- 3 Nisan 2017
- 367
- 229
- 53
İyi eglenceler,az kalorili bir gun olsun.Bu arada bugün güne gideceğim ama dikkat ederim mutlaka :)
:)) umarım. Şimdi tartıldım 68.8 düne göre 100 gr eksik çıktı. Olsun eksi olsun da ne olursa olsunİyi eglenceler,az kalorili bir gun olsun.
Gunaydin canim, kilo bildirim gununu belirleyilim ,hangi gun olsun.bana hergun uyar.Günaydın kızlar ben de tartılamadığım zaman ipin ucunu kaçıranlardanım her gün olmasa da 2 günde 1 kesin tartılıyorım birazdan yine tartılacağım :)
Gayet iyi canim,dun de 0.5 kg tatil fazlaligi gitmisti.bence cok iyi gidiyoruz:)) umarım. Şimdi tartıldım 68.8 düne göre 100 gr eksik çıktı. Olsun eksi olsun da ne olursa olsun
Genelde takımlar cuma günü yapıyor bildirim günü diğer arkadaşa da bir sorarız bana da hafta sonu hariç her gün uyarGunaydin canim, kilo bildirim gununu belirleyilim ,hangi gun olsun.bana hergun uyar.
Evet hafta sonu yemeyi abartmasak o giden yarım kilo vücudumuzdan olurdu :) bu ders olsun bizeGayet iyi canim,dun de 0.5 kg tatil fazlaligi gitmisti.bence cok iyi gidiyoruz
AynenEvet hafta sonu yemeyi abartmasak o giden yarım kilo vücudumuzdan olurdu :) bu ders olsun bize
Tarti gunlerini Cuma ve pazartesi yapalim bence,hafta sonu kacamaklarina daha dikkat ederiz boyleceGenelde takımlar cuma günü yapıyor bildirim günü diğer arkadaşa da bir sorarız bana da hafta sonu hariç her gün uyar
Aynen çok mantıklı geldiTarti gunlerini Cuma ve pazartesi yapalim bence,hafta sonu kacamaklarina daha dikkat ederiz boylece
Harika kaçamaksız bir gün daha :) Hem sağlıklı hem de sporlu bir gün :)İyi aksamlar kizlar
neler yaptiniz bugun,nasil gecti gununuz.
Ben bugun iki saat yururudum ,iyi ter attim.
Bugun,
Ara,
Bir fincan sutlu turk kahvesi
Oglen,
Uc kasik yulaf ezmesi
İki kasik yogurt
Bir elma
Ara,
Bir kupa az sutle nescafe
Aksam,
Bes kasik firinda sebzeli tavuk
İki kasik yogurt yedim.
İki lt de su ictim.
Cok guzel haberler bunlatAynen çok mantıklı geldiBen bugün güne gittiğim için hiç yürüyüş yapamadım ama yemek de yiyemedim bizim bıdık hiç durmadı eve gelince yedim mecbur 7 civarı az az yedim ama dikkat ettim. Pide vardı hepsini eşime yedirdim yoksa ben yerdim çünkü Vicdan azabı çekmediğim güzel bir gündü yine. Diğer arkadaş da uğramıyor bıraktımı ki diyeti
İki gundur midem hafifledi.aksamlari aclik hisi beni mutlu ediyorHarika kaçamaksız bir gün daha :) Hem sağlıklı hem de sporlu bir gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?