1 haftada 1 kg verecegim

Ara,
Bir isirik muz,dort tane cilek
İki kare bitter cikolata
Sade turk kahvesi ictim.
Kahve iyi geldi,acligimi bastirdi .

Dun oglen,
dort tane elmali yulafli kurabiye
Bir kupa az sutlu nescafe yedim.
Ara,
İki yulafli kurabiye
Aksam,
15 yaprak sarma
İki kasik sarimsakli yogurt
Ara,
Dort tane cillek yedim.
İkibucuk lt de su ictim.

Merhaba bende diyet yapıyorum birbirimize destek olabiliriz çok istikrarlı görünüyorsun tebrikler

Kahvalti,
Bir yumurta dan omlet
Domates, salatalik
Bir kk peynir
Bir dilim tam bugday ekmegi
Cay ictim.

Ara,
Sade turk kahvesi
İki kare bitter
Oglen,
Uc kasik yulaf
Yarim cay bardagi sut
Muz karisimi.
Elma olsaydi daha iyi olurdu,ama hazirladiktan sonra aklima geldi.

Sagolun,ayran,yogurt,yogurtlu sebzeleri ogunlerime ilave edecegim bundan sonra.siz de durumlar nasil.
Bu hafta kaçamaklarım çok oldu...simit, lahmacun vs, ama şekerden uzak durmaya özen gösteriyorum.

Elmalı yulafları nasıl yapıyorsunuz?

Bu hafta kaçamaklarım çok oldu...simit, lahmacun vs, ama şekerden uzak durmaya özen gösteriyorum.

Elmalı yulafları nasıl yapıyorsunuz?
Seker olayini fark ettim
Bazen oluryor oyle kacamaklar,bol su,hareket ve biraz dikkat ederek toparlarsiniz.
Bugun yaptigim,
Kutu sut,uc kasik yulaf ezmesini biraz beklettim.yulaf sutu cekene kadar.sonra uzerine elmayi rendele yada dogra.tarcinda ilave edebilirsin.

Aa bu da pişmeden, çok pratikmiş. Ben yulaf ezmesine çok az süt katıyorum, 1-2 kaşık belki, bazen hiç sütsüz, sonra elma rendesi ve tarçınla karıştıyorum. Hindistan cevizi yağı da çok az. Olmasa da olur. Sonra fırınlıyorum. Tad olarak elmalı kurabiyeden farkı olmuyor.

Evet cok pratik ve bu sayede bol ca suda iciyorsunuz.sut ve yulafi biraz tavada isitabilirsinuzde yine meyva ilavesi yaparak.buda muhallebi gibi oluyor.evet kurabiyesi de cok guzel oluyor.iki gun yaptim bende.uc gundur oglen ve ara igunlerini yulafla geciriyorum.yarn icin baska alternatif bulmam lazim.

Organik pazarlarda karabuğday ekmeği oluyor. Onu da ince dilimleyip kızartma makinesinde iyice kızartınca petsimek gibi çok hoş bir kıvam ve tat. Tuzlu ara olarak tavsiye ederim yine.

Organik pazarlarda karabuğday ekmeği oluyor. Onu da ince dilimleyip kızartma makinesinde iyice kızartınca petsimek gibi çok hoş bir kıvam ve tat. Tuzlu ara olarak tavsiye ederim yine.
Koy pazari var ama hic denk gelmedim.aklimda olsun buda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…