1 haftada 1 kg verecegim

Evet bende cok seviyorum acik havada yurumeyi.dun sahilde yurudum.gecen oazar daga ciktik.cok iyi geliyor insana.
Bugun leslie baya ter attim.hafta sonunu da hafif gecirirsek super olacak.
Ben kendi adıma söz veriyorum pazartesiye kadar gram da olsa kilo verirsem daha da motive olurum. Şimdiden vücudum şekillenmeye başladı 5 kilo verdim sadece ama etraftan övgüler alıyorum. Daha fazla verme diyen bile var :) Ama tabi hedefime ulaşmadan asla bırakmam

Yaa evet size katılmayı çok isterim
Şu an 65 kiloyum sanırım
52-54 arası normal kilom ama verebilirsem
63
61
59
56
54
52
50
Şeklinde inebilmek istiyorum
İştahımı kontrolde zorlanıyorum ve Leslie yapmaya çalışıyorum ‍

Ama inşallah güzelce çabalarsam verebilirim diye kendimi motive edip sabah güzelce başlayacağım inşallah
Sizin hedefleriniz neler

Yaaa ne kadar güzel inşallah verebilirsiniz

Buraya yediklerini yaptıklarını yazdıkça iştahını kontrol etmede zorlanmazsın biz yaptıklarımızı yazarak kendimizi kontrol altında tutuyoruz. Sende yaparsın yeter ki hazır ol ve azimli ol :) Benim hedefim 6 kilo kadar vermek boyum 1.74 bu yüzden 62 den aşağısını istemiyorum hoş durmaz. Bu kiloyu da 1 buçuk ay gibi bir sürede vermek istiyorum diyet ve spor ile inşallah Burada seninde çok motive olacağını umuyorum. Çalışıyor musun spor yapma şansın var mı

Dun aksam yemegi biraz fazla geldi.salatada dahil.arti 0.3 kg fark bu yuzden ,ama 64 kg ile uyanmanin mutlulugunu yasamak guzel.aynen devam.

Gunaydin
Hosgeldin aramiza.baslanguc ve hedef kilolarimiz birbirimize cok yakinboyun kac..biz on gunde gayet guzel motive olarak devam ediyoruz.eger gercekten istiyirson ,onunde seni zorlayarak bekleyen bir haftalik vucut direncin var.sonrasinda ,o aclik krizleri ve yeme istekleri azalacak.
İnsallah hepimiz saglikla istedigimiz kilolara ulasacagiz canim

Boyum 164 olması lazım
Lisans öğrencisiyim ✌

Bu sabah 65.5 çıktım ve başlıyorum

22 yaşındayım
Kahvaltıda 1 yumurta haşlanmış
Peynir zeytin
Az salatalık ve domates yedim
Ekmeğin ucundan miniminnacık aldım

İnşallah kilo verebiliriz

Dun aksam yemegi biraz fazla geldi.salatada dahil.arti 0.3 kg fark bu yuzden ,ama 64 kg ile uyanmanin mutlulugunu yasamak guzel.aynen devam.
Devamm Ben de şimdi kahvaltı yaptım yine klasik hafif bir kahvaltı ama yanında 1 dilim tam buğday ekmeği tabi :) Birazdan dışarı çıkacağız kendime söz verdim dondurma dışında bir şey yemeyeceğim dışarda Bu hafta sonunu atlattık mı gerisi kolay kızlar :)

22 yaşındayım
Peynir zeytin

Verirsin tabi ki süper başlamışsın biraz da yürüyüş sporla destekledin mi çok güzel sonuçlar alacağını umuyorum

Bes kilo hicte az bir kilo degil canim.boyun da etkisiyle harika girunuyirsundur
evet su pazartesiyi bir atlatsak uzerimden buyuk bir yuk kalkacak

Afiyet olsun
Kahvaltidan sonra biz de kizimla disari ciktik.bir bucuk saat,park,yuruyus ve alisveris yaptiktan sonra.yemek yedik.baya yorulmusuz ikimizde.dinleniyiruz simdi
Yalniz soyle birsey oldu.itiraf ediyorum,sabah canim simit istedi benim.,oglen yemeginde 4/3 simit,bir kk peynir,yarim domates ve iki bardak cay ictim.
Sabah ki yuruyusten sonra da sabah ki fazlalik gitmisti.simitle geri geldi sanirim

22 yaşındayım
Peynir zeytin

Cok guzel bir baslangic olmus
benim boyum 1.60 cm,yasim 42 ve ev hanimiyim canim.
İkinizin de yas dolayisiyla kilo verme avantajiniz cok fazla.verilecek cok fazla kg olmadigi icinde,biraz yeme ve harekete dikkat ederek ,cok kisa surede fazla kilolarimizi verecegiz insallah.

İnşallah

Ben yazmayı unutmuştum
Sabah aç karnına 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı içtim
Benim dışkılamam biraz sıkıntılı olduğu için

Eğer siz de sıkıntı yaşarsanız tavsiye ederim :)
Ama aç karnına olması önemli
Aç karna olduğu zaman emilmeyip(çok çok az emilip çoğu bağırsaklardan atılıp) dışkılamayı kolaylaştırıyor

Birazdan da namazı kılıp Türk kahvesi ve Leslie 3 mil 5 k yapmayı planlıyorum

Ben şimdi dışardan geldim veee söz verdiğim gibi sadece dondurma yedim Kızlar düşünün kebabı reddettim Gezdim tozdum temiz hava aldım r tabi bol bol fotoğraf çekilmeyi de unutmadım :) Kızlar resimlerde bile artık fark belli ve bu durum beni daha da gaza getiriyor. Şimdi oğlumu uyuttum. Az sütlü kahve zamanı

Yaa çok sevindim
İnşallah en Sağlıklı kilona ulaşırsın

Ben de sporumu henüz yapamadım
Fit yemek var YouTube da onun muzlu yumurtalı bi pankeki var baya olmuştu kahvaltı yapalı spor için gücüm yoktu
Onu yapıp yedim
Sade Türk kahvemi içtim

Su içmeyi unutmayalııım

Akşam en son kaçta yemek yiyorsunuz ara öğün yapıyor musunuz bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…