1 aylık fotoğraflarımı ekledim:)

maşallah burnun çok güzel,eski burnun benim burnuma benziyor senin burnunu görünce daha fazla düzeltmek istedim:)ha bu arada canım başörtüsü sana çok yakışıyor

selam arkadaşlar bende saffet örse burun estetigi yaptırmak istiyorum fiyatı nedir ve bir kaç sayfa okudum memlun değilsiniz gibi bir hisse kapıldım yoksa saffet örse yaptırmamalımıyım .. :S

selam arkadaşlar bende saffet örse burun estetigi yaptırmak istiyorum fiyatı nedir ve bir kaç sayfa okudum memlun değilsiniz gibi bir hisse kapıldım yoksa saffet örse yaptırmamalımıyım .. :S

merhaba... benim henüz çok yeni, memnunum ya da değilim demek doğru olmaz herhalde. şu anki durumum beni tatmin etmiyor sadece, ama doktor daha çok değişeceğini söyledi. fotoğraflarıma bakabilirsin. genel olarak hastaları memnun, ben tam neticeye varmadan bişey diyemeyeceğim:)

herşey.yolunda birde saffet hocaya burun estetiğini ne kadara oldun ve ödeme kolaylığı saglıyormu yoksa peşin paramı alıyor sonra mı ameliyat yapıyor

bence cok dogal cok narin sende ölesin saten...burun icin bir ay cok cok erken bende ameliyat oldum...bi aylik resimlere bakioyorum oohooo simdikiyle ozamanda neler fark varmis meger...bebisim sabirli olman gerek burnun daha cok degisecek ve inecek...burnun guzel takilma sakin ...öptüm

ACELYAM çook teşekkür ederim:) inşallah zamanla değişir güzelleşir küçülür biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…