1 aylik ev sahibi evden çıkin diyor

bankaya yatırmaya devam edin her seferinde açıklama bölümüne uzun uzun ödeme ayını ve ev adresini yazın. eğer kontratı yenilemeyecekse son bir ay kira ödemeyin bankadan 1tl yollayıp kira bedeli elden verdiğimiz depozitoya sayılacaktır diye not düşün. önünüzde 1 sene var aceleye getirmeden herşeyini inceleyip bir ev bakın. enaz 1 sene birşey yapamaz rahat olun.

Şikayet edin tabii. Kontratta şartlar belli. Üstelik illegal bir iş peşinde. Ayvayı yiyecek haberi yok. Diğer yandan bir kere huzursuzluk girince araya, evden çıkana kadar huzurla oturamayacaksınız muhtemelen ama en azından kontrat bitince çıkarsınız. Şimdi apar topar ev ara, toplan telaşı kötü olur. Ha hemen taşınmanızı istiyorsa da taşınma masraflarını o ödesin madem.

Biz kirayı 4 yıldır elden veriyoruz; kontratımız yok, hiçbir sorunda yaşamadık.. Ama herkesin ev sahibi bir değil tabi.
Sizin ki bildiğiniz vergi kaçırıyor gibi. Kontratınız varmış, ilgili maddeleri iyice araştırıp okuyun. Bir avukata danışın. Ama sizi öyle direkt çıkaramaz. Muhattap olmayın; gününde kiranızı hesaba yatırın.

Kirayı sakın elden vermeyin. Adam ödemediler kiramı derse ispatlayamayamazsınız. Hesaba yatırın, kontrat bitiminde de evden çıkın. Daha 11 ay var. Eşyanıza uygun bir ev illa ki bulursunuz.

Alo maliye direk arayın.

Canım sen şikayet et. 18 daire için devlet hem kiraxilarin hem de ev sahibinin tepesine çöksün. Sonra herkes banka hesaplarına ödemeye başlar. Sizi evden çıkarması da zor olur.

Bu arada kaçırdığı vergiyi ihbar etmeniz halinde kaçırdığı verginin ya da kesilen cezanın %15 gibi bir miktarını devlet size veriyor. Öyle bir olay var diye biliyorum araştırmak lazım.

Kolay gelsin

Son düzenleme:
O evden eninde sonunda ayrılacaksınız belli. Bari gidin de şikayet edin, oradaki şark kurnazı ev sahiplerinin hepsini.

Kontrat bitene kadar oyususunuz ve bu sürede banka yoluyla ödeyin istediği kadar elden ver desin.çıkmadan da maliyeye şikayet edin sizin ödediğiniz kira tutarı emsal olur iyi bir vergi ve ceza çıkar.

sozlesmenız oldugu ıcın asla cıkaramaz cıkmayın en azından sozlesme bıtene kadar
ev sahıbıne kanunı haklarınızı bıldıgınızı ve sıkayet edecegınızı soyleyın

Sözleşmeniz bitene kadar çıkaramaz sizi. Çıkmak istemiyorsanız da, elden ödeyin , karşılığında makbuz versin size, ev kirasına istinaden diye.

Şimdi şikayet edersen, uğraşırsan doğrudan senden bilirler. Tehlikeli tiplerse zarar vermeye kalkabilir.
Yeni ev bulmak çok sıkıntıya düşürecekse ve arkanızda gücünüz yoksa fazla kurcalamayın, sular durulunca yapın şikayetinizi.

Adam takacak artık elden versenizde muhtemelen yakın zamanda çıkın diyecek. Bence önce şikayet edin sonra kontrat bitene kadar oturun. En kötü 1 sene sonra çıkarsını. Sahtekar insanlardan nefret ediyorum!! Bide buna uyanıklık diye bakarlar pislikler!

yerinizde olsam bankadan odemeye devam ederim,
evden cikmak istemiyorsam da son aylar odemem,
odememi istiyorsa kontrati yeniler,
yok yenilemezse son aylarda odemedigim kirayi tasinma masraflarim deyip el koyarim,
isterse sonra o versin mahkemeye.

Bir sene garanti oturursunda. Dava açarsan taşınma masrafını fslanda alırsın diye biliyorım. Kuzenim 5-6 sene önce ev sahibiyle papaz oldu. 1 sene kirasını ödetti taşınma masrafınıda karşıladı. Ama sebebini bilmiyorum.

Aslında olay bizim kontratı bulamıyorum iban tekrar atar mısınız dememizle başladı. Sabah dedik,öğlen başka iban verdiler yatırdık,aksamına elden olmayacaksa çıkın dendi. Ama kontratı bulduk.

Böyle bişey arıyorum ben de zaten. Artık burda kalmak istemiyorum ama tasinma masrafımı da karşılasin istiyorum. Ve vergisini de versin kalan dairelerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…