- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi zorunlualann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayol adam iflah olmaz bir otuzbirci.En sonunda söylettiniz bana. Artık vajinal yapamıyor adam, bitmiş.Yarım saat oralla bosalmiyor muymus adam![]()
Ayol adam iflah olmaz bir otuzbirci.En sonunda söylentiniz bana. Artık vajinal yapamıyor adam, bitmiş.
4 yıllık evliliğimde yapılan oral seks 3 hadi bilemedin 4Bana her konu açtığımda kızdınız , bir buçuk sene neredeyse her gün görüşüyorduk. Bana geliyordu ben yemek yapıyordum . Film izliyorduk. Sonra sınırları doğrultusunda malum şeyler yaşıyorduk. Aynı işyerinde çalışıyoruz. Az önce yanına indim ve olmayacağını önceden söylemiştim oda bana günlerdir yazmıyordu zaten. Gittim evin anahtarı vardı onu aldım . Dedim nasılsın iyi misin felan normal arkadaş gibi konuştuk , yani bu olay da böyle kapanmış oldu . Sırf borçları var diye ocağa kadar yüzük takamam dedi , ama biz aynı işyerinde her gün öğlen eve gidip yemek yiyoruz . Akşam bana geliyor birlikte vakit geçiriyoruz . Seviştiğimizde çok iyi bi sorun yok ama asla göğüslerimden aşağısını öpmüyor bunu kaç defa söyledim evlenince düzelir dedi . Ama evleneceği de yok . Sizce doğru mu yaptım . Burada yapayalnızdım . O benim hayatımda neşeydi artık o da yok ağlamak için zor tutuyorum kendimi
Büyük ölçüde.
hadi oral neyse diyelim de4 yıllık evliliğimde yapılan oral seks 3 hadi bilemedin 4
Özel bölgeme dokunma sayısı hadi olsun 10
Amaaan artılar eskiler falan işte ne yapayım.Düşünemicem artık üzerinehadi oral neyse diyelim de
nasıl özel bölgeye dokunmadan.. şaşırdım
neyse ben karışmayayım :)
Ya ne olacağıdı?Arkadaşlar bugün bu adamı bizim yeni gelen arkadaşla kahve içerken gördüm o kızı ondan hep kıskanıyordum zaten . Gerçekten şok oldum . Sonra ınstagramdan felan silince oda beni silmiş numaramı felan anlayacağınız o kadar yedir içir koskoca bi çöp
Yahu biz aylardır ne anlatıyorduk farklı bir şey miArkadaşlar bugün bu adamı bizim yeni gelen arkadaşla kahve içerken gördüm o kızı ondan hep kıskanıyordum zaten . Gerçekten şok oldum . Sonra ınstagramdan felan silince oda beni silmiş numaramı felan anlayacağınız o kadar yedir içir koskoca bi çöp
Ne olacaktı ki gençliğini bu adamla harcama adam sadece karnını doğurup tatmin edeceği biri olarak gördü aç lütfen gözünü dünyada ki tek erkek o mu kendine cevre edinArkadaşlar bugün bu adamı bizim yeni gelen arkadaşla kahve içerken gördüm o kızı ondan hep kıskanıyordum zaten . Gerçekten şok oldum . Sonra ınstagramdan felan silince oda beni silmiş numaramı felan anlayacağınız o kadar yedir içir koskoca bi çöp
Beni döv Visenyaa, bu aralar ben de hak ediyorum bence.Eğer arkadaşım olsaydın zorunlu seni eşek sudan gelinceye kadar döverdim.
Yok yok iyi değil ne zaman iyi oldu ki, dökül bakıyım sen aşık mı oldun kız sende?Beni döv Visenyaa, bu aralar ben de hak ediyorum bence.
Naber deli hatun? Kafan iyi mi yine? Hep öyle yakalıyordum ya.![]()