- 3 Nisan 2017
- 367
- 229
- 53
O zaman baska altarnetiflere bakicam,fikirlri alabilirim.su diyet stresini bir atsam beynimden,hersey daha kolay ve keyifli olacak.Orda olmaz, sanmam. Bu karabuğday çok entel dantel işi,son zamanlarda meşhur oldu, çünkü gluten içermiyor ve aslında tahıl bile değil.
İlk hedefim 59 kg,ikinci 55 kg veeer 49kg ye ulasabilursem super olacak.Hedefiniz nedir benim şu an ilk hedefim 5 kilo vermek 64 olmak istiyorum boyum 1.75 çünkü daha sonra belki 2 kilo daha veririm duruma göre :)
Aaa o kadar stres yapacak bişey yok ki? 6o kg zaten kötü değil, 5 kg siz 2 ayda güle oynaya verirsiniz zaten. 1 ay da kurtulmak istersen, seçici yemek ve biraz haraket ile tamamdır bence.O zaman baska altarnetiflere bakicam,fikirlri alabilirim.su diyet stresini bir atsam beynimden,hersey daha kolay ve keyifli olacak.
Bu mesaj oyle iyi geldi ki anlatamamAaa o kadar stres yapacak bişey yok ki? 6o kg zaten kötü değil, 5 kg siz 2 ayda güle oynaya verirsiniz zaten. 1 ay da kurtulmak istersen, seçici yemek ve biraz haraket ile tamamdır bence.
26 kg yi vermissiniz zaten,buyuk basari,Ya ben hamile iken ayıptır söylemesi 26 kilo aldım70 ile falan hamile kalmıştım 96 ile doğum yaptım.ikinci sefer inşallah 62 ye inersem hamileliktede dikkat ederek çok uçmam vermesi hiç kolay değil
Umarım öyle olur benim dikkat ettiğimde kilo verememe problemim yok çok şükür. Bugün abim için kek yaptım ama sadece nasıl olmuş diye tadına baktım geri kalanının hepsini paketleyip annemlere gönderdim evde okursa kalmasın diye yeniyor çünkü ne geldiyse başımıza bundan geldi26 kg yi vermissiniz zaten,buyuk basari,
Eger dikkat eder,irademizi korursak,iki ay sonra cok guzel sonuc aliriz diye dusunuyirum ben.
Cok sanslisin,neguzel.Umarım öyle olur benim dikkat ettiğimde kilo verememe problemim yok çok şükür. Bugün abim için kek yaptım ama sadece nasıl olmuş diye tadına baktım geri kalanının hepsini paketleyip annemlere gönderdim evde okursa kalmasın diye yeniyor çünkü ne geldiyse başımıza bundan geldi
Ben bir yil boyunca haftada 1 tada 2 3 kez hamur isi yaptim gecen yil .ve sonuc ortada 10 kg kilo aldim.nasil kiziyorum su an kendime bu zarari verdigim icin.Yani en basit bir tepsi kurabiye yaparken 1 paket margarin kullanıyoruz e kurabiye de çerez gibi yeniyor. 1 paket margarin ne demek yaa böyle şeylerden uzak durmak lazım hiç küçümsemeyin kızlar. Ve size bir şey diyeyim mi vücudumuzdaki fazladan her 1 kilo fazlalığı 4 paket margarine eşit. Mesela ben 5 kilo verirsem vücudumdan 20 paket margarin gidecek. Ne kadar mide bulandırıcı değil mi ? Umarım bu sizleri de gaza getirir
Bugün ailece bir gezmeye çıkalım dedik hava çok güzeldi değerlendirelim dedik. Ama gittiğimiz yerde bedava pamuk şeker dağıtıyorlardı görümcemle bizde ikram geri çevrilmez dedik aldık çok pişmanımBen bir yil boyunca haftada 1 tada 2 3 kez hamur isi yaptim gecen yil .ve sonuc ortada 10 kg kilo aldim.nasil kiziyorum su an kendime bu zarari verdigim icin.
Ben de 60 paket var su an
Bu margarin hesabı gerçekten etkili oldu. Resmen şuracıkta kendimden soğudumYani en basit bir tepsi kurabiye yaparken 1 paket margarin kullanıyoruz e kurabiye de çerez gibi yeniyor. 1 paket margarin ne demek yaa böyle şeylerden uzak durmak lazım hiç küçümsemeyin kızlar. Ve size bir şey diyeyim mi vücudumuzdaki fazladan her 1 kilo fazlalığı 4 paket margarine eşit. Mesela ben 5 kilo verirsem vücudumdan 20 paket margarin gidecek. Ne kadar mide bulandırıcı değil mi ? Umarım bu sizleri de gaza getirir
Hahahha kendinden soğuma bu margarinleri yakmaya bakalım :)Bu margarin hesabı gerçekten etkili oldu. Resmen şuracıkta kendimden soğudum
İnşallah inşallah, hep birlikteHahahha kendinden soğuma bu margarinleri yakmaya bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?