1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Internette gordugu kadınlarda benım esımı beklıodu zaten tovbe estg. :) yanı mumkunmu bole bısey ole bı ozguvenı var kı anlatamam

1 aylık paket program bu ne hız, bu hızla bebekte fazla durmaz erkenden doğar. bu şaka olmalı

Ben eşinizin kendi görüntüsüyle ilgili kompleks yapıp sizi ezikleyerek üste çıkmaya çalıştığını düşünüyorum.
Doğru olmasa da o sizin eksiklerinizi dile getirince siz de onun eksiklerini dile getirin.Bi şaşırıp kalsın bakalım.
Kilo almak istiyorsanıız da gece yatmadan önce bol karbonhidratlı gıda yiyin.Rahatça kilo alırsınız.
Ama asıl mesele bu değil 10 yıllık evliyim eşim fiziğim hakkında 1 kez olumsuz yorum yapmadı.Eşinin tavrını da normal karşılama.
Yıllarca babam annemin zayıflamasını isterdi ama hep o bile şakayla asla inciterek değil.Annem de zaten bir kez bile o çabaya girmedi. İnan babam hep annemin peşinde gezerdi.Çünkü kadında özgüven tamdı.

Internette gordugu kadınlarda benım esımı beklıodu zaten tovbe estg. :) yanı mumkunmu bole bısey ole bı ozguvenı var kı anlatamam
eşin kilolu mu? ıyyy şişko de mesela. kıvanç gibi koca hayal ediyordum, kat kat göbeği, benden büyük göğsü olan değil vb şeyler diyebilirsin. hiç ezdirme kendini.

Yaptığı düpedüz densizlik pislik adam bosanmak istemiyorum diyorsun dünyayı dar et ona rezil et herkesin içinde erkeklik gururu vardır kesin onda....
bitir onu işte yerden yere vur aşağıla çirkin de sevişmeyi bilmiyorsun de kısa sürüyor de ben bundan bişey anlamadım de boşanırsan benden herkese bu adamın şeyinde iş yok derim de

Bul işte bişeyler millet senin gibi zayıf olmaya çalışıyor sen kilo almayaa boşver tadını çıkar her istediğini git ye kalori hesabı yapma benim gibi

1 aylık paket program bu ne hız, bu hızla bebekte fazla durmaz erkenden doğar. bu şaka olmalı
çoğu buna takılmış ama çevremde çok gördüm evlendiği hafta hamile kalanı.
demek ki tam da döllenme zamanına geliyor gerdek. kısmet :)

Bir aylık evlilikte hrmen cocuk mu ? Fazla soru işareti oluştu nedense bende kaç haftalık hamilesiniz ?

Aynen ole bnde cok duydum gordum. Ya ınsanlar cok cahıl bısey bılmıyor yada bnde bı garıplık var anlayamadım. Neden dıe sorsalar anlayacagım ama nasıl dıe sorulması gercekten cok garıp oturup nasıl bebek yapıldıgını anlatmam gerekcek galıba

3 yıldır hamile kalamayınca takıldığım tek yer burası oluyo doğal olarak yoksa cahiiliğimden değil A Ayrainci

3 yıldır hamile kalamayınca takıldığım tek yer burası oluyo doğal olarak yoksa cahiiliğimden değil A Ayrainci
ben de 8 yıl bekledim canım. incir kürü ve stresten uzak durduğum dönemde hamile kaldım. Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat versin.

Kilon normal millet zayıf olmaya çalışır senin koca çıldırmış herhalde .bebek için acele etmişsiniz sanki bebeğini kabullenemedi acaba hazır değilmiydi.

ben de 8 yıl bekledim canım. incir kürü ve stresten uzak durduğum dönemde hamile kaldım. Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat versin.
amin inşallah maşallah az kalmış sağlıkla alırsın kucağına inşallah. tedavisizmi oldu. bi sorunum olmadığı için hiç denemeyi düşünmedim, soğan incir kürü falan. denemelimiyim acaba

amin inşallah maşallah az kalmış sağlıkla alırsın kucağına inşallah. tedavisizmi oldu. bi sorunum olmadığı için hiç denemeyi düşünmedim, soğan incir kürü falan. denemelimiyim acaba
bende de sorun yoktu. olmayınca deneyeyim dedim işe yaradı. şimdi 3. ye hamileyim. çocuklarımın arası 1.5 yaş oldu :)
denemeni tavsiye ederim.

Tabıkı de ole zannetmıyorum ama ogullrı sureklı mutsuzum derse ılerde bı gun onlarda bu kararının arkasında durmak zorundalar onu anlatmaya calısıyorum
Böyle bir sacma sebepten kimse kimsenin arkasında durmaz.

bende de sorun yoktu. olmayınca deneyeyim dedim işe yaradı. şimdi 3. ye hamileyim. çocuklarımın arası 1.5 yaş oldu :)
denemeni tavsiye ederim.
3.mü maşallah :) 8 yıl beklettikten sonra peşpeşe gelelim dediler heralde :) Allah bağışlasın

Bence boşanmak istemesi bebekten, daha yeni evlisiniz evli degilim.ama buradaki ve çevremdeki bir cok insan "erkekler evlilige zamanla alisir hemen adapte olamaz" der
Esin de belki henuz evli olmanin bile tam idrakine varamadan baba olacagini öğrendiği icin bu sorumlulugun altinda ezilmis ben oyle dusundum
Bir de yeni evlenmis birinin hemen hamile kalmasi? Bana biraz cehalet gibi geliyor once evlilik otursun birbirinize alisin di mi? Adamla ayni evde yasamaya alisip huyunh suyunu öğrenip cocuk kararını da beraber almak sanki daha mantikli gibi...

İyids bu boşanma sebebi olamaz altında yatan başka şeyler olur kilo nedir ki alinirda verilirde.baska şeyler olmali

Ayrıca hamilesin. Yakında kilo alacaksın derdi ne söyleyeyim canım. Hamilelik! !!
Bu nasıl bir cesaret evlenip evlenme 1 ayda çocuk. Nasıl hamile olduğunu anladın zaten? 1 aylık evliyim diyorsun. Hamilelik 5. Haftadan önce çıkmıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…