- 12 Temmuz 2023
- 95
- 13
- 18
- 23
- Konu Sahibi ezgimelodi
-
Sen farklısın diyen ve bu kadar kısa sürede evlilik konusu açan erkeklere güven olmaz. Bence öpüşmek için bile erken bu herifle. İlişki yaşasan bir geleceğin olmazkendime söz vermiştim bir daha kimseyi sevmeyeceğim diye ama sen yıktın o sözümü dedi
Denemeye değmez miSen farklısın diyen ve bu kadar kısa sürede evlilik konusu açan erkeklere güven olmaz. Bence öpüşmek için bile erken bu herifle. İlişki yaşasan bir geleceğin olmaz
Yok kız dene ama kendini kaptırma ve kullandırma. Ailesiyle erken tanışmak gibi de bir hata yapma bence.Denemeye değmez mi
Çok ısrar ediyor ya gelince napıcam bilmiyorumYok kız dene ama kendini kaptırma ve kullandırma. Ailesiyle erken tanışmak gibi de bir hata yapma bence.
Neye ısrar ediyor birşeyler yaşamaya mı? Hem daha çok erken hemde bana güven vermedi sen bilirsin ama ilerde pişman olacağın birşeyler yapma.Çok ısrar ediyor ya gelince napıcam bilmiyorum
Yok hayır o konulara hiç girmedi sadece daha önce ilişki yaşadın mı diye sordu.Ailesiyle özellikle annesiyle tanışmam için çok hevesli bende erken olduğunu söylüyorum gerek yok şimdiden aileyi tanımayaNeye ısrar ediyor birşeyler yaşamaya mı? Hem daha çok erken hemde bana güven vermedi sen bilirsin ama ilerde pişman olacağın birşeyler yapma.
Elledi ne yaaaİlişki konularında pek tecrübem yok . Kendisi yakın arkadaşımın eski bir arkadaşı eskiden tanışıyorlarmış.Neyse sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık, çok samimiydi.İlk konuşmaya başladığımız süreçlerde bile hep ciddiyim vs diyordu neyse 2 hafta falan konuştuk ( uzak mesafedeydi) sonra buraya döndü 1 haftalığına 5 kez görüştük . İyi hoş biri fakat biraz narsistik özellikleri var bence sürekli kendisinden bahsediyor kendisini aşırı aşırı öven bir insan . Son buluşmamızda o gitmeden bir gün önce biraz yakınlaştık defalarca öpüştük öptü elledi vs artık sevgiliyiz kendime söz vermiştim bir daha kimseyi sevmeyeceğim diye ama sen yıktın o sözümü dedi.Neyse şu an uzak mesafede yine haftaya gelicek çok ilgili hep arıyor yazıyor görüntülü konuşuyoruz her an bildiriyor nerde vs.Fotografımızı paylaştı wp durum olarak, annesi babası teyzesine vs benden bahsetmiş annesi soruyor her gün gelince tanıştırayım sizi diyor haftaya yine gelicek.Ama bilmiyorum bazen samimi bazende gerçek dışı geliyor bunlar abartı gibi geliyor .Ama bir yanımda inanmak istiyor,bundan önce hiç bir erkek benle evlenmek istemedi gelecek hayalleri kurmadı ailesine bahsetmedi.Heo takılmak gözüyle baktılar artık birine inanmak güvenmek istiyorum ama hep soru işaretleri oluyor.Sizce samimi mi nasıl anlayabilirim gerçekten gerçek niyetini lütfen fikirlerinizi bekliyorum
Peki yapmam gereken nedirDüşme Ahmediiim düşmee…
1- seni bizimkilere anlattım
2- annem seni merak ediyo
3- kimseyi sevemem dedim ama sen başkasın
4- ben şöyleyim ben böyleyim
.
.
.
Yapma etme
Düşme Ahmediiim düşmee…
1- seni bizimkilere anlattım
2- annem seni merak ediyo
3- kimseyi sevemem dedim ama sen başkasın
4- ben şöyleyim ben böyleyim
.
.
.
Yapma etme
Koşarak uzaklaşmak olabilir…Peki yapmam gereken nedir
Banada gelmiyor işte gerçekçi bu durum zamanla anlayacağım yara almadan inşallahAnlattiklariniza bakinca açıkçası ben de çok samimi bulamadım karşıdaki kişiyi. Bana nedense özellikle ilk başlarda bu kadar iddialı büyük büyük konuşan kisiler gerçekçi gelmiyor. Kendinizi kaptırmadan duruma bakın . Cinsellik vs de emin olmadan yaşamayın bence
Anlık söyledi belkideDemek kimseyi sevmeyeceğim diye kendine söz vermiş ama siz birdenbire yıkmışsınız bunu.
Tam olarak ne amaçla kendine böyle bir söz vermiş ve siz yıkmak için ne yapmışsınız? Öpüşüp, elleşince mi bozulmuş aşk yemini?
Öpüşürken niye samimi geldiİlişki konularında pek tecrübem yok . Kendisi yakın arkadaşımın eski bir arkadaşı eskiden tanışıyorlarmış.Neyse sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık, çok samimiydi.İlk konuşmaya başladığımız süreçlerde bile hep ciddiyim vs diyordu neyse 2 hafta falan konuştuk ( uzak mesafedeydi) sonra buraya döndü 1 haftalığına 5 kez görüştük . İyi hoş biri fakat biraz narsistik özellikleri var bence sürekli kendisinden bahsediyor kendisini aşırı aşırı öven bir insan . Son buluşmamızda o gitmeden bir gün önce biraz yakınlaştık defalarca öpüştük öptü elledi vs artık sevgiliyiz kendime söz vermiştim bir daha kimseyi sevmeyeceğim diye ama sen yıktın o sözümü dedi.Neyse şu an uzak mesafede yine haftaya gelicek çok ilgili hep arıyor yazıyor görüntülü konuşuyoruz her an bildiriyor nerde vs.Fotografımızı paylaştı wp durum olarak, annesi babası teyzesine vs benden bahsetmiş annesi soruyor her gün gelince tanıştırayım sizi diyor haftaya yine gelicek.Ama bilmiyorum bazen samimi bazende gerçek dışı geliyor bunlar abartı gibi geliyor .Ama bir yanımda inanmak istiyor,bundan önce hiç bir erkek benle evlenmek istemedi gelecek hayalleri kurmadı ailesine bahsetmedi.Heo takılmak gözüyle baktılar artık birine inanmak güvenmek istiyorum ama hep soru işaretleri oluyor.Sizce samimi mi nasıl anlayabilirim gerçekten gerçek niyetini lütfen fikirlerinizi bekliyorum
Öyle yapacağım bakalımBeybı hayırlı olsun, zamanı gelınce tanısırız bı 3 -6 ay olsun oturtalım aramızdakı ılıskımızı dıyebılırsın. Bana bıraz uçarı geldı zamana bırak hemen karar verme
Öyle bişey dememişim amaÖpüşürken niye samimi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?