1 aylık evliyim eşim annesinin bizde kalmasını istiyooorr :(

baktın sık sık geliyo moruk, önce katrana bular sonra üzerine tavuk tüyü serpip pencereden hoop sokağa şutlarsın köpekler parçalar kurtulursun zemuszemus

ya vallahi herkesi çok sinirlendirdin ya...ya tamam azcık anlamaya çalışalım diyoz ama yok yani sen de bi alemsin anacım ..yani sen kesinlikle kaynana görmemişsin olacaktı şöle eli maşalı dicekti sana çekil bakim şurdan oglumun evine girerken sendenmi izin alcam diye ...görecektin sen ozaman ..sonuçta var böyle kaynanalar yok degil yani ..aman neyse söle eşine ben annenin bi günlügüne bize gelmesine razı degilim de ...kır adamın kalbini bakalım eline ne geçecek ..

eee neye karar verdiniz,
simdi kaynana gelecek mi
gelmeyecek mi?

Ben sütten çıkma ak kaşığım inanmayan gelsin baksın kaydirigubbakcemile2
Ayrıcana aklın yolu birdir demişler dimi bak genelde herkes aynı fikirde.
Cidden kro yok uzun süredir nerede bu yahu CADIARZU

Amaaaan, belediye zehirledi diye duyduydum bi ara:delphin:
merak etmeye değmez zati:umursamaz:

eve gideyim ilk işim kayınvelidemi aramak olacak...
diyeceğim valla beni başının üstünde taşı, millet kaynana diye 1 gün ağırlamaktan rahatsız...
ayyy kadına 100 kere gel dedim, torununu gör ultrasonda deim, yok dedi...gelirsem kalmam lazım dedi...çalışıyorsun hamilesin dedi...
ama ben gel dedim...
ama bu anlattıklarımdan sonra benim de onu kafamın üstünde taşımam gerekir mi ki...

ben bişeyi merak ediyorum...samimiyet istemiyor olabilirsiniz...samimiyetten kastınızı bilmiyo olsam da...çünkü daha 1 aylık gelinsiniz ve çok yanlış tavrınız...
merak ettiğim şu...erkek kardeşinizi evlendirseniz ve gelininiz ayynen böyle bir konu açsa, siz de okusanız burda...ne hissedersiniz...
azıcık empati yapın ya...kayınvalide bu...daha 1 ayda kapının önüne koydunuz kadını, 1 gece tahammül edemediniz...
yok yooookkkk...ben baş üstünde taşınılacak gelinim kesin...

belkide kayınvalidenin haberi bile yok davet edeceklerinden zavallı kadıncezzz...:teselli:

nasıl bi iş çevriliyo arkasından...

Gelininin böyle düşündüğünü bilse muhtemelen yüreğine iner kadıncağızın.
Bu arada sonucu bende merak ediyorum. Kaynana gelcek mi gelmicek mi?
Inınınının AZZZZ SONRAAAAAAA

Amaaaan, belediye zehirledi diye duyduydum bi ara:delphin:
merak etmeye değmez zati:umursamaz:

Benden sır çıkmaz ama şu anda (oruç başıma vurdu) kro'yu cepten arayıp yazdıklarını tek tek söylicem haberin olsun laelaelaelaelae

Gelininin böyle düşündüğünü bilse muhtemelen yüreğine iner kadıncağızın.
Bu arada sonucu bende merak ediyorum. Kaynana gelcek mi gelmicek mi?
Inınınının AZZZZ SONRAAAAAAA

Ehu ehu Kayınvalide magazin programlarında gündeme bomba gibi düştü :1ninca:

kayınvalide cumartesi gelecek ve pazar sabahı evine bırakılacak.bir gece çok bile

son durum bu hanımlar

kayınvalide cumartesi gelecek ve pazar sabahı evine bırakılacak.bir gece çok bile

son durum bu hanımlar

Bence cumartesi günü akşam gelsin, sahura kadar uyutulmasın ve sahurda davulcu güm güm ederken kayınvalide evine bırakılsın. Böylece bir gece bile kalmamış olur.

cümle bu

evet bukez tamam dıcem ama sırf esımın hatrına esım uzulmesın dıe gelsın kalsın dıcem ama ne yaşananlar unutuldu nede solenn sozler ben hıcbısey demedım bugune kadar ona sırf utansın soledıklerı ısın pışman olsun dıe hıc ummadgı gıbı davranıcam pazar sabahıda evıne goturr bırakırız mısafrlık bukadar

assu4 konunun icerigini ogrenmek icin,
ilk sayfaya baktim icerigi editlemissin,
kurallar geregi yasak diye biliyorum,
konu kapandi yazmissin konu kapansa kimse bisey yazamazdi heralde...
neye gore yorum yapicaz simdi?

E bu cümleleri konu sahibi nereye yazıyo da biz görmüyoruz:uhm:

ya bir gun icin surda konusmaya değmez ya sanki basinin uzerinde tasicaksın.ha bakarsn cok mu gelio ozaman dusunrsun biseler inan kendini uzduğune değmez.ki benm kayınvalidem gelmicem bile dese zorla getiririm.sonucta benim evli olcağm erkek o olmazsa olmıcaktı.cok mu iyiyim ben yadelikafadulden

heh konuyu degismissin assu4,
anladim biraz
kaynananin sana bi zarari mi oldu, lafi sozu filan igneledi mi,
oglunu mu doldurdu sana karsi napti da 1 gun bile tahammul edemiyosun,
kendi ailenin kalmasini da istemezmissin
ne gunlere kaldik yarabbim!

tatlım benim kayınvalidem evlendiğimden beri yılın 10 ayı bizimle.. sen1 günü dert ediyosun.. inanılır gibi değil.

bazı insanlar evinde kimseyi istemez...
benim de var böyle tanıdıklarım, dışarıda görüş eğlen gez ama evine misafir almayı sevmez...

ben konu sahibi arkadaşı eleştirmiycem...istemiyorsa istemiyordur..herkes kayınvalidesini de sevmek zorunda değil, ama gel gör ki bazı gerçekler vardır... En büyük gerçek de kayınvalide biricik eşlerimizin annesidir...

Arkadaşlar neden bu kadar katısınız,bazı konularda,
herkes bir olamaz ki,daha yapıcı,kırmadan tartışılabilirdi,
konu sahibinin isteği üzerine konu kapanmıştır...
sevgiler...

Back
X