- 3 Nisan 2017
- 367
- 229
- 53
Ben kendi adıma söz veriyorum pazartesiye kadar gram da olsa kilo verirsem daha da motive olurum. Şimdiden vücudum şekillenmeye başladı 5 kilo verdim sadece ama etraftan övgüler alıyorum. Daha fazla verme diyen bile var :) Ama tabi hedefime ulaşmadan asla bırakmamEvet bende cok seviyorum acik havada yurumeyi.dun sahilde yurudum.gecen oazar daga ciktik.cok iyi geliyor insana.
Bugun leslie baya ter attim.hafta sonunu da hafif gecirirsek super olacak.
Ben kendi adıma söz veriyorum pazartesiye kadar gram da olsa kilo verirsem daha da motive olurum. Şimdiden vücudum şekillenmeye başladı 5 kilo verdim sadece ama etraftan övgüler alıyorum. Daha fazla verme diyen bile var :) Ama tabi hedefime ulaşmadan asla bırakmam
Buraya yediklerini yaptıklarını yazdıkça iştahını kontrol etmede zorlanmazsın biz yaptıklarımızı yazarak kendimizi kontrol altında tutuyoruz. Sende yaparsın yeter ki hazır ol ve azimli ol :) Benim hedefim 6 kilo kadar vermek boyum 1.74 bu yüzden 62 den aşağısını istemiyorum hoş durmaz. Bu kiloyu da 1 buçuk ay gibi bir sürede vermek istiyorum diyet ve spor ile inşallahYaa evet size katılmayı çok isterim
Şu an 65 kiloyum sanırım
52-54 arası normal kilom ama verebilirsem
63
61
59
56
54
52
50
Şeklinde inebilmek istiyorum
İştahımı kontrolde zorlanıyorum ve Leslie yapmaya çalışıyorum
Ama inşallah güzelce çabalarsam verebilirim diye kendimi motive edip sabah güzelce başlayacağım inşallah
Sizin hedefleriniz neler
GunaydinYaa evet size katılmayı çok isterim
Şu an 65 kiloyum sanırım
52-54 arası normal kilom ama verebilirsem
63
61
59
56
54
52
50
Şeklinde inebilmek istiyorum
İştahımı kontrolde zorlanıyorum ve Leslie yapmaya çalışıyorum
Ama inşallah güzelce çabalarsam verebilirim diye kendimi motive edip sabah güzelce başlayacağım inşallah
Sizin hedefleriniz neler
DevammDun aksam yemegi biraz fazla geldi.salatada dahil.arti 0.3 kg fark bu yuzden ,ama 64 kg ile uyanmanin mutlulugunu yasamak guzel.aynen devam.
Verirsin tabi ki süper başlamışsın biraz da yürüyüş sporla destekledin mi çok güzel sonuçlar alacağını umuyorum22 yaşındayım
Kahvaltıda 1 yumurta haşlanmış
Peynir zeytin
Az salatalık ve domates yedim
Ekmeğin ucundan miniminnacık aldım
İnşallah kilo verebiliriz
Bes kilo hicte az bir kilo degil canim.boyun da etkisiyle harika girunuyirsundurBen kendi adıma söz veriyorum pazartesiye kadar gram da olsa kilo verirsem daha da motive olurum. Şimdiden vücudum şekillenmeye başladı 5 kilo verdim sadece ama etraftan övgüler alıyorum. Daha fazla verme diyen bile var :) Ama tabi hedefime ulaşmadan asla bırakmam
Afiyet olsunDevammBen de şimdi kahvaltı yaptım yine klasik hafif bir kahvaltı ama yanında 1 dilim tam buğday ekmeği tabi :) Birazdan dışarı çıkacağız kendime söz verdim dondurma dışında bir şey yemeyeceğim dışarda Bu hafta sonunu atlattık mı gerisi kolay kızlar :)
Cok guzel bir baslangic olmus22 yaşındayım
Kahvaltıda 1 yumurta haşlanmış
Peynir zeytin
Az salatalık ve domates yedim
Ekmeğin ucundan miniminnacık aldım
İnşallah kilo verebiliriz
Verirsin tabi ki süper başlamışsın biraz da yürüyüş sporla destekledin mi çok güzel sonuçlar alacağını umuyorum
Cok guzel bir baslangic olmus
benim boyum 1.60 cm,yasim 42 ve ev hanimiyim canim.
İkinizin de yas dolayisiyla kilo verme avantajiniz cok fazla.verilecek cok fazla kg olmadigi icinde,biraz yeme ve harekete dikkat ederek ,cok kisa surede fazla kilolarimizi verecegiz insallah.
Ben şimdi dışardan geldim veee söz verdiğim gibi sadece dondurma yedimKızlar düşünün kebabı reddettim Gezdim tozdum temiz hava aldım r tabi bol bol fotoğraf çekilmeyi de unutmadım :) Kızlar resimlerde bile artık fark belli ve bu durum beni daha da gaza getiriyor. Şimdi oğlumu uyuttum. Az sütlü kahve zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?