Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

Teşekkürler.

benim sacım hic uzamayan bi saç inanılmaz yavas uzuo
uzamayı farkediyorum 2,5 ay oldu kestireli milim milim uzardı şimdi baya farkediom
ama saçımda boya felan yok su kadar santim diyemiom ama baya farkedio hızı

benim sacım hic uzamayan bi saç inanılmaz yavas uzuo
uzamayı farkediyorum 2,5 ay oldu kestireli milim milim uzardı şimdi baya farkediom
ama saçımda boya felan yok su kadar santim diyemiom ama baya farkedio hızı
Anladım canım peki sonra ne yapmayı düşünüyorsun aradan sonra yani

karar veremedim 1 kür daha (yani 8 kere daha ) sinamekimi yapsam
yoksa sadece daxsupergro ve hindistancevizi yağıyla mı devam etsem karar veremedim henuz

karar veremedim 1 kür daha (yani 8 kere daha ) sinamekimi yapsam
yoksa sadece daxsupergro ve hindistancevizi yağıyla mı devam etsem karar veremedim henuz

diğer secenekler bana uygun degıl zateb turp ve ilik kuru onları yapamam
B'nde turplu su yapıcam sinamekiden sonra lavanta kürü de aklımda ama sinamekiyi tekrar yapmam :)

Bende haftaya cuma turplu suya basliyorum bi ay yag bakimi bi ay turp bi ay yag bi ayda lavanta yapabilriim bende icilmeye. Lavanta kuru nasıl oluyodu

Bende haftaya cuma turplu suya basliyorum bi ay yag bakimi bi ay turp bi ay yag bi ayda lavanta yapabilriim bende icilmeye. Lavanta kuru nasıl oluyodu

Lavanta alsaydım içileni yapacaktım ama unuttum aklıma gelmedi çan terebentin yağım bitmişti sadece onu alıp çıktım :) ayrıntılı bilmiyorum ama ben kendi saçıma göre göz kararı yaparım 2 su bardağına demlerin içileni de 1 su bardağına yaparım :) lavantayı da göz kararı koyarım artık :) saçımı boyamam lazım artık dipler fazlasıyla belli ama kürü bitirene kadar sabredebilirsem boyamam :)

Otu var bebde onun bi arastirip bakim.nasilms :))

Bende sinamekinin yanında bir kür daha uygulamak istiyorum ama karar veremiyorum. Turp kötü kokuyor, ilik pek hoş durmuyor

Lavanta kürü dene istersen , bide havuç kürü var turp yerine havuç kullanılıyor :)
Ben lavantayı sinameki sonrası koku için durulama olarak haftada bir kullanıyorum ama havuç kürünü aslında yapabilirim o kokusuzda olur bir bakayım nasılmış tarifi :)

Ben lavantayı sinameki sonrası koku için durulama olarak haftada bir kullanıyorum ama havuç kürünü aslında yapabilirim o kokusuzda olur bir bakayım nasılmış tarifi :)
Boyutuna göre 1 ya da 2 tane havucu rendeleyip kaynat suyu 3 bardak koysan yeterli olur . Içine 1 yumurta sarısı , zeytinyağı ve ya badem yağı bn bunu yapacaktım ama turplu suyu kaynatmadan deniycem :)

Boyutuna göre 1 ya da 2 tane havucu rendeleyip kaynat suyu 3 bardak koysan yeterli olur . Içine 1 yumurta sarısı , zeytinyağı ve ya badem yağı bn bunu yapacaktım ama turplu suyu kaynatmadan deniycem :)
Teşekkür ederim yazmışsın çok sağol :)
Ya aslında ben sana yazdıktan sonra hatırladım zeytinyağıyla sarımsak bekletip 3-4 gün öyle bir kür gibi bir şey yapıcaktım bir arkadaşla konuşmuştul burdan hatta :)
Havuçu da denerim arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…