1 haftada 1 kg verecegim

Kilo/(boy*boy)=vücut kitle indeksi
18 ile 25 arası normal sınırlar :)

Biliyorsunuzdur ama ben buraya da bunu bırakayım dedim :)

Cok guzelll haberlet bunlartebrik ediyorum seniiii

Afiyet olsun
Ben saat 6_6.5 arasi yemis oluyorum genelde.en gec 7 de aksam yemegi yenmis oluyor.
Ara ogun de yapiyorum.az sutle kahve,iki kare bitter,meyve ile.
Su en az iki lt iciyorum.ikibucuk uc lt buldugu da oluyor bazen.

Sevindim
Ben de akşam yemeğimi şimdi yedim ama doymadım sanki
2 köfte salatalık domates

Bugünü herkesin güzel geçmiş anlaşılan üçümüze de koca bir alkış
Ben bugün 5 gibi çok hafif bir akşam yemeği yedim şu an çok aç hissediyorum ama yemem asla
Benim de 25 in altında çıkıyor kilonuz normal diyor ideal kilom da 63- 64 çıkıyor. Ama ben 62 ye taktım kafayı o kiloya inilecek
Pazartesi gününe kadar tartılmıyorum pazartesi umarım küsüratsız 68 görürüm

Kızlar
Leslie 3 mil 5k yaptım arkadaşımla
Ve bir de zumba beginners bi video yaptık
16 dakika
Efsane terletti
Seviyorsanız tavsiye ederim

Bir parçacık çikolatanın hatta yarısını yedim bu arada
Sade kahve yanında

Harika
Leslie yurumeyi cok seviyorun ama zumbayi kalbim kaldirmadigecen hafta bir denedim de yok yaslanmisim ben

Leslie zumba harika hem kilo verdiriyor hem de vücudu çok güzel şekillendiriyor. Ama ben yapmıyorum ufak
İrademiz ve moralimiz hep boyle yuksek olsun insallah.basarmaya basladik ve sonuc cok guzel olacak.ben buna cokkkk inaniyirummm
İradem sağlam vallahi dün çok güzel geçti, bugün de dışarı çıkmayacağım evde temizlik beni bekler :) Bu yüzden kaçamak yapma şansım da yok. @Alina_ sen pazar günleri full dışarıdayım diyordun umarım kalorisiz güzel bir gün geçirirsin :)

Kızlar yaa bu arada ben dayanamadım tartıldım bu sabah 68.3 çıktı 500 gr ne ara vermişim bilmiyorum ama çok iyi moral oldu son birkaç gündür kilom sabit kalıyordu demek bir anda gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…