- Konu Sahibi zorunlualann
8 saniye vakası mı yoksa?Kız adam normal seksi yapsa oturup şükür okuyacak kadın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 saniye vakası mı yoksa?Kız adam normal seksi yapsa oturup şükür okuyacak kadın.
Konu ne ben anlamadım. Tüm dert oral sex yapmaması mı? İstemiyordur, zorla mı? Siz yapıyor muydunuz?
Adama göre hava hosmus yemek hazır ortalik temiz kız aşık neden isi ciddiye bindirsin ki ? Cinsel olarak kullanmıs mı bilemem ama yeme icme rahatlik olarak kullanmış.Çiftler ayni evde yasamamali demiyorum ama kesinlikle erkeğe hazir yemek temiz ortam oh mis yiaaa rahatlıgı verilmemeli.Valla evliyim esime bile o rahatlik gelince sinir olup kendimi geri cekiyorum desturr diyerek..Göğüslerimden asagısını öpmüyor kısmını anlamadım öpsün mü istiyorsun öpmemesini mi ?
Ya Zorunlu söyleyeyim söylemeyeyim diyorum ama gül gibi işin var,millet memurluk için kendini yırtıyor bu memlekette.Hic mi olmaz insanın etrafında biraz eli yüzü düzgün,biraz d efendi bir adam?Niye takılıp kalıyorsun bu hödüge anlamıyorum.
Hem de yarımşar saatKonu ne ben anlamadım. Tüm dert oral sex yapmaması mı? İstemiyordur, zorla mı? Siz yapıyor muydunuz?
8 sn yine iyi Rozi, adam içeri giremiyor. Kadına yarım saat oral yaptırıyor , kendi kadının göğsünden aşağı inmiyor. İki sürtünüp , aç karnını da doyurup gidiyor evine. Haaa Zorunlu üzülüp ağlayınca az saçını okşuyor böyle eldivenle sever gibi. O kadar.8 saniye vakası mı yoksa?
Ha hiç penetrasyon olmamış mı yani?8 sn yine iyi Rozi, adam içeri giremiyor. Kadına yarım saat oral yaptırıyor , kendi kadının göğsünden aşağı inmiyor. İki sürtünüp , aç karnını da doyurup gidiyor evine. Haaa Zorunlu üzülüp ağlayınca az saçını okşuyor böyle eldivenle sever gibi. O kadar.
Benim bildiğim olmamış .Ha hiç penetrasyon olmamış mı yani?![]()
Kız taş olsa çatlar yaaa.Benim bildiğim olmamış .
Biri var ama o da bana o amaçla yaklaşıyor gibi hissediyorum . O kişi de düğünde tanıştık. Düğün öncesi eniştemin yakın arkadaşıydı . Birlikte vakıt geçirdikYa Zorunlu söyleyeyim söylemeyeyim diyorum ama gül gibi işin var,millet memurluk için kendini yırtıyor bu memlekette.Hic mi olmaz insanın etrafında biraz eli yüzü düzgün,biraz d efendi bir adam?Niye takılıp kalıyorsun bu hödüge anlamıyorum.
E bu herif sana o amaçla da yaklaşmıyor hiçbir amaçla yaklaşmıyor nasıl olacak?Biri var ama o da bana o amaçla yaklaşıyor gibi hissediyorum . O kişi de düğünde tanıştık. Düğün öncesi eniştemin yakın arkadaşıydı . Birlikte vakıt geçirdik
Yarım saat oralla bosalmiyor muymus adamHem de yarımşar saat![]()
Erekte olamıyor ki.Yarım saat oralla bosalmiyor muymus adam![]()