1 aylık evliyim çok pişmanım

Acaba terk edilme, ayrıl barış derken bilinç altınıza evliliği hedef olarak koyup elde ettiğinizde cazibesini yitirmiş olabilir mi.Şiddet , sadakatsizlik gibi durumlar yoksa ve 6 yıllık bir ilişkinin birikimi ile 1 aylık bir evlilikte hisleriniz bunlarsa aslında sevginiz yokmuş hırs yaptınız diye düşünüyorum.Ama diğer taraftan ne kadar severseniz sevin bence evliliklerin en zor zamanı ilk bir yıldır.Aynı ev ,ortak yaşam, evliliğin kendisi dahi zordur.Oturması için zamana ihtiyaç vardır.
Size tavsiyem hamile kalmayın, biraz zaman verin.Dilerim her şey istediğiniz gibi olur, burada paylaşırsınız

Eşinizle oturup konuşun icinizdekileri dökün illaki size yardımcı olur alismaniz için, bir orta yolu bulursunuz Başka türlü çözülmez ki. Bunlara rağmen hala ayniysaniz o zaman çaresine bakarsınız.
Konuştum anlat diyor derdin neyse çözüm bulalım diyor. Evlilik bana göre değilmiş diyebilirsin olabilir anlarım diyor bana göre de değil ama benim bi beklentim yok zaten diyor. Ama bu şekilde devam edip sürekli mutsuz ortada gezersen iki gün sonra dayanamayıp anne evine çeker gidersin ben de gidene dur demem biliyorsun diyor

sevgililikte problemli taraf oysa onun sizi evliliğe ikna etmek için peşinizden koşması gerekmez mi mantıken
anlayamadım neden evlenmeye ısrarcı oldunuz
evlilik bir son değildir ki. başlangıçtır.
İşte hepsi birer hata kocaman hata. Herşeyi ama herşeyi çözülür sanmışım evlenince mutlu olurum sanmışım yanılmışım çok çaresiz ve çok mutsuzum.

Daha öncede mi bu kadar umursamazdi bu adam? Madem bu kadar heyecansız o neden evlenmiş sizinle.
Baya iletişimsiz, paylasimsiz duruyorsunuz anlattiklarinizdan. Sanki evlenmeye mecbur olup evlenmişsiniz gibi.
Dediklerimi yanlış anlamayın ama 2 tarafın da özveride bulunması lazım bu sekilde nasil ilerleyecek?

Hem esinizi sevmiyorsunuz, hem de tum yaptiklarina ragmen esinizi evlilige ikna etmeye calismissiniz. Hani cok seviyordum birakmak istemiyordum deseniz bile bir nebze ama, sevmediginiz halde neden zorla evlenmek istediniz tum hatalarina ragmen?

Bosanin adamdan bence. Buyuk hata yapmissiniz daha fazla surdurmeyin bu hatayi. Ne kendinizi istemediginiz bir hayata mahkum edin ne adamin zamanini calin.

Mecbur kalıp evleneceğim bi durum olmadı. Yani demek istediğinizi anladım ama öyle bi durum yoktu. Ben evlenmeyi hep çok istediğim için onu sevdiğim için evlenmiş kendisinin herhangi bi heyecanı beklentisi yok

Seviyordum yani öyle sanıyordum belki de bilmiyorum bir anlık hata kendimi kandırmaya çalışmışım. Belki büyütülecek bişey değil ama balayında bile telefonunda tanımadığı saçma sapan kozlara mesaj attığını yakaladım bunu hep biliyordum ama umursamıyordum çünkü tek derdim oydu. Çok salakmışım çok.

6 yıllık birliktelikten sonra evlenmişsin
6 yılda ayrıl barış ikilemle devam etmişsin..
ve düğün gününde mutluydun..
düğünden sonra ne olduysa iç huzurluğun başlamiş..
eşinle herhangi sorunuz yok.
evdesin..
bakara süresini aç okuyun iç huzurluğa iyi gelir..
bol bol dua etmelisin.

Balayinda bile kizlara mesaj atiyorsa sikinti buyuk bunu konuya da yazsaydiniz Keske

Nişanlılık döneminde de hep sıkıntım kavgam vardı ama basiret bağlanması mı denir aptallık mı denir ne derseniz işte

Adam zihnen sizle değil, vazgeçmiş hatta. Siz de bunu hazmedemediğiniz için mutsuzsunuz.
Çünkü sizi olmazsa olmazı yapan bir adam yok karşınızda. Olursanız fark etmez, olmazsanız da dert etmez. Durum tam olarak bu.

Balayinda bile kizlara mesaj atiyorsa sikinti buyuk bunu konuya da yazsaydiniz Keske
hem seviyorsun hem aptallık ettim diyorsun Çözemedim..
BOŞVER sen kurani aç bakara süresini oku:)
Okuyorum her gün eve yüksek sesle dinletiyorum hepsini yapıyorum. Sevdiğimi sanmışım demek ki şimdiye kadar yaptıklarına hep susmuşum evliliğe ikna edene kadarmış hırsım. Kendi kendimi yakmışım

Büyütülecek şeyler değil mi ? Daha ne yapmalıydı ? Böyle bir evlilikte mutlu olmanız tuhaf olurdu zaten. Ben bu adam sizle neden evlendi onu anlamadım hiç. Hadi sizin aşktan gözünüz kör oldu.

Yani önce konuyu öyle açtınız ki, daha önce sizi üzdü, sular duruldu siz hırsla evlendiniz ve hazmedemiyorsunuz. Adam balayında kızlara mesaj atıyormuş yahu. Bu sizin iç sıkıntınız evliliğe adapte olma sürenizle alakalı değil ki. Mutlu olsanız garip olurdu. Hiçbir şey bitmiş değil, hata yapmışsınız, boşanırsınız kendinize zindan edeceğinize hayatı. Sizi şu an tutan nedir?

Ailem üzülür herkes ne der ne yaparım nasıl ederim bunlar. Bide bana yaşattığı onca şeye rağmen hala ona haksızlık yapmış gibi hissediyorum bu zamana kadar yaptıklarının birikimi belki bu sıkıntım ama ben boşanırsam ona haksızlık etmiş mi olurum acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…