- 3 Nisan 2017
- 367
- 229
- 53
Neden olmasın :) Yeter ki bir yerden başlayalım. 2 ay içinde kendimi hiç kasmadan sadece dikkat ederek ve yürüyüş yaparak 6 kilo gitmiş bile benden hiç azımsanacak bir rakam değil benceAh :/ inşallah kilo verebiliriz
Zumba başlangıç videosuydu ama Leslie üstüne çok zor oldu gerçektenHarika
Leslie yurumeyi cok seviyorun ama zumbayi kalbim kaldirmadigecen hafta bir denedim de yok yaslanmisim ben
Yaaaa çok sevindiiiimKızlar yaa bu arada ben dayanamadım tartıldım bu sabah 68.3 çıktı 500 gr ne ara vermişim bilmiyorum ama çok iyi moral oldu son birkaç gündür kilom sabit kalıyordu demek bir anda gitti
Allah razı olsun yaNeden olmasın :) Yeter ki bir yerden başlayalım. 2 ay içinde kendimi hiç kasmadan sadece dikkat ederek ve yürüyüş yaparak 6 kilo gitmiş bile benden hiç azımsanacak bir rakam değil benceAyrıca şok diyetler ile vermediğim için sağlıklı kilo veriyorum vücudum da şekillenmeye başladı. Bak birkaç kilo verdiğinde sende bırakmak istemeyeceksin. Kilo verdikçe kendini daha güzel hissedeceksin çünkü.
Günaydın canım :) 2 gündür gayet dikkat ediyorsun ve spor yapıyorsun kilo kaybı normal tabi. Ama ilk zamanlar kilo daha hızlı veriliyor vücut ödemi de atıyor. Artık maraton başlıyor senin içindeGünaydın hanımlar
Bu sabah tartıldım vee 64.1
İnşallah doğrudur tartım
Kahvaltıdan önce 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
7zeytin
1 kk peynir
Ayyy inşallahGünaydın canım :) 2 gündür gayet dikkat ediyorsun ve spor yapıyorsun kilo kaybı normal tabi. Ama ilk zamanlar kilo daha hızlı veriliyor vücut ödemi de atıyor. Artık maraton başlıyor senin içindeÇok azimli görünüyorsun umarım en kısa zamanda istediğin fiziğe kavuşursun İnsan eksileri gördükçe nasıl da mutlu oluyor değil mi. Birkaç kilo verdikten sonra gözle görülür fark da ortaya çıkar
Kesinlikle burası hepimize destek veriyorAyyy inşallah
Bir de ben öğrenci evindeyim normalde şu an kendi evimdeyim
Umarım oraya geçince de devam edebilirim
Ben de çok mutlu oldum
İnşallah en kısa zamanda dilediğimiz kilolara hayırlısı ile kavuşuruz
Burası bana çok destek oluyor yazmak bile
DondurmaBugün dışarı çıkacağım
Dışarıda ne yiyebilirim acaba
Filtre yanda Türk kahvesi içecek gibi duruyorum
Yemek Öneriniz var mıı
Ayyy ben de çok severim onu da yazacaktım ama dedim kalorisi çok olur mu kiDondurma
Çikolatasız sade dondurmayı diyetisyenler de arada yiyebilirsiniz diyorlar. Çok abartmadan sade dondurma yenilebilir bence. Çorbanın yanında 1-2 dilim ekmek yeseydin. Bir de çok az yiyorsun gibi geldi bana öğle yemeği sadece çorba çok sağlıksız bence ya yanına bir yoğurt ya da ardından 1 meyve ekleyebilirsin. Sağlığından olmaman için vitaminlerini alman gerekir.Salata yedim dışarıda niyeyse çorba hiç doyurmadı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?