1 Erkek 1 Kadın Star Tv

Tanıtımlarını tanıtmışlar : )

[video=youtube;5lDOOF9m4BU]http://www.youtube.com/watch?v=5lDOOF9m4BU[/video]

dizinin adın değiştiği gibi,esprilerede kısıtlama getirilirse olmazzz
merakla bekliorum

star tv ilk bölümü izleyemedim, nasılsa izlerim de sanırım yayın saatini değiştirdiler
taa gece onikiye doğru başladı. ayLavYuuAleeex'ten sonrasına bakamadım : )

izledim süperdi yine.neyseki eski bölümlerinden farklı değildi.stara geçince kötü olur diye düşünmüştüm.

uzun zamandır adam akıllı izlemiyordum : )zeyno mimiklerini geliştirmiş yeni tavırlar katmış oyunculuğuna

hızlıhızlı konuşması filan türkmaxdaki bölümlerinde yoktu, dün ve evvelki gün tekrar dedim ozan olmazsa da izlenebilir ama demet evgar sız ı ıh : )

Perşembe günü 1E1K iptal. Bölüm süresi arttırılarak cuma ve ertesi 45er dakika ile devam imiş. 23.15 itibari ile,
Kaynak:Tiwitır.

cin ozan kuyumcu da;

sevgilimle izlerken koptuğumuz tek dizi diyebilirim, mükemmel yaa
kızlar XXXXXX da kesintisiz izleyebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen bende eşimle izlerken koparak izliyoruz resmen kendimizi buluyoruz.Zaten Türkmax'tayken de hiç kaçırmazdım...

bizde sürekli ''aynı biz'' diyoruz canım bıkmışız diğer dizilerden ne o öyle sürekli romantizm, hiç tartışma yok falan, kavga olsa da aşırı ciddi kavgalar olup durmadan can yakan falan.. çok sahte bu dizideki aşk çok doğal

Son düzenleme:
Cuma ve Cumartesi aksamlarını sabırsızlıkla bekliyorum.. Cok komik gül gül ölüyorum

Zeyno'nun mimikleri ne kadar samimi, ne kadar başarılı yahu:)
Saçlar kıyafet sima, ağlaması gülmesi ani ifade değişiklikliği
verdiği duygudan bazen rahatsız olmuyorum değil. insanın kendi ile yüzleşme keza yüzleşememe meselesi:S

Ozi için aynı beğeniyi dile getiremeyeceğim, sinirli rolü bilhassa
biraz yapmacık geliyor, böyle tarzı dışı sanki,

Hatırlamışken,, Jabağı'lı kısım çok hoştu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…