1 aylık ilişkide aceleci davranan erkek

Düşmedim banada garip geliyor evet ama hoşlanıyorum da benimde ilişkim olsun bende seviyelim istiyorum.Kapılmamaya çalışıyorum tabi ki , evet aşırı dozda övüyor arkadaşımla da tanıştırdım onun yanında da öyle yaptı çok itici bu tavır

Evet unutamadığı onu 1 yıl önce terk eden bir sevgilisi varmış bu tarz beğendiği paylasımlarıda gördüm kendine o kişiden bahsetmişti unutamadığım demedi ama lafını geçirdi
Tahmin ettiğim gibi. Bence bu adamı bırak. Tek derdi eskiyi unutmak. Normal bir erkek böyle yaklaşmaz. Eskiye nispet bile yapıyor olabilir şuan

Aileyi hemen araya katma. Belki de ailesinin haberi bile yoktur senin birlikte olma konusunda da güvenini kazanmak istiyor olabilir. Bu erkeklerin niyetine akıl sır erdiremez olduk yine yanına gelsin gitsin de ama cinsellik durumunu uzak tut bakalım durum değişecek mi? Yaşlar kaç ki bu kadar aceleci?

Yok var benim yanımda annesinin aradığı var ve mesajlarını görmüştüm benle ilgili .Aynı zamanda fotoğrafımızı paylaştığı zaman annesi babadı teyzesi falan like atmıştı onuda attı bana yani.Valla ya bu devirin erkekleri maalesef modeller böyle .O 24 ben 23

Şimdi şöyle bir durum olsa adam seni öncesinde tanıyor görüyor olsa sevgili olduktan sonra da 1 ay gibi kısa bir sürede evlilikten falan bahsetmesi normal olabilir.

Benim eşimde çünkü tam olarak bu şekildeydi. Ama biz aynı şehirde aynı ortamdaydık. Beni sevgili olmadan da tanıyordu. Sevgili olunca hemen ciddi olduğunu söyledi ablalarıyla yeğenleriyle falan tanıştım. Tabi hemen 1 ay içerisinde olmadı tabiki bunlar. Zamanla oldu.

Ama uzak mesafeden daha ilk defa görmüş konuşmuş birisi 1 ay içerisinde gerçekten ciddi midir bilemeyiz. Bunu zaman gösterir.

Hoşuna gidiyorsa bir süre sevgili olarak devam et. Ama bir evde yalnız görüşme yada insanların olmadığı ıssız yerlerde görüşme malum ortalık pisliklerle dolu.

Hayır o da beni biliyor öncesinden biz çok küçük bi yerde yaşıyoruz , hatta bahsettiğim gibi arkadaşımın eski arkadaşı 17-18 yaşlarında aynı ortamda bulunmuşlar arkadaşım tanıyor kendisini.Bende biliyordum sadece o da beni aynı şekilde , daha önceden de yazdığı vardı bana 1-1 buçuk yıl kadar öncesi ama o zamanlar çok ilgilenmemiştim. Yani aslında aynı yerde yaşıyoruz ama o iş vs sebeplerle başka bir şehirde ara ara buraya geliyor 3 ay sonra temelli gelicekmiş

3 Ay sonra temelli geliyor madem gelsin bir de aynı şehirde devam edin bu şekilde bir kaç ay. Sonrasında baktın gerçekten ilişkide tutarlı birisi ozaman ciddiyet olarak ilk adım ailesinden bir kaç kişiyle tanışırsın. Sende onu ailenden birileriyle tanıştırırsın. Ama adam için kendini çok öven birisi diyorsun ne bilim böyleleri pek bişey beğenmez herşeyi eleştirir. Yorucu olur. Aynı şehire temelli gelince bir sürede o şekilde devam et. İşin sonunda evlilik var sonuçta. Aceleye gelmez.

Bunlar klasiktir ya inanma sakin
Kimseyi sevmem demistim ama sen farklisin shsjsjs bu bir numarali yalanlardan biridir
Muhtemelen beni dinlemeyeceksin tecrube edip ogrenirsin o yuzden fazla ileri gidip pisman olma

Lovebombing bu nerde görsem tanırım
-sen çok farklısın
-aska inancımı getirdin
-seni anneme anlattım (anlattığı ilk kız değilsin emin ol)
-hemen evlenelim

Sonucu ise ya ghosting yapıcak ya da bağlayıp sıcak soğuk yapıp dengenle oynayacak şu anki amacı ciddi ilişkici gibi görünüp takılmak,terazi veya kova mı?

Teraziler öyle oluyor mu

Teraziler astrolojide sevgi pıtırcığı diye geçerler süper bir manipülatör ve sinsidirler.1 aylık terazi flörtüm bu cümlelerin aynısını kullanırdı durup dururken ilk ayda engelledi çok fazla sinsiler arkadan iş çevirip aniden kazık atarlar,ben akrebim benden daha sinsiler yemin ederim.Şimdi diyeceksin ki karakterle alakalı 5 terazi tanıdım 5 ide aynıydı arkamdan iş çevirip kazık attılar.

Teraziler öyle oluyor mu
Ayrıca ne düşündüklerini ne hissettiklerini asla anlamazsın içten içe hasetlenirler,seviyormuş gibi yaparlar ama en büyük düşmanındırlar.Çok flörtözlerdir benim ex saniyede 100 kız eklerdi ilgi bağımlısılar ilgi verdiğin sürece dururlar,yanlarında 5 dakika üzgün dur çeker giderler düzelince gelirler.Üzgün story atmıştım exim dalga geçer gibi hı öyle mi olmuş kıyamam yazmıştı neşeli şekilde geri arayınca üstüme düşmüştü.

Evet unutamadığı onu 1 yıl önce terk eden bir sevgilisi varmış bu tarz beğendiği paylasımlarıda gördüm kendine o kişiden bahsetmişti unutamadığım demedi ama lafını geçirdi
sizde de gariplik var elledi falan eliniz ayaginiz bir dursun ne oluyor ?24 yasinda adam ,libidosu yukseldi fiziken begendi sizi evlenmek istiyor ,narsitlik ozellikleri var ,wp durumu yapmis(deli heralde heyecana bak) eski sevgiliyi de unutmamis ,icinize sinmiyorsa demek ki sorun var ,yaziyoruz yaziyoruz yapmiyorsunuz kac kisi demis uzak dur diye 23 yasinda bir kiz hayat tecrubesi yok ama kendinden deneyimli insanlari dinlemiyor sonra uzulen siz oluyorsunuz

Yükseleni terazi olanlarda buna dahil mi)

Boğa

Ne yaptığımı nerden biliyorsunuz?Kendimi iç sesimi dinliyorum merak etme sevgili Özel biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…