• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 buçuk sene her Gün görüştüğüm adamı bugün az önce sildim ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu ne ben anlamadım. Tüm dert oral sex yapmaması mı? İstemiyordur, zorla mı? Siz yapıyor muydunuz?

Adama göre hava hosmus yemek hazır ortalik temiz kız aşık neden isi ciddiye bindirsin ki ? Cinsel olarak kullanmıs mı bilemem ama yeme icme rahatlik olarak kullanmış.Çiftler ayni evde yasamamali demiyorum ama kesinlikle erkeğe hazir yemek temiz ortam oh mis yiaaa rahatlıgı verilmemeli.Valla evliyim esime bile o rahatlik gelince sinir olup kendimi geri cekiyorum desturr diyerek..Göğüslerimden asagısını öpmüyor kısmını anlamadım öpsün mü istiyorsun öpmemesini mi ?

Konuyu anlamayanlar Sevgilimin cinsel problemi var mı sizce ? Yoksa her erkek böyle midir ? konusuna bakabilir.

Konuyu okuduktan sonra yapacağınız yorumlarda serinkanlılığınızı korumaya çalışın , banlanmayın.

Ya Zorunlu söyleyeyim söylemeyeyim diyorum ama gül gibi işin var,millet memurluk için kendini yırtıyor bu memlekette.Hic mi olmaz insanın etrafında biraz eli yüzü düzgün,biraz d efendi bir adam?Niye takılıp kalıyorsun bu hödüge anlamıyorum.

Eli yüzü düzgün , efendi adamların suçu ne ?

Zorunlualann ın anlattıkları gerçekse , kendi içindeki sorunları çözmeden kimseyle bir ilişki yaşamamalı.

Son düzenleme:
8 saniye vakası mı yoksa?
8 sn yine iyi Rozi, adam içeri giremiyor. Kadına yarım saat oral yaptırıyor , kendi kadının göğsünden aşağı inmiyor. İki sürtünüp , aç karnını da doyurup gidiyor evine. Haaa Zorunlu üzülüp ağlayınca az saçını okşuyor böyle eldivenle sever gibi. O kadar.

8 sn yine iyi Rozi, adam içeri giremiyor. Kadına yarım saat oral yaptırıyor , kendi kadının göğsünden aşağı inmiyor. İki sürtünüp , aç karnını da doyurup gidiyor evine. Haaa Zorunlu üzülüp ağlayınca az saçını okşuyor böyle eldivenle sever gibi. O kadar.
Ha hiç penetrasyon olmamış mı yani? :KK57:

zorunlu konularının hep giriş - gelişme ve sonuç kısmı aynı.
Giriş - sevgilim özel bölgeme dokunup öpmüyor halbuki ben ona yarım saat oral seks yapıyorum, akşamları hep bana gidiyoruz ben yemek yapıyorum pasta alıyorum hiçbir şey almıyor
Gelişme - galiba beni sevmiyor neden dokunmuyor olabilir artık ayrılacağım ben böyle biriyle evlenmek istemiyorum ama hep evlenince farklı olacak diyor (o arada herkes gaz verir daha beter olur diye) tamam ben ayrılacağım istemediğimi söyleyeceğim.
Sonuç - zorunlu 1 ay filan yazmaz konusu arkalarda kalır ve birden destan gibi başlıkla geri gelir "sevgilim benim özel bölgemi öpmüyor benden tiksiniyor mu?" diye anlarız ki zorunlu o arada tekrar barışmış adamın karnını doyurmuş, yarım saat süren oral seksini yapmış bir terslik çıkmış yine ayrıldım diye gelmiş akıl istiyor.

Ya Zorunlu söyleyeyim söylemeyeyim diyorum ama gül gibi işin var,millet memurluk için kendini yırtıyor bu memlekette.Hic mi olmaz insanın etrafında biraz eli yüzü düzgün,biraz d efendi bir adam?Niye takılıp kalıyorsun bu hödüge anlamıyorum.
Biri var ama o da bana o amaçla yaklaşıyor gibi hissediyorum . O kişi de düğünde tanıştık. Düğün öncesi eniştemin yakın arkadaşıydı . Birlikte vakıt geçirdik

Biri var ama o da bana o amaçla yaklaşıyor gibi hissediyorum . O kişi de düğünde tanıştık. Düğün öncesi eniştemin yakın arkadaşıydı . Birlikte vakıt geçirdik
E bu herif sana o amaçla da yaklaşmıyor hiçbir amaçla yaklaşmıyor nasıl olacak? :D

Sürtünmek diye bir kelime bulunmamış olsaydı, zorunlunun sevgilisi sürtüngeç diye tanımlanırdı.
Sürtünmeyle bu kadar bağlanan kadın bir de vajinal orgazm olsa vuhuuu.
Aşkım evlenmeden olmaz.......

Evlendikten sonra hanıma oral yaptırmayan duydum da, evlendikten sonra oral yaparım diyen ilk oldu.

Bu yazıyı duvarına as.
Gerçekten 1-2 aya kadar idare ettiğinde bi bakacaksın artık hiç özlemeyeceksin. Zerre kadar

Eklentiler

• indir.webp
    indir.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 94
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X