde kalmak sakın ayaklarına gitmeyin.
bu da var tabi, cok tanismak istiyolarsa buyursun gelsinler evinizde bir cay corba icsinler annenizin yaninda yada disarda bir cafede vs. pandemiyi soylemek bile istemiyorum suan tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X