• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 buçuk sene her Gün görüştüğüm adamı bugün az önce sildim ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana her konu açtığımda kızdınız , bir buçuk sene neredeyse her gün görüşüyorduk. Bana geliyordu ben yemek yapıyordum . Film izliyorduk. Sonra sınırları doğrultusunda malum şeyler yaşıyorduk. Aynı işyerinde çalışıyoruz. Az önce yanına indim ve olmayacağını önceden söylemiştim oda bana günlerdir yazmıyordu zaten. Gittim evin anahtarı vardı onu aldım . Dedim nasılsın iyi misin felan normal arkadaş gibi konuştuk , yani bu olay da böyle kapanmış oldu . Sırf borçları var diye ocağa kadar yüzük takamam dedi , ama biz aynı işyerinde her gün öğlen eve gidip yemek yiyoruz . Akşam bana geliyor birlikte vakit geçiriyoruz . Seviştiğimizde çok iyi bi sorun yok ama asla göğüslerimden aşağısını öpmüyor bunu kaç defa söyledim evlenince düzelir dedi . Ama evleneceği de yok . Sizce doğru mu yaptım . Burada yapayalnızdım . O benim hayatımda neşeydi artık o da yok ağlamak için zor tutuyorum kendimi
4 yıllık evliliğimde yapılan oral seks 3 hadi bilemedin 4
Özel bölgeme dokunma sayısı hadi olsun 10

Kusura bakma bu sefer okumadım zaten başlıkların yetiyor maşallah. Şunu demeye geldim. 1.5 senedir hayatında olan insana görüştüğüm insan demezsin sevgilim dersin. 1.5 sene bu boru değil. Bütün hikayenin özeti olan şey de bu: adam sevgilin değil görüştüğün insan.

Arkadaşlar bugün bu adamı bizim yeni gelen arkadaşla kahve içerken gördüm o kızı ondan hep kıskanıyordum zaten . Gerçekten şok oldum . Sonra ınstagramdan felan silince oda beni silmiş numaramı felan anlayacağınız o kadar yedir içir koskoca bi çöp

Arkadaşlar bugün bu adamı bizim yeni gelen arkadaşla kahve içerken gördüm o kızı ondan hep kıskanıyordum zaten . Gerçekten şok oldum . Sonra ınstagramdan felan silince oda beni silmiş numaramı felan anlayacağınız o kadar yedir içir koskoca bi çöp
Ya ne olacağıdı?

Yahu biz aylardır ne anlatıyorduk farklı bir şey mi

Ne olacaktı ki gençliğini bu adamla harcama adam sadece karnını doğurup tatmin edeceği biri olarak gördü aç lütfen gözünü dünyada ki tek erkek o mu kendine cevre edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X