1 haftada 1 kg verecegim

Hedefiniz nedir benim şu an ilk hedefim 5 kilo vermek 64 olmak istiyorum boyum 1.75 çünkü daha sonra belki 2 kilo daha veririm duruma göre :)

Orda olmaz, sanmam. Bu karabuğday çok entel dantel işi, son zamanlarda meşhur oldu, çünkü gluten içermiyor ve aslında tahıl bile değil.
O zaman baska altarnetiflere bakicam,fikirlri alabilirim.su diyet stresini bir atsam beynimden,hersey daha kolay ve keyifli olacak.

Hedefiniz nedir benim şu an ilk hedefim 5 kilo vermek 64 olmak istiyorum boyum 1.75 çünkü daha sonra belki 2 kilo daha veririm duruma göre :)
İlk hedefim 59 kg,ikinci 55 kg veeer 49kg ye ulasabilursem super olacak.
Benim boyum 1.60cm. ,bu yuzden yolum biraz uzun.

O zaman baska altarnetiflere bakicam,fikirlri alabilirim.su diyet stresini bir atsam beynimden,hersey daha kolay ve keyifli olacak.
Aaa o kadar stres yapacak bişey yok ki? 6o kg zaten kötü değil, 5 kg siz 2 ayda güle oynaya verirsiniz zaten. 1 ay da kurtulmak istersen, seçici yemek ve biraz haraket ile tamamdır bence.

Aaa o kadar stres yapacak bişey yok ki? 6o kg zaten kötü değil, 5 kg siz 2 ayda güle oynaya verirsiniz zaten. 1 ay da kurtulmak istersen, seçici yemek ve biraz haraket ile tamamdır bence.
Bu mesaj oyle iyi geldi ki anlatamamuc gundur iradeli gidiyorum.bir de hareket usini dahil edersem dediginiz gibi olur insallah.cok sagolun

Ya ben hamile iken ayıptır söylemesi 26 kilo aldım 70 ile falan hamile kalmıştım 96 ile doğum yaptım.ikinci sefer inşallah 62 ye inersem hamileliktede dikkat ederek çok uçmam vermesi hiç kolay değil

Ya ben hamile iken ayıptır söylemesi 26 kilo aldım 70 ile falan hamile kalmıştım 96 ile doğum yaptım.ikinci sefer inşallah 62 ye inersem hamileliktede dikkat ederek çok uçmam vermesi hiç kolay değil
26 kg yi vermissiniz zaten,buyuk basari,
Eger dikkat eder,irademizi korursak,iki ay sonra cok guzel sonuc aliriz diye dusunuyirum ben.

26 kg yi vermissiniz zaten,buyuk basari,
Eger dikkat eder,irademizi korursak,iki ay sonra cok guzel sonuc aliriz diye dusunuyirum ben.
Umarım öyle olur benim dikkat ettiğimde kilo verememe problemim yok çok şükür. Bugün abim için kek yaptım ama sadece nasıl olmuş diye tadına baktım geri kalanının hepsini paketleyip annemlere gönderdim evde okursa kalmasın diye yeniyor çünkü ne geldiyse başımıza bundan geldi

Cok sanslisin,neguzel.
Benim de bir yil da bu kafar kilo almamin tek sebebi bu hamur isleri oldu.ama artik kararliyim uzunca bir sure yapmayacagim.cok iyi yapmissin onlara afiyet olsun
Bize de by by kilocuklar

İlk iki gun su icmek zorladi baya,bugun daha iyiyim,vucudum ancak adapte oldu sanirim.

Yani en basit bir tepsi kurabiye yaparken 1 paket margarin kullanıyoruz e kurabiye de çerez gibi yeniyor. 1 paket margarin ne demek yaa böyle şeylerden uzak durmak lazım hiç küçümsemeyin kızlar. Ve size bir şey diyeyim mi vücudumuzdaki fazladan her 1 kilo fazlalığı 4 paket margarine eşit. Mesela ben 5 kilo verirsem vücudumdan 20 paket margarin gidecek. Ne kadar mide bulandırıcı değil mi ? Umarım bu sizleri de gaza getirir

Dun aksam,
Bir kepce yogurt corbasi
10 yaprak sarmasi
İki kasik yogurt ve
Salata yedim.
3 lt de su ictim gun boyu.

Bugun besinci gunnum diyette,uc gunluk tatili atlatirsam hafta ici daha iradeli oluyirum.
Bu sabah kahvaltimi erken yaptim.
Kahvaltida,
Bir domates ve salatalik
Bir kk peynir
Bir dilim tam bugday ekmegi
Cay ictim.
Bugun oglen de yogurt corbasi ve salata ya da peyniri yulafli kurabiye yemegi dusunuyorum.ayyy hep yemek dusunmek ne fena

Ben bir yil boyunca haftada 1 tada 2 3 kez hamur isi yaptim gecen yil .ve sonuc ortada 10 kg kilo aldim.nasil kiziyorum su an kendime bu zarari verdigim icin.
Ben de 60 paket var su an

Ara,
Sade turk kahvesi
Oglen,
Bir bucuk kepce yogurt corbasi
Ara ,icin peynirli yulafli kurabiye yapiyorum.az sutle nescafe ve iki yulafli kurabiye yerim.

Ben bir yil boyunca haftada 1 tada 2 3 kez hamur isi yaptim gecen yil .ve sonuc ortada 10 kg kilo aldim.nasil kiziyorum su an kendime bu zarari verdigim icin.
Ben de 60 paket var su an
Bugün ailece bir gezmeye çıkalım dedik hava çok güzeldi değerlendirelim dedik. Ama gittiğimiz yerde bedava pamuk şeker dağıtıyorlardı görümcemle bizde ikram geri çevrilmez dedik aldık çok pişmanım

Bu margarin hesabı gerçekten etkili oldu. Resmen şuracıkta kendimden soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…