1 haftada 1 kg verecegim

Her gün içmeden duramadığım 3ü 1 arada kahvelerin yerine de artık az süt ile hazırladığım şekersiz sade nescafe içmeye başladım. Bu çok daha güzelmiş herkesin birbirinden öğreneceği şeyler varmış senden duydum denedim ve benim kurtarıcım oldu bu çooook teşekkür ederim. Çünkü gerçekten kahve içmeden duramıyorum

Tesekkur ederim canim,
Gecen hafta ki halimle bu hafaki halim arasinda baya fark vat.insallah onumuzde ki hafta daha da guzel olur.duygusal acligi yenip,normal bir yasam istiyorum artik.malum evde olunca surekli beynim diyet ,yeme icme olaylarinda.bu da ister istemez gerriyor beni.bir seylerle ugrasmak bir yere kadar suan.en guzeli temiz havada yurumek.
Vucudunda odem olabilirmi diye dusundum.ne dersin.

Afiyet olsun.begenmene sevindim.bana cok sekerli geliyor o,yani serbet kadar tatli.bu yuzden icemiyirum.az sutle yaptigim kahve tokluk hissi de veriyor.

Ben hafta sonu hep dışarda oluyorum bol bol yürüyor ve temiz hava alıyorum diyeti bozmazsam pazartesiye kadar eksi göreceğimi umuyorum Bak sakın bozmak yok ona göre :))

Afiyet olsun.begenmene sevindim.bana cok sekerli geliyor o,yani serbet kadar tatli.bu yuzden icemiyirum.az sutle yaptigim kahve tokluk hissi de veriyor.
Bu şekilde içtikten sonra o 3 ü 1 arada kahve bana da şerbet gibi gelmeye başladı :) Herkes bana diyordu çayı Türk kahvesini şekersiz içiyorsun bunu böyle nasıl şekerli içiyorsun diye şimdi anladım onları :)

Ben hafta sonu hep dışarda oluyorum bol bol yürüyor ve temiz hava alıyorum diyeti bozmazsam pazartesiye kadar eksi göreceğimi umuyorum Bak sakın bozmak yok ona göre :))
Cok iyi ,pek zorlanmazsin o zaman.ben pazar gunu nu disarida geciriyorum.cumartesi gunleri ,kizimla ancak kahvalti keyfi,odev,etkinlik,bir saat te park seklinde geciyor.ama pazarlari ful disardayiz bizde.bu arada zararli kacamaklar oluyor illa.disarda yeme,dondurma vs.bu hafta insallah cok dikkat edelim.

Evet dondurma hakkımız olsun ama 1 adet ya Allah bağışlasın kızını ne güzel zaman geçiriyorsunuz birlikte Ben de bıdığımı uyutayım da yoğurtlu bir şeyler hazırlayacağım öğle öğünü olarak yazın yoğurt kurtarıcı oluyor serin serin. Akşam da sayende keşfettiğim kahvemden içerim kendime daha fazla zarar vermeme engel oldun inan ki

Yazin dondurma baya tuketiyoruz diger tatlilardan daha keyifli ve zararsiz.bir de gunluk bitterim var benim
Cok tesekkur ederim.amin canim hepimizin insallah.ben simdi leslie yuruyecegim.afiyet olsun.ben yulafli karisimimi yedim az once.simdi spor zamami.

Ben de dışarıdan geldim şimdi öğle yemeği yemedim oğlum uyumayınca dışarıya çıktık biraz temiz hava alsın enerjisini atsın diye daha şimdi geldim çok yoruldum şimdi akşam öğünü olarak hafif bir şeyler atıştıracağım yine güzel bir gün sona erdi :)

Kahve zamanı Bütün işler güçler bitince oğluşum da uyurken bir anne molası verelim değil mi

Herkese selam Ben de zayıflamak istiyorum ama bir türlü motivasyonumu koruyamıyorum...

Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Spor yapıyor musunuz?
Ne zamandır aynı kilodasınız? Veriyorsunuz?

Kendime zayıflama sürecinde arkadaşlar istediğim içim kk ya yeni üye oldum
İnşallah zayıflayabiliriz kızlar

Ohhh sefaniz olsun.iyi yapmissiniz.havanin tadini cikartmissinizyeme olayini da zararsiz atlatmissin harikaaz sutle kahveyle de aksami taclandirmissindaha ne olsun.harika.
Ben de bugun 45 dk egzersiz yaptim.sonrasinda kahve keyfi.
Aksam yemeginde,
Dun ki yemekten 6 kasik ve yaninda bolca salata yedim.

Selam,hosgeldiniz.
Biz ozel bir sey yapmiyoruz.yediklerimizr dikkat ediyoruz,ben iki gundur yakladik bi saat egzersiz yapiyorum.onun disinda yuruyus yapiyoruz.bol su iciyoruz.yuksek moral ,motivasyon ve destekle kilo veriyoruz.istersen bize katilabilirsin.
Kac kg vermen gerekiyor.

Merhaba biz de burada birbirimize destek olarak motivasyonumuzu koruyoruz. Ben de beyaz ekmek pirinç makarna şeker vs. Bu tür şeyleri yemiyorum. Ekmek olarak sabahları 1 veya 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Hemen hemen her gün en az 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bol su ile destekliyorum. Diyet arkadaşım @Alina_ ile birbirimize destek olarak sağlıklı bir şekilde veriyoruz kilolarımızı. Ama kesinlikle şok diyetler yapmıyoruz.

Yaa açık hava o kadar iyi geliyor ki hele ki yazın kuşlar çiçekler insanın eve giresi gelmiyor :) Bugünü çok hafif bir şekilde atlatmanın mutluluğunu yaşıyorum. Senin menünde oldukça güzelmiş spor da eklenmiş harika Kocaman alkış ikimize de

Evet bende cok seviyorum acik havada yurumeyi.dun sahilde yurudum.gecen oazar daga ciktik.cok iyi geliyor insana.
Bugun leslie baya ter attim.hafta sonunu da hafif gecirirsek super olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…