1 aylık sevgililik

Daha bunun haklısı haksızı mı var herşey ortada. Büyümemiş bir insan.
İletişimi kestiyse kurtuldun iste bu ne böyle.

ayrılırken 50 lira istedi ve ben çok şaşırdım daha 3 haftadır gorusuruyoruz açık açık bende de yok dedim nakitim yoktu gercekten
31 yaşında çalışan insanların cebinde nasıl 50 tl olmaz? Kredi kartı her yerde geçiyor mu? Benim cebimde para olmadan sokağa çıksam panik atak geçiririm heralde. Arabanın lastiği patladı misal. Çekici çağırdım. Ne diyeceğim adama? “Pos makinası var mı”

Kardeşine gönderiyormuş eve yardım ediyor galiba.Bence evlilikten bahsetmeside bundan aile evinden kaçmak.Önce bir büyü sorumluluktan kaçmak için başka bir sorumluluğa kaçma.Neyse kızçeler yorumları okudukça rahatladım.Ellerinize sağlık vallahi.

Tabiki sen haklisin iliski bu değil deger sevgi saygi gerektirir. Hiiiccc kafani bulandırma sakın en dogrusunu yapmissin. Tekrar gelecektir sakın birdaha ayni hataya düşme.

Bazen kimin haklı olduğunun önemi yoktur ! Gerçekten içinde olduğunuz için mi göremiyorsunuz bu saçma insanı, baştan aşağı falso. Biraz aklınız varsa hemen kaçıp kurtarın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…