1 aylık evliyim çok pişmanım

Hayır hiç uzaklaşmadım
Muhtemelen bundan, benimseyemediniz evi. Tüm hayatınız değişmiş çok normal aslında. Şehir dışında okumaya, çalışmaya gidenler daha kolay adapte oluyor evlilik hayatına ama bizim gibi aileden çok uzaklasamayanlar zorlanıyor.

Peki eşiniz nasıl davranıyor size?

Sizin yasınızda bir kadının böyle ciddi bir konuda net karar alabilmesi gerekirdi. O yüzden çok garip geldi.
Eşinizle konuşuyor musunuz bu durumu?
Belki de yaşadıklarım net karar almamın önüne geçti bilmiyorum ama düzeleceğine değişeceğine dair umudum hiç yok

Belki de yaşadıklarım net karar almamın önüne geçti bilmiyorum ama düzeleceğine değişeceğine dair umudum hiç yok
Eşinizle oturup konuşun icinizdekileri dökün illaki size yardımcı olur alismaniz için, bir orta yolu bulursunuz Başka türlü çözülmez ki. Bunlara rağmen hala ayniysaniz o zaman çaresine bakarsınız.

Kendine zaman tanımalısın, daha çok yeni evlisin… şöyle 2-3 ay kadar … baktınki hala içindeki duygularla başa çıkamıyorsun, ya bir psikoloğa yada evlilik terapistine danışabilirsiniz.
Dikkat et ve hamile kalma

Hiiiç buralarda çözüm aramayın. Bu huzursuzluğun çözümü psikolog

Hep o terk etti beni çok acı çektirdi dedikten sonra evlendiyseniz söylenecek bir şey yok zaten.

Daha önce yaşadıklarımızdan dolayı bi acaba hep vardı tabiki aklımda . Çünkü zamanında çok üzdü beni.
Tamam zamanında sizi çok üzmüş ama bunun karşılığında onunla evlenmişsiniz.
Geçmişte yaşananlara çizgi çekmelisiniz.
Ya da madem unutamadığınız affedemediğiniz şeyler var neden evlendiniz?
Şuan aranızda olan bir sorun var mı yani güncel olan?
Ailenizden uzakta mısın bilmiyorum belki bu da etkiliyordur zamanla alışılıyor.
Ama şöyle ki geçmişte bana bunları yaptı ileri de de yapacak ben aynı şeyleri yaşayacağım kafasından uzaklaşın olumlu bakmaya çalışın.
Buarada tabii ki çok iyi korunun.
Bir evliliğinizin gidişine bakın bakalım mutlu olmaya çalışın.
Ne bileyim çıkın gezin bir uğraş bulun.

İlişkimizde herhangi bir sorun yokken, evlendiğimde ben de tam üç ay bocaladım. Tahammül edemedim. Neden evlendim Allah belamı versin dedim. Yerli yersiz ağladım. Zor bir süreç bir arkadaş demiş lohusalık gibi.
Ancak sizin ilişkinizde de sorunlarınız varmış. Duygularınızı ancak konuşarak anlatabilirsiniz. Eşinizle konuşmayı gerekirse destek almayı deneyin.

Evlilik kolay iş değil. İnsan hemen adapte olamıyor. Bende çok sevdiğim adamla evlendim. İlk aylar bende çok korktum. Uyuyamadım mutsuzdum kavgalar çıkardım ama zamanla oturuyor. Bi süre sonra evini benimseyip başka bi evde rahat edemiyceksin. Düzen oturcak herşey yolunu buluyo sadece sabret bence

Daha önce yaşadıklarımızdan dolayı bi acaba hep vardı tabiki aklımda . Çünkü zamanında çok üzdü beni.
Arkana bakarak önünü göremezsin. Geçti artık bitti o günler. Eğer tekrarlarsa o zaman bir hal çaresine bakarsın. Evine de alışamamışsın. Üzülmeni anlıyorum seni çok iyi anlıyorum. Ama sürekli böyle düşünmek depresyona sebep olur. Bak en güzel zamanların iyi düşün iyi olsun. Kimseye güvenmemen gerektiğini unutma. Lütfen çocuk yapmak için acele etme,korunmaya dikkat et..

sevgililikte problemli taraf oysa onun sizi evliliğe ikna etmek için peşinizden koşması gerekmez mi mantıken
anlayamadım neden evlenmeye ısrarcı oldunuz
evlilik bir son değildir ki. başlangıçtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…