- 18 Mart 2011
- 8.938
- 29.926
- 748
- Konu Sahibi ezgimelodi
-
Yemeyin bunları, sen farklısın, hiçbir kadın böyle hissettirmedi, ilk defa böyle hissediyorum, aşk yeminimi seninle bozdum gibi cümleler yıllar öncesinde kaldı. Kendine başka av bulsun.Anlık söyledi belkidebilemiyorum
Soru işaretlerin varsa ağırdan al o zaman.Öyle bişey dememişim ama
yemiyorum zaten hep bir şüpheyle yaklaşıyorum böyle olunca da anın tadını kaçırıyorum kendimi korumaya çalışıyorum. O da garip neden bu kadar annesiyle tanıştırmakta ısrarcı inan bende anlamıyorumYemeyin bunları, sen farklısın, hiçbir kadın böyle hissettirmedi, ilk defa böyle hissediyorum, aşk yeminimi seninle bozdum gibi cümleler yıllar öncesinde kaldı. Kendine başka av bulsun.
Ayrıca bu kadar kısa sürede ne anası danası tanıştırması, yangından mal mı kaçırıyor?
Ya anlamayacak bir şey yok, oynuyor işte. Klasik.yemiyorum zaten hep bir şüpheyle yaklaşıyorum böyle olunca da anın tadını kaçırıyorum kendimi korumaya çalışıyorum. O da garip neden bu kadar annesiyle tanıştırmakta ısrarcı inan bende anlamıyorum
Tecrübeli olduğunu zaten söylüyor . Aciliyeti varsa gitsin yapsın kimle isterse.Olayın anatomisi:
Adamın çok acil zegsi gelmiş
Tecrübesiz kız bulunca daha da dişi kamaşmış
Zamana yayarsa fazla tecrübeli olduğu ortaya çıkacak
Love bombing, manipülasyon, kızın boyun eğici şemasını aktive
Ve kapanış.
Bence dokunmamış ellemiş zaten.Yerinde bi tabir olmuş.Dokunmak yakınlaşmak değil bu.Elledi ne yaaa
O 24 ben 23Yaşlar kaç peki
Tecrübeli olduğunu zaten söylüyor . Aciliyeti varsa gitsin yapsın kimle isterse.
Evlilik meraklısı değilim öyle anlaşılmış sanırım.Kimse ciddi düşünmedi ileriyle yönelik demek istedim böyle bir hayal kurmadı benimle.Niyetim yok evlenmeye 30a kadar yolu varDaha 23 yaşındasın ve daha önce kimsenin seninle evlilik düşünmediğinden şikayetçisin.
Zor bir durum umarım bir an önce evlenebilirsin
Basbasa kalacağınız ortamlara girme. Güven vermedi bana hiç. Anasıyla falan gorusme tabii kiPeki yapmam gereken nedir
Henüz yakınlaşmak için bile çok erkenken ailesiyle tanıştırmaktan söz ediyor kesinlikle samimi değil sizi manipüle etmeye çalışıyor sadece. Bence güvenmemeli ve mesafe koymalısınız. Doğru adam belki ilişki bir kaç aylıkken hayatımda hep sen ol istiyorum evlenelim istiyorum diyebilir ama direkt ailesiyle tanışmaya yeltenmez. Siz ise ilk buluşmalarda bu hale gelmişsiniz.İlişki konularında pek tecrübem yok . Kendisi yakın arkadaşımın eski bir arkadaşı eskiden tanışıyorlarmış.Neyse sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık, çok samimiydi.İlk konuşmaya başladığımız süreçlerde bile hep ciddiyim vs diyordu neyse 2 hafta falan konuştuk ( uzak mesafedeydi) sonra buraya döndü 1 haftalığına 5 kez görüştük . İyi hoş biri fakat biraz narsistik özellikleri var bence sürekli kendisinden bahsediyor kendisini aşırı aşırı öven bir insan . Son buluşmamızda o gitmeden bir gün önce biraz yakınlaştık defalarca öpüştük öptü elledi vs artık sevgiliyiz kendime söz vermiştim bir daha kimseyi sevmeyeceğim diye ama sen yıktın o sözümü dedi.Neyse şu an uzak mesafede yine haftaya gelicek çok ilgili hep arıyor yazıyor görüntülü konuşuyoruz her an bildiriyor nerde vs.Fotografımızı paylaştı wp durum olarak, annesi babası teyzesine vs benden bahsetmiş annesi soruyor her gün gelince tanıştırayım sizi diyor haftaya yine gelicek.Ama bilmiyorum bazen samimi bazende gerçek dışı geliyor bunlar abartı gibi geliyor .Ama bir yanımda inanmak istiyor,bundan önce hiç bir erkek benle evlenmek istemedi gelecek hayalleri kurmadı ailesine bahsetmedi.Heo takılmak gözüyle baktılar artık birine inanmak güvenmek istiyorum ama hep soru işaretleri oluyor.Sizce samimi mi nasıl anlayabilirim gerçekten gerçek niyetini lütfen fikirlerinizi bekliyorum
Sana güven vermek icin. İlişki sorusu her şeyi acik etmis görmek istemiyorsun. Dediğim gibi yalnız kalma bu adamla.yemiyorum zaten hep bir şüpheyle yaklaşıyorum böyle olunca da anın tadını kaçırıyorum kendimi korumaya çalışıyorum. O da garip neden bu kadar annesiyle tanıştırmakta ısrarcı inan bende anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?