Ben suan normal kilo uzeriyim.udeal kilom 52kg.ama bennn 49kg yi cok seviyorum.hedefimm 50 kgKilo/(boy*boy)=vücut kitle indeksi
18 ile 25 arası normal sınırlar :)
Biliyorsunuzdur ama ben buraya da bunu bırakayım dedim :)
Cok guzelll haberlet bunlarBen şimdi dışardan geldim veee söz verdiğim gibi sadece dondurma yedimKızlar düşünün kebabı reddettim Gezdim tozdum temiz hava aldım r tabi bol bol fotoğraf çekilmeyi de unutmadım :) Kızlar resimlerde bile artık fark belli ve bu durum beni daha da gaza getiriyor. Şimdi oğlumu uyuttum. Az sütlü kahve zamanı
Afiyet olsunBen de sporumu henüz yapamadım
Fit yemek var YouTube da onun muzlu yumurtalı bi pankeki var baya olmuştu kahvaltı yapalı spor için gücüm yoktu
Onu yapıp yedim
Sade Türk kahvemi içtim
Su içmeyi unutmayalııım
Akşam en son kaçta yemek yiyorsunuz ara öğün yapıyor musunuz bir de
Bence de gayet iyiiiBu arada 20 dk lik bir egzersiz yaptim.hic yoktan iyidir diyorum.
20 dakika egzersiz deyip geçmemek lazım spordan sonra da metabolizma hızla çalışmaya devam ediyormuşBu arada 20 dk lik bir egzersiz yaptim.hic yoktan iyidir diyorum.
Ben de doymadım yaaSevindim
Ben de akşam yemeğimi şimdi yedim ama doymadım sanki
2 köfte salatalık domates
HarikaKızlar
Leslie 3 mil 5k yaptım arkadaşımla
Ve bir de zumba beginners bi video yaptık
16 dakika
Efsane terletti
Seviyorsanız tavsiye ederim
Bir parçacık çikolatanın hatta yarısını yedim bu arada
Sade kahve yanında
Biraz az olmus aksam yemegi bence.Sevindim
Ben de akşam yemeğimi şimdi yedim ama doymadım sanki
2 köfte salatalık domates
İrademiz ve moralimiz hep boyle yuksek olsun insallah.basarmaya basladik ve sonuc cok guzel olacak.ben buna cokkkk inaniyirummmBen de doymadım yaaAma bugünlük böyle olsun sonuçlar güzel olur inşallah
İrademiz ve moralimiz hep boyle yuksek olsun insallah.basarmaya basladik ve sonuc cok guzel olacak.ben buna cokkkk inaniyirummm
Leslie zumba harika hem kilo verdiriyor hem de vücudu çok güzel şekillendiriyor. Ama ben yapmıyorum ufakKızlar
Leslie 3 mil 5k yaptım arkadaşımla
Ve bir de zumba beginners bi video yaptık
16 dakika
Efsane terletti
Seviyorsanız tavsiye ederim
Bir parçacık çikolatanın hatta yarısını yedim bu arada
Sade kahve yanında
İradem sağlam vallahi dün çok güzel geçti, bugün de dışarı çıkmayacağım evde temizlik beni bekler :) Bu yüzden kaçamak yapma şansım da yok. @Alina_ sen pazar günleri full dışarıdayım diyordun umarım kalorisiz güzel bir gün geçirirsin :)İrademiz ve moralimiz hep boyle yuksek olsun insallah.basarmaya basladik ve sonuc cok guzel olacak.ben buna cokkkk inaniyirummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?