- 3 Nisan 2017
- 367
- 229
- 53
Diyeti bıraktın sanırımAra,
Sade turk kahvesi
Oglen,
Bir bucuk kepce yogurt corbasi
Ara ,icin peynirli yulafli kurabiye yapiyorum.az sutle nescafe ve iki yulafli kurabiye yerim.
Uc gunluk tatilde ben de costum malesef .ama bugun aynen devam ediyorum.Bugün ailece bir gezmeye çıkalım dedik hava çok güzeldi değerlendirelim dedik. Ama gittiğimiz yerde bedava pamuk şeker dağıtıyorlardı görümcemle bizde ikram geri çevrilmez dedik aldık çok pişmanım
DusundukceBu margarin hesabı gerçekten etkili oldu. Resmen şuracıkta kendimden soğudum
Kizlar siz neler yapiyirsunuz,beslenme ve spor olarak.
Bugun ve yarin cok dikkat etmem lazim ,bu haftaki hedefim icin.iki gunde yarim kg vermem lazim
O leslie 3 mil olanı bende 3 hafta kadar yaptım gerçekten çok faydalı ama sonra devam etmedim havalar güzelken dışarıda yürüyüş daha cazip geldi .Su haftasonlari gercekten cok zor geciyor.bes gun emek verip iki gunde heba olmasi cok uzucu. Ben de bu gun kalori hesabiyla devam ediyorum.gunluk 1250 calori hedef koydum kendime.umarim basarili olurum.
Spor konusunu hala cozemedim.ben de bir saat yuruyirum ama devamlilik saglayamadim henuz.bir de leslie uc mil yapabilsem hergun super olacak.
Kesinlikle temiz havada yurumek en guzeli,ben bir 45 dk ayirip ekstra yapnayi cok istiyorum ama bir turlu baslayamadim.O leslie 3 mil olanı bende 3 hafta kadar yaptım gerçekten çok faydalı ama sonra devam etmedim havalar güzelken dışarıda yürüyüş daha cazip geldi .
Bundan sonra hafta sonları da dikkat etmeye çalışacağım gerçekten sabah yarım kilo fazla görünce çok üzüldüm ramazana kadar en az 3 kilo vermeliyim
Selam,tabiki yapabilirsin.cok seviniriz.selam kızlar bende bugunden itibaren başlamayı düşünüyorum paylaşımları sizlerle beraber yapabilirmiyim
Merhaba hoş geldin aramıza keyifli kilo vermeler diliyorum. :) Ben kısaca kendi yaptığımı anlatayım ;sizce akşamı yulaf ve sütle geçirsem sağlıksız mı olur sabah ve akşam. sadece öğlen yemek yesem ekmeksiz
ne kadar zamanda kaç kilo verdin pekiMerhaba hoş geldin aramıza keyifli kilo vermeler diliyorum. :) Ben kısaca kendi yaptığımı anlatayım ;
Sabah 1 veya 2 dilim tam buğday ekmeği ile kahvaltımı yapıyorum. Kahvaltıda haşlanmış yumurta 5 zeytin arada belki peynir domates salatalık oluyor. Kahvaltıdan kısmıyorım pek çünkü kahvaltı tok tutucu yapılmadığında gün içinde açlık krizlerine girebiliriz. Öğlen bir kase yoğurt yanında 1 tabak ev yemeği. Akşam da 1 kase çorba yanında da salata yapıyorum. Yatmadan 3 saat kadar önce 3 kaşık kadar yoğurdun içine 1 çay kaşığı pul biber ekleyip onu yiyorum. Üç aşağı beş yukarı bu şekilde. Ara olarak bir meyve de eklersen iyi olur ama beni bunlar çok tok tutuyor. Şok diyet tarzı şeyleri asla yapmamanızı öneririm. Günde 1 saat de yürüyüş imkanınız varsa sarkma da olmadan sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtulursunuz.
Ben geçen yıl 96 dan 68 e düştüm 5 ayda 28 kilo ama doğum kilosuydu. Ama bu şekilde sağlıklı beslenerek verdim. Bu sefer de 1 ayda 5 kilo verdim umarım devamı gelecek kaçamak olmazsane kadar zamanda kaç kilo verdin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?