- 3 Ekim 2022
- 26
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi mayaxx1903
-
Sebep sadece benim olmuyor olduramıyorum. Bu evde durduğum süre boyunca nefes alamıyorum.Kendi iç huzursuzluğunu anlatmışsınız ama sebep ne?
Daha önce yaşadıklarımızdan dolayı bi acaba hep vardı tabiki aklımda . Çünkü zamanında çok üzdü beni.Evlenirken mutlu muydunuz? Mutlu olacağınıza inanarak mı evlendiniz? Sonradan mı çıktı bu duygular
Yaşlarınız kaç kimliğiniz yeterince oturmamış sankiSebep sadece benim olmuyor olduramıyorum. Bu evde durduğum süre boyunca nefes alamıyorum.
Sürekli bi evde yaşama fikri hayatımın geri kalanını hep onunla geçireceğim düşüncesi bile beni deli gibi gezdiriyor ortada günüm gecem yokHuzursuzluğun sebebi ne yaptığı bi kötülükte yokmuş biraz egoist geldiniz hep ben diyorsunuz
Keşke.Keşke tam emin olmadn evlenmeseydiniz
Bir olmamışlık vsr evliliğinizde. Evlenmiş olmak için evlenmişsiniz gibi. Çift terapistine gidin bence. Olmuyorsa yine geçmiyorsa bu hisler karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olsunDaha önce yaşadıklarımızdan dolayı bi acaba hep vardı tabiki aklımda . Çünkü zamanında çok üzdü beni.
Belki de. Hiç dönüşü yok gibi ne kadar zaman geçerse geçsin düzelmeyecek gibiilişkiniz sırasında sürekli terk edilmenizden dolayı yenilgi duygunuzu bastırmak için evlenmiş olabilir misiniz?
E niye evlendin o zaman?Daha önce yaşadıklarımızdan dolayı bi acaba hep vardı tabiki aklımda . Çünkü zamanında çok üzdü beni.
Herkese merhaba.
Ben çok çaresiz ve çok kötü durumdayım.
1 ay önce evlendim hem de sevdiğim adamla ama evlendiğim günden beri mutlu bir günüm yok. Onun yaptığı herhangi bi kötülük ya da sorun yok ama ben bir türlü kendimi bu eve bu evliliğe ait hissedemiyorum. 6 yıldır birlikteyiz ama hep ayrıl barış ayrıl barış ve hep o terk etti beni çok acı çektirdi sonunda evlendik ama hiç bişey düşündüğüm gibi değil. Sığamıyorum bu eve göğsüm sürekli bi yangın söndüremiyorum geceleri uyuyamıyorum gündüzleri ruh gibiyim. Kendimi sürekli test ediyorum onu kaybetsen naparsın diyorum hatta başkasıyla gittiğini düşünüyorum zerre canım acımıyor. Düzeleceğime zerre kadar inancım yok. Napmalıyım ben nolur akıl verin.
Sürekli bi evde yaşama fikri hayatımın geri kalanını hep onunla geçireceğim düşüncesi bile beni deli gibi gezdiriyor ortada günüm gecem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?