- 2 Ekim 2014
- 2.478
- 5.363
- 358
- 39
sizin dediğinizi demek için cevap yazdım ama sildim sizde güç alarak bende yazıyorum gerçekten anneliğini sorguluyorum konu sahibinin benimde oğlum var ve ücretsiz izin aldım tek maaşa düştük kiradaydık ev sahibi evden çıkardı derken derken bi sürü sıkıntı yaşadık maddi olarak ona rağmen dönmedim işe annelik öyle doğurmakla olmuyoBebegi spor olsun diye mi yaptiniz peki?
Ciddi soruyorum bunu..
6 ayini doldurmamis sabiyi SIKILIYORUM CALISMAYA ALISMISIM diye evde birakiyorsaniz sizin anneliginizi sorgularim ben.
Yapmayin o zaman ya cocuk yapmayin.
Iki tane el kadar bebegin gunahi ne?
Yap cocuk at bakici basina ne rahat is dimi..
Bahane de sIkiliyorum..
Ben sizin buz gibi bencil oldugunuzu dusunuyorum.
Bir tek ben böyleyim sanıyordum ; )Asla yargılamak icin sormuyorum ve gercekten merak ediyorum.
2 aylik bir bebek daha gozu açılmamış bir bebek demek. Keza anne hala lohusa.
Sezaryen olduysaniz daha yaralariniz bile iyilesmemistir. Normal dogumu bilemiyorum tabi.
Gercekten1 ay sonra ise baslarim dusuncesi sizi mutlu hissettiriyor mu?
Is hayatina donecek kadsr toparlandiniz mi?
Bende mi sorun var anlayamiyorum bana1 ay sonra ise basla deseler oturur aglarim su an ki bebeğim yasini geçti.
Yazacaklarımı yazmışsın sıkılacağınız,bakıcıya atıp gideceğiniz ,bir bebeği keşke yapmasaydınız.konu sahibinin işi rahatmış iş yerinde arkadaşlarla kakara kikiri çalışmak daha cazip geliyordur.bakıcı kadın nasıl baksın nasıl yetişsin ikisine birden biri tam el ayak zamanı diğeri daha miniminacık bi bebek.o kadar küçük bi bebeği bakıcıya bırakıp gitmeye içiniz nasıl elveriyor.maddi zorluk desen anlarım bi nebze ama onda bile insan kendinden biraz fedakarlık yapar yinede o kadar küçük bebeği bakıcıya bırakmaz.Ya bu kaçıncı sıkılıyorum konusu yapmayın Allah aşkına. Madem öyle neden bu kadar erken yaptınız 2.çocuğu? Daha bebek bari 1 yaşına kadar bekleyin lütfen.
Ben de varim :)))Bir tek ben böyleyim sanıyordum ; )
Yapamadım ücretsiz izne ayrıldım . Mutluyum şimdi . Çok şükür
Kızım 1 yaşına gelmek üzere. Anca 1 buçuk yaşından sonra başlarım herhalde.
AynenBen de varim :)))
Izindeyim ben de 20 aylikken baslayacagim ise.
Büyük kizimda da ayni sekilde izin kullandim 19 aylikti o ise basladigimda.
Aslinda 2 yasa kadar bakmak isterim ama dönem arasina denk gelecek, okul kapanmadan 1 ay once baslamam gerekecek bu da cok sacma bir zaman dilimi.
Yoksa hic dusunmez beklerdim buyumesini.
Daha erken nasil olur hayal edemiyorum bile.
+1Ya bu kaçıncı sıkılıyorum konusu yapmayın Allah aşkına. Madem öyle neden bu kadar erken yaptınız 2.çocuğu? Daha bebek bari 1 yaşına kadar bekleyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?