Cok gecmis olsun,acil sifalar dilerim.once saglik,sonra saglikli yasam icin fazla kilolardan arinmis bir vucut insallah.Sağlıkla ilgili bir sebep çok şükür :))
Umarim istediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın. .
Çok teşekkür ederim, umarım ..Cok gecmis olsun,acil sifalar dilerim.once saglik,sonra saglikli yasam icin fazla kilolardan arinmis bir vucut insallah.
Merhaba,cok sevinirim.elimden geldigince dikkat edip,eski kiloma ulasmayi cok istiyorum.umarim hepimiz saglikla istedigimiz kg lere geliriz.Merhaba bende diyet yapıyorum birbirimize destek olabiliriz çok istikrarlı görünüyorsun tebrikler
Ara olarak ayran da tavsiye ederim, gerçekten çok tok tutuyor.Ara,
Bir isirik muz,dort tane cilek
İki kare bitter cikolata
Sade turk kahvesi ictim.
Kahve iyi geldi,acligimi bastirdi .
Sagolun,ayran,yogurt,yogurtlu sebzeleri ogunlerime ilave edecegim bundan sonra.siz de durumlar nasil.Ara olarak ayran da tavsiye ederim, gerçekten çok tok tutuyor.
Bu hafta kaçamaklarım çok oldu...simit, lahmacun vs, ama şekerden uzak durmaya özen gösteriyorum.Sagolun,ayran,yogurt,yogurtlu sebzeleri ogunlerime ilave edecegim bundan sonra.siz de durumlar nasil.
Seker olayini fark ettimBu hafta kaçamaklarım çok oldu...simit, lahmacun vs, ama şekerden uzak durmaya özen gösteriyorum.
Elmalı yulafları nasıl yapıyorsunuz?
Aa bu da pişmeden, çok pratikmiş. Ben yulaf ezmesine çok az süt katıyorum, 1-2 kaşık belki, bazen hiç sütsüz, sonra elma rendesi ve tarçınla karıştıyorum. Hindistan cevizi yağı da çok az. Olmasa da olur. Sonra fırınlıyorum. Tad olarak elmalı kurabiyeden farkı olmuyor.Seker olayini fark ettim
Bazen oluryor oyle kacamaklar,bol su,hareket ve biraz dikkat ederek toparlarsiniz.
Bugun yaptigim,
Kutu sut,uc kasik yulaf ezmesini biraz beklettim.yulaf sutu cekene kadar.sonra uzerine elmayi rendele yada dogra.tarcinda ilave edebilirsin.
Evet cok pratik ve bu sayede bol ca suda iciyorsunuz.sut ve yulafi biraz tavada isitabilirsinuzde yine meyva ilavesi yaparak.buda muhallebi gibi oluyor.evet kurabiyesi de cok guzel oluyor.iki gun yaptim bende.uc gundur oglen ve ara igunlerini yulafla geciriyorum.yarn icin baska alternatif bulmam lazim.Aa bu da pişmeden, çok pratikmiş. Ben yulaf ezmesine çok az süt katıyorum, 1-2 kaşık belki, bazen hiç sütsüz, sonra elma rendesi ve tarçınla karıştıyorum. Hindistan cevizi yağı da çok az. Olmasa da olur. Sonra fırınlıyorum. Tad olarak elmalı kurabiyeden farkı olmuyor.
Organik pazarlarda karabuğday ekmeği oluyor. Onu da ince dilimleyip kızartma makinesinde iyice kızartınca petsimek gibi çok hoş bir kıvam ve tat. Tuzlu ara olarak tavsiye ederim yine.Evet cok pratik ve bu sayede bol ca suda iciyorsunuz.sut ve yulafi biraz tavada isitabilirsinuzde yine meyva ilavesi yaparak.buda muhallebi gibi oluyor.evet kurabiyesi de cok guzel oluyor.iki gun yaptim bende.uc gundur oglen ve ara igunlerini yulafla geciriyorum.yarn icin baska alternatif bulmam lazim.
Koy pazari var ama hic denk gelmedim.aklimda olsun buda.Organik pazarlarda karabuğday ekmeği oluyor. Onu da ince dilimleyip kızartma makinesinde iyice kızartınca petsimek gibi çok hoş bir kıvam ve tat. Tuzlu ara olarak tavsiye ederim yine.
Orda olmaz, sanmam. Bu karabuğday çok entel dantel işi,Koy pazari var ama hic denk gelmedim.aklimda olsun buda.
Orda olmaz, sanmam. Bu karabuğday çok entel dantel işi,Koy pazari var ama hic denk gelmedim.aklimda olsun buda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?