1 haftada 1 kg verecegim

selamlar :) biraz bodoslama dalmış gibi olucam ama tartı konusunda bir öneim var.hergün tartılmak iyi değil.hafta da bir gün belirleyin kendinize .ve wc çıkışı aç karnına tartılın.vucut bağzı dönemlerde ödem toplayabiliyor.bu da motivasyonunuzu kırabilir :)

İyi aksamlar kizlar
neler yaptiniz bugun,nasil gecti gununuz.
Ben bugun iki saat yururudum ,iyi ter attim.
Bugun,
Ara,
Bir fincan sutlu turk kahvesi
Oglen,
Uc kasik yulaf ezmesi
İki kasik yogurt
Bir elma
Ara,
Bir kupa az sutle nescafe
Aksam,
Bes kasik firinda sebzeli tavuk
İki kasik yogurt yedim.
İki lt de su ictim.

Tarti gunlerini Cuma ve pazartesi yapalim bence,hafta sonu kacamaklarina daha dikkat ederiz boylece
Aynen çok mantıklı geldi Ben bugün güne gittiğim için hiç yürüyüş yapamadım ama yemek de yiyemedim bizim bıdık hiç durmadı eve gelince yedim mecbur 7 civarı az az yedim ama dikkat ettim. Pide vardı hepsini eşime yedirdim yoksa ben yerdim çünkü Vicdan azabı çekmediğim güzel bir gündü yine. Diğer arkadaş da uğramıyor bıraktımı ki diyeti

Harika kaçamaksız bir gün daha :) Hem sağlıklı hem de sporlu bir gün :)

Cok guzel haberler bunlatcok sevindim kacamak yapmamanao zaman bu cuma ve pazartesi tarti gunumuz baslasin.insallah hep boyle devam ederiz de ,bir an once veririz fazla kilolarimizi.
Bugun hic yazmadi ,umarim birakmaz.

Onumuzde ki hafta hedefim 63.3 kg.bu hafta ki arti 0.5 olmasaydi cok daha iyi bir sonuc gorebilirdim sanirim.ama bu da hic fena sayilmaz diyerek devam ediyoruz.
Hafta ya ,bir haftada bir kg verecegim

Günaydınnn
Bütün mesajlarını okudum çok güzel gidiyor maşallah diyelim Haftasonu da dikkat edelim bu sefer malum pazartesi de bildirim günü. Ben de kilo bildirimimi yapayım madem :) Bu sabah dünkü kaçamaksız günüme rağmen 68.8 yine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…