1 cocugu olup tekrar evlenen varmi?

Guller12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
63
7
1
38
Selam arkadaslar

Cok merak ediorum 1 cocugu olup bosanan ve 2 evleligini yapio ve mutlu olan varmi??
Zorluklari neler.. ??

2.eşin çocuğuna karşı olan tavrı ,çocuğun için çocuğunun biyolojik babasıyla diyalog halinde olman gereken durumlarda anlayışlı olabilecek mi bunlar önemli şeyler bence

Sorunuza istinaden evet var ama henüz boşanmadan bunu düşünen yok sanırım.....Ayrıca hiç boşanma modunda, hayal kırıklığı yaşayan bir kadın imajınız da yok..

Merak edior insan.. insan bosluga düsüyor sanki hic bidaha birini sevmicekmisin gibi gelior insana
Anladım, yanlış anlamayın yargılamak için sormadım zaten.
Ama önceki konunuzu biliyorum baya travmatik bir olay yaşamışsınız.
Bu süreci hem çocuğunuz hem kendiniz açısından en az hasarla atlatmanın yollarını aramanız gerekir önce diye düşünüyorum, bir daha hata yapmamak için.
Sorunuza gelince tabii ki var.
Boşandınız diye hayat bitmiyor, aksine yeni bir sayfa açılıyor, yaşanacak çok şey var daha.

2 şer çocukları olduğu halde hiç evlenemiş adamlarla ikinci evliliklerini yapan tanıdıklarım var.

Ömür boyu bekar kalan kadınlar da var. Yani hiç evlenmediği halde evlenemeyenler...neymiş, bu işin bir matematiği, formulü yokmuş, kader kısmet sanırım.

Hayatta kendi başına mutlu olmayı becerebilmeli insan, mutluluğu bir erkeğe endekslememeli. Diğer türlüsü büyük risk.

Ben varim yakinda evlenmeye hazirlaniyorum da bu ne hiz ne merak once boşanın hemen evlenmeyi dusunmeyin zamanla asik olursunu tanirsiniz emin olursunuz vs vs.
Hazirda aday varsa bilemem.ölcmek tartmak binyuzmilyon defa denemek dusunmek lazim

Mutlu olanlar var evet. Ben onlardan birisi değilim. Ama olma yolunda ilerliyorum inşallah.
Bu arada boşanmadan düşünüyorsun çünkü hayatın bitmediğini hala normal bir hayat sürebileceğini düşünmeye ihtiyacın var canım seni anlıyorum. İnşallah hakkında hayırlısı olsun.

Bu düşünceyle kafayla giderseniz daha boşanmadan araştırma yapacak kadar hatalı bir evlilik yapacağınız aşikar..... Dikkat edin denize düşen yılana sarılırmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…