1 aylık evliyim çok pişmanım

Adam bencil ve narsist. Sizde evlilik için hırs yapmışsınız ama neticede mutsuzsanız mutsuzsunuzdur. Tahammül kotanız bitmiştir. Bana boşanma avukatı “Evlenirken kimse sizden neden istemez ama boşanırken haklı bir sebep göstermeniz gerekir” demişti. Evlilikte umduğunuzu bulamamışsınız. Balayında bile başka kadınlarla konuşan bir adam için mücadele etmeye değmez zaten. Yol yakınken ayrılın.

Şuan ki güncel durumum bu yönde zaten. Avukata başvurdum bile en kısa sürede bitecek inşallah. Sonrasın da çok daha zor çok daha imkansız hale gelmeden bitirmek en iyisi diye düşündüm ve kararımı verdim

Sebep sadece benim olmuyor olduramıyorum. Bu evde durduğum süre boyunca nefes alamıyorum.
Benim evlendiğim zamanki şeylerle birebir aynı şeyleri anlatmışsın inan bana ayrı kalmak daha kötü ben boşanacaktım dava açıldı 1 yıl ayrı kaldım görmeden ve sonra o ve ben çok kötü olduk tam boşanacaktık ki davayı çektik şu an üç yıllık evliyim bebeğimizi bekliyoruz çok şükür baba evine dönünce herşey eskisi gibi olmuyor ne yazıkki ve ben ayrılmaya karar verdiğimde sadece 2 aylık evliydim

Evliligin kesinlikle bir adapte suresi var buna hemen alismayi beklemeyin yeni bir ev yeni bir duzen bir adamla bir evi paylasmak. Bir de su durum var nisanliyken evlilik surecinde evlilik bi hedef oluyo hersey planlaniyo akilda gelinlik damatlik nisan dugun alisverisleri kutlamalar derken sonra evlenip diyosun ki ee simdi. Artik oyle bi sey yok normal standart hayatmis bu. Yani evlilik gozde buyutulcek bir olay degil bunu idrak ederek evlenmek cok onemli. Artik evlenmissiniz. Karsilikli konusmak cok onemli. Evlenmeden once olan ne varsa bi kenera. O imzayi atarken kabul ederek sozlesme imzaladiniz sonrasinda olanlar onemli. Bundan sonra kiriyor mu yari yolda birakiyo mu napiyo neden boyle hissediyosunuz. Ki evlenenen cogu kisi de evlendim ben ne halt ettim acava evlenmesem daha iyi miydi diye en az bir kez dusunmustur. Su an eskinin hortlamasinin bi sebebi var. Asil sorun ne onu anlatin bence. Su an uyusmayan bisey var gecmis cikiyo ortaya su an gundem de olan bisey olmasa onlarda gomulu kalirdi

Şu anda da eskisi gibi hoyratça davranmaya devam ediliyor. Balayında başka insanlarla mesajlaşılıyor. Maddi bir konuda gereksiz baskı ve tehdit var. Hepsini bir kenara koydum değersiz hisseden ve bunun düzeleceğine dair en ufak bir umudu olmayan bir kadın var

Sanirim sizin hedefiniz evlenmekti. Evlenince amaciniza ulastiginiz, elde ettiginiz icin oyun bitti. Bosanin. Zaten adam balayinda bile kızlara yazıyormuş.

Eşiniz evliliğin getirdiği sorumluluktan , evlilikte olması gereken sadakatten hiç haberi yok mu ? Buna bir ömür boyu katlanacak misiniz gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…