1 haftada 1 kg verecegim

Gunaydin
Bu sabah gune 65.5 kg ile basladim.
Uc gunluk tatil 0.5 kg artiyla bitti.ana ogunlerim de sorun yoktu ama ciko dondurma vs derken ipin ucu kacti.ama pes etmek yok.bu sabah vucut kitle endx imde ksimde ideal kilom 52 kg.ben 15 kg fazlayim.bunu cozmem lazim artik.bir ileri iki geri nereye kadar.bugun cal saymaya basladim.

Sabah kahvaltida,
Bir haslanmis yumurta
20 gr tam yagli peynir
Bir domates
25 gr ekmek
İki bardak cay ictim.
Gunluk 1250 cal sinirim olacak bundan boyle.

Uc gunluk tatilde ben de costum malesef .ama bugun aynen devam ediyorum.

Kizlar siz neler yapiyirsunuz,beslenme ve spor olarak.
Bugun ve yarin cok dikkat etmem lazim ,bu haftaki hedefim icin.iki gunde yarim kg vermem lazim

Maalesef hafta sonu tatilleri beni de kötü etkiliyor hiç dikkat edemiyorum bu sabah 69.3 çıktım resmen yarım kilo geri almışım bu 4 günde telafi etmek istiyorum hafta sonuna kadar 1 kilo verme hedefi koydum kendime çok üzgünüm çok

Ben spor olarak bebişimi arabasına koyup 1 2 saat kadar yürüyüş yapıyorum evde de işler güçler derken yeter herhalde :) Beslenme olarak diyet listesi uygulamıyorum kendim dikkat etmeye çalışıyorum
Kizlar siz neler yapiyirsunuz,beslenme ve spor olarak.
Bugun ve yarin cok dikkat etmem lazim ,bu haftaki hedefim icin.iki gunde yarim kg vermem lazim

Su haftasonlari gercekten cok zor geciyor.bes gun emek verip iki gunde heba olmasi cok uzucu. Ben de bu gun kalori hesabiyla devam ediyorum.gunluk 1250 calori hedef koydum kendime.umarim basarili olurum.
Spor konusunu hala cozemedim.ben de bir saat yuruyirum ama devamlilik saglayamadim henuz.bir de leslie uc mil yapabilsem hergun super olacak.

Oglen yemeginde,
100 gr biberi
Bir tatli kasigi zeytin yagiyla soteledim.
Uzerine 100 gr yogurt.
25 gr ekmek yedim.

O leslie 3 mil olanı bende 3 hafta kadar yaptım gerçekten çok faydalı ama sonra devam etmedim havalar güzelken dışarıda yürüyüş daha cazip geldi .
Bundan sonra hafta sonları da dikkat etmeye çalışacağım gerçekten sabah yarım kilo fazla görünce çok üzüldüm ramazana kadar en az 3 kilo vermeliyim

Kesinlikle temiz havada yurumek en guzeli,ben bir 45 dk ayirip ekstra yapnayi cok istiyorum ama bir turlu baslayamadim.
Ben de bugun tartida arti 0.5kg yi gorunce cok uzuldum.ki gecen haftayi baya dikkat ederek ve zorlanarak gecirdim.
Az once koca bir kupa az sutle kahve ictim.bir de aksami atlatirsam cok mutlu olacagim.
Kolay kg veriyorum demistin,biraz dikkat ederek ramazana kadar 3 kg yi rahat verirsin bence.
Bir haftada bir kg verecegiz

selam kızlar bende bugunden itibaren başlamayı düşünüyorum paylaşımları sizlerle beraber yapabilirmiyim

sizce akşamı yulaf ve sütle geçirsem sağlıksız mı olur sabah ve akşam. sadece öğlen yemek yesem ekmeksiz

Ben bu hafta cezalıyım 1.3 kilo vermeliyim kaçamak yapmamam gerekiyor çünkü dikkat edersem çok şükür kilo veriyorum. Başladığımda 74 dü kilom 68 mi kilolara da vücudum çok alışık umarım direnç göstermez bol su ve yürüyüşle direncini kırarım :)

sizce akşamı yulaf ve sütle geçirsem sağlıksız mı olur sabah ve akşam. sadece öğlen yemek yesem ekmeksiz
Merhaba hoş geldin aramıza keyifli kilo vermeler diliyorum. :) Ben kısaca kendi yaptığımı anlatayım ;
Sabah 1 veya 2 dilim tam buğday ekmeği ile kahvaltımı yapıyorum. Kahvaltıda haşlanmış yumurta 5 zeytin arada belki peynir domates salatalık oluyor. Kahvaltıdan kısmıyorım pek çünkü kahvaltı tok tutucu yapılmadığında gün içinde açlık krizlerine girebiliriz. Öğlen bir kase yoğurt yanında 1 tabak ev yemeği. Akşam da 1 kase çorba yanında da salata yapıyorum. Yatmadan 3 saat kadar önce 3 kaşık kadar yoğurdun içine 1 çay kaşığı pul biber ekleyip onu yiyorum. Üç aşağı beş yukarı bu şekilde. Ara olarak bir meyve de eklersen iyi olur ama beni bunlar çok tok tutuyor. Şok diyet tarzı şeyleri asla yapmamanızı öneririm. Günde 1 saat de yürüyüş imkanınız varsa sarkma da olmadan sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtulursunuz.

ne kadar zamanda kaç kilo verdin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…