1 aylık fotoğraflarımı ekledim:)

bence de çok güzel benim 19 gün oldu hala kavissiz çok korkuyorum. dümdüz olacak diye orayı da elliyorum elime kemik gelyor yani şişlikler inmiş gibi. Seninki ne güzel kavisli kıymetini bil ya

canim burnunu ben de begendim, cok dogal duruyor.
benimkisi de dogal, dogal burunlari seviyorum ben burdayim demiyorlar.
1 ay olduysa uzulmen icin erken olabilir, sislerin hala inmeye devam ediyor unutma canim.

bence de çok güzel benim 19 gün oldu hala kavissiz çok korkuyorum. dümdüz olacak diye orayı da elliyorum elime kemik gelyor yani şişlikler inmiş gibi. Seninki ne güzel kavisli kıymetini bil ya

sağol canım sana da geçmiş olsun. senin de henüz çok yeni, inşallah istediğin sonuca kavuşursun en önemlisi sağlıkla kullanırsın:)

ekleyen arkadaşlar yorum yapacaksa eklesin, listemde 157 kişi oldu ama bakıp geçiliyor:/
bu arada ilgilenip yorum yapan ve bu süreçte desteğini eksik etmeyen arkadaşlarıma çook teşekkür ederim

ekleyen arkadaşlar yorum yapacaksa eklesin, listemde 157 kişi oldu ama bakıp geçiliyor:/
bu arada ilgilenip yorum yapan ve bu süreçte desteğini eksik etmeyen arkadaşlarıma çook teşekkür ederim

aynen ya benim listemi gorsen bi de...
bazi kisiler yorum yapiyor geri kalanindan tik yok.
neyse zaten ben albumumu kaldirdim, simdilik fotom yok.
uygun bir zamanda 1-2 foto koyacagim ama sadece 1-2 tane falan cok degil

bugün kontrole gittim doktorum masaj verdi ve daha çok şiş çok değişecek dedi, inşallah zamanla güzel bir burnum olur:)

bencede şimdiden tasalanma canım.. benim abimde de ameliyat sonrası aynı problem vardı fakat zamanla onun burnuda güzel bir şekil aldı. ayrıca burnun çok güzel görünüyor bu kadar az zaman geçmesine rağmen.

teşekkür ederim picanto:) evet biraz sabırsız davranıyorum, doktorum hala çok şiş olduğunu ancak 6 ayda toparlayacağını, daha çok değişeceğini söyledi:) yalnız o masajı nasıl yapacağım bilmiyorum, dr. yaparken baya canım yandı bastıra bastıra yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…