Afiyet olsun canim.gunaydin kizlar
kahvalti
menemen
zeytin
peynir
TebriklerGunaydin kizlar,
Bu sabah gune, 65.2 kg ile basladim.
Gecen hafta 54.9 kg yi gormustum halbuki.ve gecen hafta baya zorlanmistim.bu yuzden kahvaltidan sonra 1 saat leslie yurudum.ve 64.9 kg yi gordum tekrar.o kadar emek verip bosa gitmesini istemedim.
66 kg ile basladim.bir haftada inisli cikisli eksi 1.1 kg yi gordum nihayet
Hep böyle eskiler görelim inşallah :)Cok guzel canim.findik ezmesini de yememissin ,eksiyi de girmussun daha ne olsun.dunku yuruyusunde etkisi oldu sanirim.
Ben 42 yasin da,1.60 cm boyun da ,bugun itibariyle 64.9 kg olan tontis bir ev hanimiyim .bir bucuk yil once 52 kg ile 55 kg arasinda gidip geliyordum.sonra hizlica sagliksiz duzensiz yemelerimle bu kg ye geldim. Sizler calisiyorsunuz sanirim.Fındık ezmesini yemedimBir kez tadını alınca insan hep istiyor çünkü. Kızlar biraz kendimizi tanıtalım bence nerede oturuyorsunuz kaç yaşındasınız evlimisiniz vs. :)
Benim ufak bebeğim var çalışmıyorum İstanbul da yaşıyorum 25 yaşındayım . Aslında 1 buçuk yıl önce gayet de fitmişsin maşallah :) Kısa sürede alındığı için umarım kısa sürede vücudunu terk eder bu kilocuklarBen 42 yasin da,1.60 cm boyun da ,bugun itibariyle 64.9 kg olan tontis bir ev hanimiyim .bir bucuk yil once 52 kg ile 55 kg arasinda gidip geliyordum.sonra hizlica sagliksiz duzensiz yemelerimle bu kg ye geldim. Sizler calisiyorsunuz sanirim.
Ev yemeği yiyebileceğin yerler var dışarıda eğer yakınlarında varsa 1 tabak yemek yanına da mis gibi bir ayran içtin mi mis gibi sağlıklı öğünmerhaba bende 25 yasindayim 65.5 kiloyum baya almisim bu ara calisiyorum o yuzden pek spor yapmiyorum az yemeye caliscam ama. suan disardayim ve oglen ne yesem diye dusunuyorum .pek bi secenegim yok bakalim
malesef yakinda hic yok ufak bi kantin ve simit sarayi var. kaldim boylece valla yaaEv yemeği yiyebileceğin yerler var dışarıda eğer yakınlarında varsa 1 tabak yemek yanına da mis gibi bir ayran içtin mi mis gibi sağlıklı öğün
Tesekkur ederimTebrikler
Simitten baska secenegin yoksa,ayran diyetlerin vazgecilmezi afiyet olsun.malesef yakinda hic yok ufak bi kantin ve simit sarayi var. kaldim boylece valla yaa
Allah bagislasin canim bebegini.evet uzerinden cooook uzun yillar gecmedi su anki kilomun ,bakalim besli rakamlari bir gorsem biraz daha rahatlayacagim.Benim ufak bebeğim var çalışmıyorum İstanbul da yaşıyorum 25 yaşındayım . Aslında 1 buçuk yıl önce gayet de fitmişsin maşallah :) Kısa sürede alındığı için umarım kısa sürede vücudunu terk eder bu kilocuklar
Amin çok teşekkürler :) Sağlıklı ve kalıcı zayıflayalım inşallahAllah bagislasin canim bebegini.evet uzerinden cooook uzun yillar gecmedi su anki kilomun ,bakalim besli rakamlari bir gorsem biraz daha rahatlayacagim.
Kendine eziyet etmişsin bugün biraz vücudunun her şeyden azar azar ihtiyacı var neyse bu seferlik böyle olsun ama en azından bir yoğurt yeseydincubuk kraker ve kahve ictim bende bugun boyle oldun bakalim
Sıcakta bir şey yiyesimiz de gelmiyor zaten en iyisini yapmışsınBen de yogurtlu bir seyler hazirlay acagim simdi.corba yemek canim istemedi bugun.
biraz oyle oldu malesef ama aksam yerim yogurtKendine eziyet etmişsin bugün biraz vücudunun her şeyden azar azar ihtiyacı var neyse bu seferlik böyle olsun ama en azından bir yoğurt yeseydin
biraz oyle oldu malesef ama aksam yerim yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?