1 haftada 1 kg verecegim

Tebrikler

Fındık ezmesini yemedim Bir kez tadını alınca insan hep istiyor çünkü. Kızlar biraz kendimizi tanıtalım bence nerede oturuyorsunuz kaç yaşındasınız evlimisiniz vs. :)
Ben 42 yasin da,1.60 cm boyun da ,bugun itibariyle 64.9 kg olan tontis bir ev hanimiyim .bir bucuk yil once 52 kg ile 55 kg arasinda gidip geliyordum.sonra hizlica sagliksiz duzensiz yemelerimle bu kg ye geldim. Sizler calisiyorsunuz sanirim.

Ben 42 yasin da,1.60 cm boyun da ,bugun itibariyle 64.9 kg olan tontis bir ev hanimiyim .bir bucuk yil once 52 kg ile 55 kg arasinda gidip geliyordum.sonra hizlica sagliksiz duzensiz yemelerimle bu kg ye geldim. Sizler calisiyorsunuz sanirim.
Benim ufak bebeğim var çalışmıyorum İstanbul da yaşıyorum 25 yaşındayım . Aslında 1 buçuk yıl önce gayet de fitmişsin maşallah :) Kısa sürede alındığı için umarım kısa sürede vücudunu terk eder bu kilocuklar

merhaba bende 25 yasindayim 65.5 kiloyum baya almisim bu ara calisiyorum o yuzden pek spor yapmiyorum az yemeye caliscam ama. suan disardayim ve oglen ne yesem diye dusunuyorum .pek bi secenegim yok bakalim

merhaba bende 25 yasindayim 65.5 kiloyum baya almisim bu ara calisiyorum o yuzden pek spor yapmiyorum az yemeye caliscam ama. suan disardayim ve oglen ne yesem diye dusunuyorum .pek bi secenegim yok bakalim
Ev yemeği yiyebileceğin yerler var dışarıda eğer yakınlarında varsa 1 tabak yemek yanına da mis gibi bir ayran içtin mi mis gibi sağlıklı öğün

Ev yemeği yiyebileceğin yerler var dışarıda eğer yakınlarında varsa 1 tabak yemek yanına da mis gibi bir ayran içtin mi mis gibi sağlıklı öğün
malesef yakinda hic yok ufak bi kantin ve simit sarayi var. kaldim boylece valla yaa

Çok da kasma kendini zaten bu öğle öğünü 1 simit ve yanına da çay veya ayran içersin zaten akşama kadar yakarsın başka bir şey gelmiyor aklıma. Ben de bazen dışarda simit çay içiyorum diyette

Allah bagislasin canim bebegini.evet uzerinden cooook uzun yillar gecmedi su anki kilomun ,bakalim besli rakamlari bir gorsem biraz daha rahatlayacagim.

Ben de yogurtlu bir seyler hazirlay acagim simdi.corba yemek canim istemedi bugun.

cubuk kraker ve kahve ictim bende bugun boyle oldun bakalim

Kendine eziyet etmişsin bugün biraz vücudunun her şeyden azar azar ihtiyacı var neyse bu seferlik böyle olsun ama en azından bir yoğurt yeseydin
biraz oyle oldu malesef ama aksam yerim yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…