Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

Rica ederim :)
Evet o da güzel B'nde deniycem saf zeytinyağı aldığımda :)

Kalan yağlarımı bu kavanoza eşit miktarda koydum :) içinde bu yağlar var ;
Sarımsak yağı
Hint yağı
Hindistan cevizi yağı
Kayısı çekirdeği yağı
Badem yağı

Sinemaki Kürüne 2 kapak katıyorum :)

Kür bitince alacağım yağlar
Jojoba yağı
Gliserin yağı
Çörek otu yağı
Ve dax süpergro :))))

jojoba yağı dax supergronun içinde var
kafi gelmez diosan al canım

jojoba yağı dax supergronun içinde var
kafi gelmez diosan al canım

Farklı karışım yapıcam :) dax harici listem çoğaldı hepsini almam mümkün değil ama bana en uygunlarını almaya çalıscam artık :)
Senin saçlar nasıl uzama var mı ara iyi geliyor mu

kızlar ben 2.kürümü yaptım akşam yaptım sabaha kadar beklettim sabah yıkadımm nasıl yumuşak nasıl yumuşak anlatamam size belki knşmuşsunuzdur ama göremedim bu kokuyu nasıl engeliyicez nasıl kokuyo föne gittim ALLAHIM fön çektikçe burnum direği sızladıı. :) erkek arkadaşım diyo sidik gibi kokuyo diyo saçın

Harbiden öyle kokuyor benim 1 ay sacimdan cikmamisti o koku

ben menekse yağı kattıydım karısım mis gibi kokuodu
dedim tamam bemixi gömdü bu koku
ama hala dio cok pis kokuo
kendim pek almıom da

Yarın büyük gün :)
ALIŞVERIŞ GÜNÜM
Sinamekiden vazgeçmiyorum bir süre daha kullanıcam . Evin , bepanthen, bemiks ampüllerimden 4 tane var sinameki otum fazlasıyla var sadece badem yağı alıcam 1 şişe :)
Saf zeytinyağı siparişi verdim o da 1 hafta 10 güne gelir acele etmedim sinamekinin 2. Tur'un da kullanıcam .
Şampuanımı değiştiricem Aralık ayından itibaren kullanıcam hangisini alıcağıma karar vermedim içeriğine göre bakıcam ona da .
Ve attığım için pişman olduğum dax süpergroyu tekrar alıcam :)

ii o zaman ben de bırakmayım sinameki
bi tur daha yapalım

:) hem bu dha tecrübeli olarak devam etmiş olucam kestirmedim dha saçlarımı öyle devam ederim dha net görülür uzama bakımları mı da hafta da 3 e çıkartıcam :) 1 Aralık da tekrar sinameki :) Ocak ta yapmıcam sinameki kokusu dha güzel olan kürler uyguluycam lavanta kürü gibi çünkü yavas yavas düğün hazırlıkları falan saçlarımın ilaç kokmasını istemiyorum

ya ben de daha fazla gun bakım yapmak istiom ama
işte saçı yormamak lazım felan diolar ya
var mı sence ole bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…