Evde çocuk bakmaya sıkılıyorsunuz neden 2.doğumu neden n yapıyorsunuz, siz evde bunalıyorum diye izne ayrılmadıktan sonra bakıcıya hiç bişey diyemiyorum.Arkadaşlar merhaba,
Bizim 21 ve 2 aylık olmak üzere 2 tane evladımız var Allah bağışlarsa.
Ben çalışıyorum şu anda doğum iznindeyim ve 1,5 ay sonra iznim bitiyor.
Hafta içi her gün 8.30-17.00 arasında bir bakıcımız var, büyük kızıma bakıyordu, memnunuz çok şükür. Ama 2 bebek olunca bakıcımız tek başına ikisine bakamayacağını söylüyor. Kv var aynı şehirde ama her gün gelmesini bekleyemem.
Normalde çalışma saatlerim 09.00-16.00 idi. İşe başladığımda 6 ay boyunca 3 saat süt iznim olacak ve evimiz işe arabayla 5 dakika mesafesinde.
Ücretsiz izin almak pek istemiyorum çünkü evde çok bunalıyorum,çalışmaya çok alışmışım, işim de çok yorucu değil.
KK'nın pratik zekalı hanımları bir çözüm bulalım hadi, ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim?
Çok teşekkürler :)
Eğer maddi gücünüz elveriyorsa büyük çocuğunuzun kreş zamanı gelene kadar evde kalın,bakıcınız sadece küçüğe bakar siz de işe başlarsınız..Arkadaşlar merhaba,
Bizim 21 ve 2 aylık olmak üzere 2 tane evladımız var Allah bağışlarsa.
Ben çalışıyorum şu anda doğum iznindeyim ve 1,5 ay sonra iznim bitiyor.
Hafta içi her gün 8.30-17.00 arasında bir bakıcımız var, büyük kızıma bakıyordu, memnunuz çok şükür. Ama 2 bebek olunca bakıcımız tek başına ikisine bakamayacağını söylüyor. Kv var aynı şehirde ama her gün gelmesini bekleyemem.
Normalde çalışma saatlerim 09.00-16.00 idi. İşe başladığımda 6 ay boyunca 3 saat süt iznim olacak ve evimiz işe arabayla 5 dakika mesafesinde.
Ücretsiz izin almak pek istemiyorum çünkü evde çok bunalıyorum,çalışmaya çok alışmışım, işim de çok yorucu değil.
KK'nın pratik zekalı hanımları bir çözüm bulalım hadi, ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim?
Çok teşekkürler :)
Ya bu kaçıncı sıkılıyorum konusu yapmayın Allah aşkına. Madem öyle neden bu kadar erken yaptınız 2.çocuğu? Daha bebek bari 1 yaşına kadar bekleyin lütfen.
Kimseye cvbta vermiyor, çok haklısınjzYa bu kaçıncı sıkılıyorum konusu yapmayın Allah aşkına. Madem öyle neden bu kadar erken yaptınız 2.çocuğu? Daha bebek bari 1 yaşına kadar bekleyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?