- 3 Nisan 2017
- 367
- 229
- 53
Tesekkur ederim canim,Günaydınnn
Bütün mesajlarını okudum çok güzel gidiyor maşallah diyelimHaftasonu da dikkat edelim bu sefer malum pazartesi de bildirim günü. Ben de kilo bildirimimi yapayım madem :) Bu sabah dünkü kaçamaksız günüme rağmen 68.8 yine
Afiyet olsun.begenmene sevindim.bana cok sekerli geliyor o,yani serbet kadar tatli.bu yuzden icemiyirum.az sutle yaptigim kahve tokluk hissi de veriyor.Her gün içmeden duramadığım 3ü 1 arada kahvelerin yerine de artık az süt ile hazırladığım şekersiz sade nescafe içmeye başladım. Bu çok daha güzelmiş herkesin birbirinden öğreneceği şeyler varmış senden duydum denedim ve benim kurtarıcım oldu bu çooook teşekkür ederim.Çünkü gerçekten kahve içmeden duramıyorum
Bu şekilde içtikten sonra o 3 ü 1 arada kahve bana da şerbet gibi gelmeye başladı :) Herkes bana diyordu çayı Türk kahvesini şekersiz içiyorsun bunu böyle nasıl şekerli içiyorsun diye şimdi anladım onları :)Afiyet olsun.begenmene sevindim.bana cok sekerli geliyor o,yani serbet kadar tatli.bu yuzden icemiyirum.az sutle yaptigim kahve tokluk hissi de veriyor.
Cok iyi ,pek zorlanmazsin o zaman.ben pazar gunu nu disarida geciriyorum.cumartesi gunleri ,kizimla ancak kahvalti keyfi,odev,etkinlik,bir saat te park seklinde geciyor.ama pazarlari ful disardayiz bizde.bu arada zararli kacamaklar oluyor illa.disarda yeme,dondurma vs.bu hafta insallah cok dikkat edelim.Ben hafta sonu hep dışarda oluyorum bol bol yürüyor ve temiz hava alıyorum diyeti bozmazsam pazartesiye kadar eksi göreceğimi umuyorumBak sakın bozmak yok ona göre :))
Gercekten de oyle amaBu şekilde içtikten sonra o 3 ü 1 arada kahve bana da şerbet gibi gelmeye başladı :) Herkes bana diyordu çayı Türk kahvesini şekersiz içiyorsun bunu böyle nasıl şekerli içiyorsun diye şimdi anladım onları :)
Evet dondurma hakkımız olsun ama 1 adet yaCok iyi ,pek zorlanmazsin o zaman.ben pazar gunu nu disarida geciriyorum.cumartesi gunleri ,kizimla ancak kahvalti keyfi,odev,etkinlik,bir saat te park seklinde geciyor.ama pazarlari ful disardayiz bizde.bu arada zararli kacamaklar oluyor illa.disarda yeme,dondurma vs.bu hafta insallah cok dikkat edelim.
Yazin dondurma baya tuketiyoruz diger tatlilardan daha keyifli ve zararsiz.bir de gunluk bitterim var benimEvet dondurma hakkımız olsun ama 1 adet yaAllah bağışlasın kızını ne güzel zaman geçiriyorsunuz birlikte Ben de bıdığımı uyutayım da yoğurtlu bir şeyler hazırlayacağım öğle öğünü olarak yazın yoğurt kurtarıcı oluyor serin serin. Akşam da sayende keşfettiğim kahvemden içerim kendime daha fazla zarar vermeme engel oldun inan ki
Ohhh sefaniz olsun.iyi yapmissiniz.havanin tadini cikartmissinizBen de dışarıdan geldim şimdi öğle yemeği yemedim oğlum uyumayınca dışarıya çıktık biraz temiz hava alsın enerjisini atsın diye daha şimdi geldim çok yoruldum şimdi akşam öğünü olarak hafif bir şeyler atıştıracağım yine güzel bir gün sona erdi :)
Selam,hosgeldiniz.Herkese selam Ben de zayıflamak istiyorum ama bir türlü motivasyonumu koruyamıyorum...
Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Spor yapıyor musunuz?
Ne zamandır aynı kilodasınız? Veriyorsunuz?
Kendime zayıflama sürecinde arkadaşlar istediğim içim kk ya yeni üye oldum
İnşallah zayıflayabiliriz kızlar
Merhaba biz de burada birbirimize destek olarak motivasyonumuzu koruyoruz. Ben de beyaz ekmek pirinç makarna şeker vs. Bu tür şeyleri yemiyorum. Ekmek olarak sabahları 1 veya 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Hemen hemen her gün en az 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bol su ile destekliyorum. Diyet arkadaşım @Alina_ ile birbirimize destek olarak sağlıklı bir şekilde veriyoruz kilolarımızı. Ama kesinlikle şok diyetler yapmıyoruz.Herkese selam Ben de zayıflamak istiyorum ama bir türlü motivasyonumu koruyamıyorum...
Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Spor yapıyor musunuz?
Ne zamandır aynı kilodasınız? Veriyorsunuz?
Kendime zayıflama sürecinde arkadaşlar istediğim içim kk ya yeni üye oldum
İnşallah zayıflayabiliriz kızlar
Yaa açık hava o kadar iyi geliyor ki hele ki yazın kuşlar çiçekler insanın eve giresi gelmiyor :) Bugünü çok hafif bir şekilde atlatmanın mutluluğunu yaşıyorum. Senin menünde oldukça güzelmiş spor da eklenmiş harikaOhhh sefaniz olsun.iyi yapmissiniz.havanin tadini cikartmissinizyeme olayini da zararsiz atlatmissin harika az sutle kahveyle de aksami taclandirmissin daha ne olsun.harika.
Ben de bugun 45 dk egzersiz yaptim.sonrasinda kahve keyfi.
Aksam yemeginde,
Dun ki yemekten 6 kasik ve yaninda bolca salata yedim.
Evet bende cok seviyorum acik havada yurumeyi.dun sahilde yurudum.gecen oazar daga ciktik.cok iyi geliyor insana.Yaa açık hava o kadar iyi geliyor ki hele ki yazın kuşlar çiçekler insanın eve giresi gelmiyor :) Bugünü çok hafif bir şekilde atlatmanın mutluluğunu yaşıyorum. Senin menünde oldukça güzelmiş spor da eklenmiş harikaKocaman alkış ikimize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?