1 aylık evliyim çok pişmanım

Sorun ev degil sanki. Sonraki anlattiklariniz esinizi yeterince sevmediginizi dusundurdu. Nisan ve evlilik asamasinda nasildiniz? Sanki zorla evlendirilmis gibi bir haliniz var ama o da degil. Surekli ayrilip baristiginiz icin acaba yine mi ayrilacaginizi dusunuyorsunuz? Esiniz size karsi nasil?

Evlenmek için evlenmişsiniz sanki biraz

Ben de. Y anlattıklarını yaşayabilir miyim acaba. Hiç umudum yok hiç

Evliliğe ikna oldu diye evlenmişim herhalde onu anlıyorum. Ama çok çaresizim çok

Bu dermansız bir dert değil ki. 34 yaşında yetişkin bir kadınsınız ; kimse sizi zorla evlendirmemiş.

Evlilik kararınızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız ; eşinizle evli kalmak istemiyorsanız çözüm yolları belli.

Cok enteresan daha 1 ay olmuşken.
İllaki bunun bir öncesi vardır madem emin değildiniz neden evlendiniz?

Mutlu olmamanız o kadar normal ki. Hevessiz isteksiz bir insanı evliliğe ikna etmişsiniz. Tabi ki kafasına silah dayamadınız ama sizin kadar istekli de değilmiş, sizin ifadelerinize göre yazıyorum. 6 yıl içinde yorulmuşsunuz, şu an diplerde olmanız çok normal. Kendinize yüklenmek yerine eşinizle duygularınızı konuşup terapi alabilirsiniz. Geri dönülmez bir yol değil. Boşanabilirsiniz hayatın sonu değil. Aynı eve girince olmayacağını anladım der geçersiniz. Ama nefes alamıyorum falan diyorsunuz bence bir psikiyatriye gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…