- Konu Sahibi hersey.yolunda
-
baktım canım çok hoş olmuş, beğendim. şişlikler indikçe eminim çok daha güzel olacak. ark. olarak ekledim, sende benimkilere bakabilirsin:)
burnun çok doğal ve güzel olmuş canının sıkılmasını gerektiren bir durum yok bence daha çok yeni ama çok yakışmış gözlerinde çok güzel güzel maviş maviş söylemeden geçemezdim
yeni bi kaç tane daha foto ekledim. 40'ı çıktı burnumunama hala önden beğenmiyorum ve çektiğim fotoları hemen imha ediyorum. ne zaman düzelecekse.............
Canım önden biz beğenemiycez bi türlü sanırsam:)neferalem senin yandan delikler çok tatlı görünüyor önden neden kötü anlamadım çok mu görünüyor?
:)ama bişey söyleyeyim de biz şimdi makinayı yada telefonu tam karşıdan suratımıza yakın tutup çekiyoruzya onunda çirkin resim olmasında rolü büyük.eski burnumuzla bu şekilde çekilsek prenses gibi çıkacaktık sanki:)ama kaçan balık büyük oluyor:)
güzel bence hepsi ben beğendim önden de..benim delikler çok fena
:)ama bişey söyleyeyim de biz şimdi makinayı yada telefonu tam karşıdan suratımıza yakın tutup çekiyoruzya onunda çirkin resim olmasında rolü büyük.eski burnumuzla bu şekilde çekilsek prenses gibi çıkacaktık sanki:)ama kaçan balık büyük oluyor:)
yeni bi kaç tane daha foto ekledim. 40'ı çıktı burnumunama hala önden beğenmiyorum ve çektiğim fotoları hemen imha ediyorum. ne zaman düzelecekse.............
neferalemm canım çok teşekkür ederim, senin burnun da çok hoş duruyor. delikler benim de çok orantısız o şişliklerden canım geçer takma kafana.
ben önden tam düz bi şekilde çektiğim fotoları ekleyemiyorum çünkü hiç güzel çıkmıyor, zamanla düzelir inş. benim korkum kıkırdak hafızası diye birşeyden bahsediliyor; eskiden ne tarafa yamuksa burun kendini o tarafa çekmeye çalışıyormuş falan... öyle olur mu acaba diye endişeleniyorum sadece. ve benim doktorum çok ilgisiz, ağzından cımbızla laf alıyosun:/ sinir oluyorum. beni rahatlatmıyo hiç. şişliklerden olduğuna emin olamıyorum.
canım bence gayet guzel gozukuo ya onden de çok ıyı senın soylemen gore ben daha kotu beklıodum ama gercekten hoş gozukuo ve daha da guzel olacaktır rahat ol lutfen..tadını çıkar bence..
arkadaşlar beni de ekleyin burunlarınızı çok merak ediyorum ben de burun ameliyatı olmak istiyorum ama tabiki herkes gibi korkularım var ayrıca en çok merak ettiğim şey estetisyenlerde bilgisayar ortamında fotoğraflarımızı koyup ameliyat sonrası alacağı şekilleri görebiliyor muyuz tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim...
cnm bence sen çok ince eliyip sık dokuyorsun..aslında bende öyleyim yaa.o kıkırdak olaylarını fazla düşünme derim..yoksa kafayı yicez..:)ben de açık teknik kapalı teknik çok düşünüyordum en son bıraktım ne olacaksaolsun dedim yaa artık..bende sabahları uyandığımda sanki burnum eski yamuk yerine doğru kayma yapmış gibi oluyor..yan yatıyoruz ya..hemen aynaya bakıyorum koşup yok öle bir şey..bence senin burnun çok güzel olmuş daha da güzelleşecektir eminim..kuzenim de oldu tam bir senede oturdu diyor..benim doktorda pek konuşmaz..napalım sabredelim..sende şişlik göremiyorum sanki ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?