1 haftada 1 kg verecegim

Ah :/ inşallah kilo verebiliriz
Neden olmasın :) Yeter ki bir yerden başlayalım. 2 ay içinde kendimi hiç kasmadan sadece dikkat ederek ve yürüyüş yaparak 6 kilo gitmiş bile benden hiç azımsanacak bir rakam değil bence Ayrıca şok diyetler ile vermediğim için sağlıklı kilo veriyorum vücudum da şekillenmeye başladı. Bak birkaç kilo verdiğinde sende bırakmak istemeyeceksin. Kilo verdikçe kendini daha güzel hissedeceksin çünkü.

Allah razı olsun ya Gerçekten insan mutlu oluyor ve çok sevindim senin adına da :)

Günaydın hanımlar
Bu sabah tartıldım vee 64.1
İnşallah doğrudur tartım

Kahvaltıdan önce 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
7zeytin
1 kk peynir

Günaydın canım :) 2 gündür gayet dikkat ediyorsun ve spor yapıyorsun kilo kaybı normal tabi. Ama ilk zamanlar kilo daha hızlı veriliyor vücut ödemi de atıyor. Artık maraton başlıyor senin içinde Çok azimli görünüyorsun umarım en kısa zamanda istediğin fiziğe kavuşursun İnsan eksileri gördükçe nasıl da mutlu oluyor değil mi. Birkaç kilo verdikten sonra gözle görülür fark da ortaya çıkar

Ayyy inşallah
Bir de ben öğrenci evindeyim normalde şu an kendi evimdeyim
Umarım oraya geçince de devam edebilirim
Ben de çok mutlu oldum
İnşallah en kısa zamanda dilediğimiz kilolara hayırlısı ile kavuşuruz
Burası bana çok destek oluyor yazmak bile

Kesinlikle burası hepimize destek veriyor

Bugün dışarı çıkacağım
Dışarıda ne yiyebilirim acaba
Filtre yanda Türk kahvesi içecek gibi duruyorum
Yemek Öneriniz var mıı

Birazdan bende dışarı çıkacağım. Bugün güya evde olacaktım ama hava çok güzel işlerimi bitirdim çıkacağım. Neyse bol bol yürüyüş olur bana da.

Hava gerçekten çok güzell
Öğlen yemeği olarak 1 tabak yeşil mercimek çorbası içtim

Salata yedim dışarıda niyeyse çorba hiç doyurmadı :/

Salata yedim dışarıda niyeyse çorba hiç doyurmadı :/
Çikolatasız sade dondurmayı diyetisyenler de arada yiyebilirsiniz diyorlar. Çok abartmadan sade dondurma yenilebilir bence. Çorbanın yanında 1-2 dilim ekmek yeseydin. Bir de çok az yiyorsun gibi geldi bana öğle yemeği sadece çorba çok sağlıksız bence ya yanına bir yoğurt ya da ardından 1 meyve ekleyebilirsin. Sağlığından olmaman için vitaminlerini alman gerekir.

Ben de yeni geldim dışardan. Yarın Allah kabul etsin oruç tutmaya niyetim var bu yüzden 9-10 civarı sahur gibi bir öğün yapacağım. Yarın yemek yok bana

Allah kabul etsin :) bize de dua edin :)
Öğlen yemeğim salata artı çorba oldu :)
Akşama yulaf muz ceviz bal azıcık
Türk kahvesi içtim 1 parçacık da bitter :)

Ben geldiiiiim
Ya az yemeye çalışıyorum ben çünkü boğazım hiç durmuyor sürekli yeme kapasitesine sahibim yedikçe yiyorum :/

Bugün Leslie 2 mil ve 28 dk zumba yaptık :)

Günaydın
Bugün okula gidiyorum kahvaltımı akşamdan hazırlamıştım

3 yk yulaf
Az süt
Yarım muz
Kakao
Bal
Tarçın

5 gibi uyandım ve 2 bardak su içtim

6.40 gibi tekrar kalktım orada tartıldığımda 64.2 çıktım:/
Dünden bugüne +100 gr ama acaba Sudan kaynaklanmış olabilir mi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…