- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- 123
- Konu Sahibi Guller12345
-
Daha 2 gun once oldukca dikkat cekici bir konu actigi icin hatirliyorum kendisini.Hemen konu sahibinin geçmişine bakma merakı falan
Selam arkadaslar
Cok merak ediorum 1 cocugu olup bosanan ve 2 evleligini yapio ve mutlu olan varmi??
Zorluklari neler.. ??
Dusunmuyirum ama insan uzgunken motive olmak istior cunku suan hersey bitmis gibi geliir banaNormal şartlarda 2.evliliği düşünmek doğal
Tabi ki mutlu olmak herkesin hakkı
Ama siz henüz boşanmadan hele ki travmatik şeyler yaşamışken bunu düşünmeniz garip
Buyuk konusma derim.. cunku bu durumda insan guzel bisez duymak ister..çok meraklısın evlenmeye daha bosanmadan derdine bak birinden ne gördün ki digerinden ne görecen bacım bizimki bala battı senınkıde belkı bala batar evlen evlen durma sakın
Tesekkur ederim insa in basina gelmeden anlayamaz allah kimswye gostermesin.. herkez cok buyuk konusuyiNeden garip olsun ki kadın ilk evliliğinde mutluluğu yakalayamamış ki boşanıyor. Bundan sonra mutlu olabilir miyim, çocukla evlenebilir miyim düşüncesinin nesi yanlış?
Evet var babam. Önce çocuk açısından cevap vereyim çok çektim. Ama hiç babama yansıtmadım onlar hep mutlu oldu ven üvey annemi hep babama iyi anlattım.Selam arkadaslar
Cok merak ediorum 1 cocugu olup bosanan ve 2 evleligini yapio ve mutlu olan varmi??
Zorluklari neler.. ??
Bu süreci çocuğunuza motive olarak atlatın.Dusunmuyirum ama insan uzgunken motive olmak istior cunku suan hersey bitmis gibi geliir bana
Ben boşandım 2 çocuğum var şu anki sevgilim hiç evlenmemiş çok mutluyuz ona kalsa hemen evleniriz ama ben uzun bir süre evlilik düşünmüyorum böyle iyiyiz eminim sizin de karşınıza iyi birileri çıkar boşanmadan ben de araştırmıştım bu soruyu
Ben 2. Evliligemi hazirlaniorum dedim.. aklimda bile yok.. tek merak ediorum.. icimin nasik yandini bilemezsin.. basina gelmeden anlayamassin.. tek merak ettim sordum ya pisman ettinizBirinci evlilik bitmeden ikinciye hazırlanma kafası biraz tuhaf değil mi?
ben de boşanma aşamasındayim 2. Evliliğim olacak mi ya da olursa bundan iyi olur mu diye insan ister istemez merak ediyor ,Ben 2. Evliligemi hazirlaniorum dedim.. aklimda bile yok.. tek merak ediorum.. icimin nasik yandini bilemezsin.. basina gelmeden anlayamassin.. tek merak ettim sordum ya pisman ettiniz
Ben varım. ..çok da mutlu bir evliliğim var...kızım da dolu dolu babam der (kendi babası vefat etti küçükken )....hayattan ümidi asla kesmeyin. ..ben hayatıma bakınca hayret ediyorum hâlâ; )Rabbim size de gönlünüzce versin...Selam arkadaslar
Zorluklari neler.. ??
ben de boşanma aşamasındayim 2. Evliliğim olacak mi ya da olursa bundan iyi olur mu diye insan ister istemez merak ediyor ,
Bu Evliliğimde ve boşanmamda Anladim ki gerçekten bize bir kader çiziliyor ve biz buNu yaşıyoruz .
Evliliğim kendiliğinden benden nerdeyse bağımsız mükemmel bir şekilde gerçekleşti, boşanmam da öyle oldu nerdeyse bu kadar çabalamama ve esim olacak adamın da evliliğimizi kurtarmak icin sözde yaptığı çabalarıyla yine de kurtaramadık evliliği .
4 yılım bitti evliliğim de bitti , 10 ağustos tanıştım 10 ağustos 2017 de bitti nevrotik ne fazla .
Bu kadar değil de nedir allahım sadece 4 yıl onlarla yaşamama izin verdi .
Onun icin rahat olun allaha dua edin iyilerle karşılaştır beni de , sadece o bilir iyisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?