- Konu Sahibi mayaxx1903
-
Herkese merhaba.
Ben çok çaresiz ve çok kötü durumdayım.
1 ay önce evlendim hem de sevdiğim adamla ama evlendiğim günden beri mutlu bir günüm yok. Onun yaptığı herhangi bi kötülük ya da sorun yok ama ben bir türlü kendimi bu eve bu evliliğe ait hissedemiyorum. 6 yıldır birlikteyiz ama hep ayrıl barış ayrıl barış ve hep o terk etti beni çok acı çektirdi sonunda evlendik ama hiç bişey düşündüğüm gibi değil. Sığamıyorum bu eve göğsüm sürekli bi yangın söndüremiyorum geceleri uyuyamıyorum gündüzleri ruh gibiyim. Kendimi sürekli test ediyorum onu kaybetsen naparsın diyorum hatta başkasıyla gittiğini düşünüyorum zerre canım acımıyor. Düzeleceğime zerre kadar inancım yok. Napmalıyım ben nolur akıl verin.
Eeee ne diye evlendin o zamanDaha önce yaşadıklarımızdan dolayı bi acaba hep vardı tabiki aklımda . Çünkü zamanında çok üzdü beni.
E tamam da bunun icin evleniliyor. Yas geciyor diye evlendin sanirimSürekli bi evde yaşama fikri hayatımın geri kalanını hep onunla geçireceğim düşüncesi bile beni deli gibi gezdiriyor ortada günüm gecem yok
Belki de bilmiyorum ki onu evliliğe ikna etmek benim için amaç olmuştu artık.Siz onu affedememişsiniz ki. Evlenmek için hırs falan mı yaptınız?
Her şeyi yaptı defalarca yarı yolda bıraktıNeden böyle hissediyosunuz ayrilmanizin sebebi sevgiliyken sadakatsizlik mi yaptı size?
Evlenmek için evlenmişsiniz sanki birazHerkese merhaba.
Ben çok çaresiz ve çok kötü durumdayım.
1 ay önce evlendim hem de sevdiğim adamla ama evlendiğim günden beri mutlu bir günüm yok. Onun yaptığı herhangi bi kötülük ya da sorun yok ama ben bir türlü kendimi bu eve bu evliliğe ait hissedemiyorum. 6 yıldır birlikteyiz ama hep ayrıl barış ayrıl barış ve hep o terk etti beni çok acı çektirdi sonunda evlendik ama hiç bişey düşündüğüm gibi değil. Sığamıyorum bu eve göğsüm sürekli bi yangın söndüremiyorum geceleri uyuyamıyorum gündüzleri ruh gibiyim. Kendimi sürekli test ediyorum onu kaybetsen naparsın diyorum hatta başkasıyla gittiğini düşünüyorum zerre canım acımıyor. Düzeleceğime zerre kadar inancım yok. Napmalıyım ben nolur akıl verin.
Evliliğe ikna oldu diye evlenmişim herhalde onu anlıyorum. Ama çok çaresizim çokEvlenirsek düzelir diye mi evlendiniz ?
Ben de. Y anlattıklarını yaşayabilir miyim acaba. Hiç umudum yok hiçevlendikten 1 ay sonra ağlayarak aynı bu şekilde beni arayan bir arkadaşım olmuştu:) hem eşinin daha önce ona yaptıklarını sindiremiyordu, hem de öyle bir durum olmamasına rağmen özgürlüğünün kısıtlandığını düşünüyordu. Sanırım bazı evlenen bireylerde aynı lohusalık dönemi gibi bu evlilik bunalımı oluşuyor:) yeni bir hayat,yeni düzen adapte olması çok kolay şeyler değil tabikide. Kendinizi bu dönemin geçici olduğuna motive etmeye ve iyi taraflarına bakarak (örn kendi eviniz,kendi düzeniniz, sevdiğiniz hep yanınızda vb gibi) mutlu etmeye çalışın. Tabiki maddi durumunuz da el veriyorsa muhakkak destek alın. Ancak çok duydum, en yakın arkadaşımda da gördüm, geçici oluyor. Kendinize dünyayı dar etmeyin
ah buarada o arkadaşım şuan fazlasıyla mutlu ve iyi ki diyor
Evliliğe ikna oldu diye evlenmişim herhalde onu anlıyorum. Ama çok çaresizim çok
Bu cümle evlilik olgunluğunu edinememistim demek zaten evlenerek hata yapmışsınız lütfen çocuk yapmayinSürekli bi evde yaşama fikri hayatımın geri kalanını hep onunla geçireceğim düşüncesi bile beni deli gibi gezdiriyor ortada günüm gecem yok
AyrılabilirsinEvliliğe ikna oldu diye evlenmişim herhalde onu anlıyorum. Ama çok çaresizim çok
Bekarken ailenizden uzaklaşmış mıydınız?Sebep sadece benim olmuyor olduramıyorum. Bu evde durduğum süre boyunca nefes alamıyorum.
SiZce bunun cevabını bilsem burada bu soruyu sorup derman arıyor olur muydum?Cok enteresan daha 1 ay olmuşken.
İllaki bunun bir öncesi vardır madem emin değildiniz neden evlendiniz?
Hayır hiç uzaklaşmadımBekarken ailenizden uzaklaşmış mıydınız?
Sizin yasınızda bir kadının böyle ciddi bir konuda net karar alabilmesi gerekirdi. O yüzden çok garip geldi.SiZce bunun cevabını bilsem burada bu soruyu sorup derman arıyor olur muydum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?