1 Erkek 1 Kadın Star Tv

youtube'den devamı izlenebilir, fazla olur diye yüklemek istemedim ama bu ara bu ikiliyi izlemek çok iyi geliyor.
Takip ediyor musunuz ?

bi defa o dizinin adı 1 kadın 1 erkek

ayrıca da burda zaten başlığı vardı

star tv'ye geçer mi gibi fısıltı dedi kodu su okudum, türkmax el değiştirmiş, maddi problemler yüzünden kanal değişikliğine gidilebilirmişmiş,

olsa da yesek. heleki yogicanlı bölümcüğüne : p

insallah gecer ya.Türkmax imiz yok diye izleyemiyoruz bu diziyi.eskiden bayilarak izlerdim dizi sitelerinden.kaldirdiklarindan beri mahrum kaldim.cok cok cok seviyordum bu diziyi

valla helalinden çıktıkça dvd sini alasım var,

ama bazı bölüm kesitlerinde ibre artı 50ye vuruyor, n'apıcam bilmiyorum?

severk izlediğim dizi 2008 den beri izlerimm ilk bölümünden itibaren diyebilirim koptuığum bir dizidir ama diğer kanallara geçerse bu kadar tutulurmu bilemicem çünkü türkmaxda izlediğim bir komedi dizisi daha vardı sen harikasın o dizi geçen yıl atv ye geçti ve hiç izlenmedi iki bölüm sonra kaldırıldı halbuki ben onu ne kadar severdim türkmaxtayken

ekip değişikliğinden sonra izlenesiliği kalmayabilir. yöneten, senare eden küme halinde logosal değişime uğrarlarsa,

Bizde eşimle severek izliyoruz resmen kendimizi görüyoruz..Çok iyi gözlemlemişler gerçekten...

Star tvye geçmiş bile, fragmanları dönmeye başladı .

sahi mi : ) senebaşından sonra gösterirler kendilerini artık. çok geç saate bırakmasalar bari
derken buldum kendimi. aynı anda da ne doyumsuz olduğumuz geldi aklıma

:) bayılıyorum ben zeyneple ozana... cok gec saat olmasın bence de ama sansur cok olmazsa(insallah) gec saatte oynar... o yuzden sorun değil

[video=youtube;uLh9MOWIIzY]http://www.youtube.com/watch?v=uLh9MOWIIzY[/video]

[video=youtube;yFKgCft3kTk]http://www.youtube.com/watch?v=yFKgCft3kTk[/video]

ikinci fragmanı görmemiştim,, tatlı şeyler :d
hangi gün star da start veriyorlar ki?

perşembe,cuma ve ertesi 23 ten sonra yayınlanacak mış. tarih bilgisi yok.
kaynak:tivitır

1,5kar 2şer dakika minikminik izlemenin hiç tadı yoktu, bol keseden seyreder,kaydeder,hediye eder,izler izletiriz :d

-bu hafta ilk bölüm başlasın dileği simleyi-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…