Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yetişir ama pertiniz çıkar. Benim eve taşınma zamanın düğünden 5 ay önce olmasına rağmen o kadar gergin ve stresliydim ki...Merhaba biz eylülde evlilik düşünüyorduk ama bazı aksaklıklar oldu sağlıkla ilgili o yüzden beklememiz gerekti karıştı biraz şimdi ağustos olınca da beklemek zor geldi evlenelim dedik ama ortada hiç bişeyimiz yok tanışma nişan ev hiç bişey eylül sonuna yetişir mi hepsii
5 ay bosuna kira mi odediniz kv evi falan miydi?Yetişir ama pertiniz çıkar. Benim eve taşınma zamanın düğünden 5 ay önce olmasına rağmen o kadar gergin ve stresliydim ki...
Yani ortada daha tanisma bile yok. Bunlarin hepsini organize etmeye calisirken birde ev, esya alip dizeceksiniz. Normalde bile yorucu isler zaten 1.5 ayda cok cok zor olur. Bu is sadece evlenecek 2 kisiyle bitmiyor bu tempoya aileler yetisecek mi?Merhaba biz eylülde evlilik düşünüyorduk ama bazı aksaklıklar oldu sağlıkla ilgili o yüzden beklememiz gerekti karıştı biraz şimdi ağustos olınca da beklemek zor geldi evlenelim dedik ama ortada hiç bişeyimiz yok tanışma nişan ev hiç bişey eylül sonuna yetişir mi hepsii
Ablam heeşeyin bir usulü var bekle diyor annem şaşırdığım bir şekilde destekliyor 29 yaşında olduğum için biraz korkuyor sanırımYani ortada daha tanisma bile yok. Bunlarin hepsini organize etmeye calisirken birde ev, esya alip dizeceksiniz. Normalde bile yorucu isler zaten 1.5 ayda cok cok zor olur. Bu is sadece evlenecek 2 kisiyle bitmiyor bu tempoya aileler yetisecek mi?
stres yonetimin yoksa anksiyetik biriysen ve bu tür seylere onem veriyorsan derdin ne bacim?Stres yönetimim maalesef çok kötü anksiyetik biriyim aşırı telaş yaptım altın eşya gibi takıntılarım yoktur zamanla yoluna konur düzeltilir mantığındayım sadece kutlama kısımlarını seviyorum saçım makyajım gelinliğim fotoğraflarım düğün yerim hayalimdeki gibi olmalı yoksa içimde ukde kalacağından korkuyorum bidaha telafisi olmayacağı için
Yok eşimin şehrinde memurdum zaten eşyalı apartta kalıyordum. Kira artışı olacaktı ona kira vereceğime kendi evime taşınırım dedim.5 ay bosuna kira mi odediniz kv evi falan miydi?